- Konu Sahibi kacakkiz86
-
evet olabilir yerimseniben
bende 19 yaşındayım boshayallersmile
bende 19 olucam kısmetse ekimde.canım erken değil mi evlenmk için ya :):):):)
esra sen sözlümüsün ?
anadolunun oradayım cicim ben ya sen
Evlendiğimde 20 yaşında olucam esra ben.
Önemli olan bi evi bi yuvayı paylaşmak onunla.
sayılır..:) aileler falan birbirini tanıyor, biliyolar.işte öyle..ama bir kaç yıl dha vr tbi önümüzde erken dha evlilik için.
bencede erken bi 3 yıl daha bekle pişman olursun olumunekankayizsmile
çok doru.haklısın.mesela erken anne olabilmek de çok güzel bu durumda...ben zaten istesemde olmaz bu yaşta çünkü üniverste faln var anca 22-23 gbi falan olur :)
öyle yapmayı düşünüyorum zaten.birazcık baba evinin tadını çıkarmak lazım.sorumluluk almak için çk erken..
24 yaşındayım 26 yaş evlilik için uygun gibi geliyor:)
ben sipariş verdimde 26 yaşında gelecek kısmet:):)
geç evlenmek de o kdr iyi birşey değil ya emin ol yni..tam zamanında olmalı 22 den 25 e kdr ideal bence.
bende şu an evlensem ben de çk güzel çekip çevirirm de mesele ev idare etmek değil ki...mesele erkenden omuzlarına sorumluluk alabilmek ve bunu taşıyabilmek.çok kişiden duydum ben bunu benim tanıdıklarımda vr erkenden evlenen hepsinden aynı şeyi işittim sorumluluk sorumluluk-evlilik yükü...yni bn şahsen en azından üniversteyi bitirdkten snra dıe düşünüyorm en azından okulum bitmş olur ve bazı şeyler kafamda dha net oturur.
ben erkek evliliğe karşıyım daha genç kızlığını yaşamayadan evlilik bana göre değil ki
sorumluluksa zaten bende bol miktarda sdorumluluk var
evlilik benimi çin zor değil
sadece dik başlılığımı törpüleyemedim tek derdim ve evlendiğim zaman sorun yaşabileceğim olumsuz yanım bu
aslıcım ben seni hatırladım şimdi senin albümler kısmında nişan fotoğrafların vardı hatta ben demiştim ki kendi kendime ay bu kız da benim gibi ip ince.ince belli bayanlara bayılıyorm kendim gibi oldukları için herhalde.ne giysen yakışır ince bele dimi cnm :):)
bnm annemde 26 da evlenmiş ama keşke dha erken evlenseydm sn dha büyük olurdun torunumuzu torbamızı görürdük fln dıyolr babamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?