İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

çok doru.haklısın.mesela erken anne olabilmek de çok güzel bu durumda...ben zaten istesemde olmaz bu yaşta çünkü üniverste faln var anca 22-23 gbi falan olur :)

İllaki canım ama hemen anne olmam yani büyük konuşmıyım tabi ama..
24-25 yaşımı bekleyince ne olacak çokmu şey değişecek
Ne zaman ben kocamla gezicem tozucamda ne zaman anne olucam
Bi kaç sene bekliyim desen yaş ilerliycek
En güzeli böylesi
Olgunsan her yaşta olgunsundur zaten
Evelallah tek başıma evimi çekip çeviririm ben yerimseniben

öyle yapmayı düşünüyorum zaten.birazcık baba evinin tadını çıkarmak lazım.sorumluluk almak için çk erken..

evet öyle canım bende 21 yaşıma yeni girdim çoğu arkadşaım evlendi bazılarının çocuğu bile var
bunların hepsi kaç yıl çıkıp çok sevip evlendiler ve hepsinin bana dediği kelime sakın erken evlenme geç evlen

geç evlenmek de o kdr iyi birşey değil ya emin ol yni..tam zamanında olmalı 22 den 25 e kdr ideal bence.
bende şu an evlensem ben de çk güzel çekip çevirirm de mesele ev idare etmek değil ki...mesele erkenden omuzlarına sorumluluk alabilmek ve bunu taşıyabilmek.çok kişiden duydum ben bunu benim tanıdıklarımda vr erkenden evlenen hepsinden aynı şeyi işittim sorumluluk sorumluluk-evlilik yükü...yni bn şahsen en azından üniversteyi bitirdkten snra dıe düşünüyorm en azından okulum bitmş olur ve bazı şeyler kafamda dha net oturur.

Son düzenleme:
aslıcım ben seni hatırladım şimdi senin albümler kısmında nişan fotoğrafların vardı hatta ben demiştim ki kendi kendime ay bu kız da benim gibi ip ince.ince belli bayanlara bayılıyorm kendim gibi oldukları için herhalde.ne giysen yakışır ince bele dimi cnm :):)

evi çekip çevirebilmek derken bende o evin o ailenin sorumluluğundan bahsetmiştim.
neticede herşey kısmet meselesi.
25 yaşımda evlendiğim insanın benim için daha hayırlı olacağı ne malum?
en azından şu an yıllardır tanıdığım ve ailemizin içinde olan ve benimle aynı soyismi taşıyan uzaktan bi akrabamla evlenicem. ve çok mutluyum nitekim artık 20li yaşlardan sonra insan sevmekten çok mantığıyla hareket etmeye başlıyo.
ben şu an hem mantığım ve hemde kalbimle hareket ederek bu kararı aldım ne ben çocuğum ne benim ailem çocuk.benim bu sorumluluğu kaldırabileceğime inanmasalar ne onlar verirdi nede ben böyle bi adım atardım zaten
ayrıca bende hem çalışıp hem okuyorum şu an.önemli olan istemek!

ben erkek evliliğe karşıyım daha genç kızlığını yaşamayadan evlilik bana göre değil ki
sorumluluksa zaten bende bol miktarda sdorumluluk var
evlilik benimi çin zor değil
sadece dik başlılığımı törpüleyemedim tek derdim ve evlendiğim zaman sorun yaşabileceğim olumsuz yanım bu

evlilik insanda dik başlılık falan bırkmaz cnm.ynı sevdikten snra ne inat etmk ne de dik başlı olmanın bi faydası olmuyor.aksine zararı oluyor ama dik başlılığını sevgiyle törpülüycek birisini emin ol bulursun.. :)

canım benım tsk ederımmm Şeniz

bnm annemde 26 da evlenmiş ama keşke dha erken evlenseydm sn dha büyük olurdun torunumuzu torbamızı görürdük fln dıyolr babamlar...

kesinlikle haklılar..
mesela benim annem babam gençler şu an yani babam 45 yaşında ama zayf uzun boylu ben ona cekmısım mesela
anenmde 38yasında ve cok genc duruyo albumlerımde vardı hatta annemın resmı
ve cok cok ıyı anlasıoruz
yaslar ne kadar buyuk olursa anne cocugun arasındakı ıletısımde o kadar kuvvetlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…