İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

aa 2nisan gecesi duydunmu canım kornaları evet o bizdik düğün gecesi düğünden sonra yemeğe gitmiştik gece saat 3 falandı tabi eve dönüyorduk işte sitenin içinde korna çaldılar bizim kadro bende a4 blokta oturuyorum 2 nisandan beri oturuyorum işte kimseyi tanımıyorum siteden çok sıkılıyorum valla

ben 3.katta oturuyorum canım,sitenin içine bakıyor evim,aydın abilerin hizasındayım:))senin işin daha zormuş burda kimsenin olmaması ne kötü benim iki kızım var biri bebek arabasında,biri yanında iki küçük kızlı biriyle rastlaşırsan o benim:)belki çok kere karşılaşmışızdır..çalışıyormusun,evdeysen daha da sıkılırsın..9 numaradayım ben,sıkılırsan,yada birşeye ihtiyacın olur komşudan istemek icap eder,atla asansöre çekinme gel beklerim her zaman:)))

duydum duydum hatta kapıdan giren mini mini gelini de gördüm:))sonra aklıma bizim siteye gelin geleceğini söyleyen kk da ki arkadaş geldi acaba o mu diye düşündüm,ertesi gün profiline bakınca anladım senin olduğunu,ben a2 de oturuyorum 3.kat..paylaşımlarından arkadaş canlısı olduğun çok belli canım zaten bu topiğide sen açtın di mi sen bizden daha kolay komşu bulursun ama yaşlar tutar mı bilmem hep yaşlılar oturuyor bizim sitede benim bütün komşular teyze..sen daha da küçüksün galiba 20 küsürsündür fotolarından belli

evt 20 yaşındayım ben çok tşk ederim :)) karşılaşmalıyız mutlaka o zaman.evet sitede hep yaşlı amcalar teyzeler var bende hiç komşu edinemedim bu konuda çok canım sıkılıyor çünkü çoğunlukla hep evdeyim eşimin işten gelmesini bekliyorum canım sıkılıyor vallahi :) siz kaç yaşınızdasınız bu arada

NUR49 , Sen kaç yaşındasın canım sende bizim sitedenmişsin oh oh komşular çoğalıyor sende yeni evlisin dimi 3-4 ay olmuş sanırım evleneli?

ayy canım benim,çok küçükmüşsün daha,ben 32 yaşımda yaşıt bulamıyorum valla:))karşılaşırız inşallah,benim iki küçük kızım var biri bebek arabasında,diğeri yanımda genelde böyle takılırız,rastlartsan anla ki benim:)) kommşuuu desen anlarım hehehe

kaç yaşında canım kızlar

ben 3.katta oturuyorum canım,sitenin içine bakıyor evim,aydın abilerin hizasındayım:))senin işin daha zormuş burda kimsenin olmaması ne kötü benim iki kızım var biri bebek arabasında,biri yanında iki küçük kızlı biriyle rastlaşırsan o benim:)belki çok kere karşılaşmışızdır..çalışıyormusun,evdeysen daha da sıkılırsın..9 numaradayım ben,sıkılırsan,yada birşeye ihtiyacın olur komşudan istemek icap eder,atla asansöre çekinme gel beklerim her zaman:)))

geçengün a2 de oturuyorum deyince düşünmeye başladım acaba kim olabilir karşılaşmışmıyızdır diye
ama ilginç olan 1-2 ay önce misafirlerim gelecekti 9.kata çıkın dedim onlar herhalde 9 numara anlayıp girişteki zile basmışlar bende onları almaya aşşağıya indim misafirlerimle karşılaşıp asansörle çıkmaya başladık 3 katta durdu bi teyze kapıyı açıp zilime niye basıyosunuz diye bana bas bas bağırdı çok bozulmuştum.belkide başka bir zile bastılar bilemediler.
günler çok sıkıcı geçiyor 10 ay oldu evleneli ben ankaradan geldim ailem ankarada.ankaradayken çalışıyordum burda oda yok hayatımın en sıkıcı günleri hep biraz sakinlik isterdim şimdi o günleri özlüyorumne güzel çocukların var eminim günün nasıl geçtiğini anlamıyorsundur onlarla ilgilenirken allah ikisinide sana bağışlasın.
iyi sıcak davet ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim dilerim görüşürüz bende her zaman seni beklerim bir komşu olarak bir ihtiyaç duyarsan sende
artık sitede tarif ettiğin gibi iki çocuklu bir anneyi görürsem bilirimki o sensin.umarım görüşürz.

NUR49 , Sen kaç yaşındasın canım sende bizim sitedenmişsin oh oh komşular çoğalıyor sende yeni evlisin dimi 3-4 ay olmuş sanırım evleneli?

canım ben 30 yaşındayım ben daha eski olduğum için sana hoşgeldin diyorum sitemize benim 10 ay oldu geleli.canım benim komşular çoğalsın valla çok sevinirim benn

geçengün a2 de oturuyorum deyince düşünmeye başladım acaba kim olabilir karşılaşmışmıyızdır diye
ama ilginç olan 1-2 ay önce misafirlerim gelecekti 9.kata çıkın dedim onlar herhalde 9 numara anlayıp girişteki zile basmışlar bende onları almaya aşşağıya indim misafirlerimle karşılaşıp asansörle çıkmaya başladık 3 katta durdu bi teyze kapıyı açıp zilime niye basıyosunuz diye bana bas bas bağırdı çok bozulmuştum.belkide başka bir zile bastılar bilemediler.
günler çok sıkıcı geçiyor 10 ay oldu evleneli ben ankaradan geldim ailem ankarada.ankaradayken çalışıyordum burda oda yok hayatımın en sıkıcı günleri hep biraz sakinlik isterdim şimdi o günleri özlüyorumne güzel çocukların var eminim günün nasıl geçtiğini anlamıyorsundur onlarla ilgilenirken allah ikisinide sana bağışlasın.
iyi sıcak davet ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim dilerim görüşürüz bende her zaman seni beklerim bir komşu olarak bir ihtiyaç duyarsan sende
artık sitede tarif ettiğin gibi iki çocuklu bir anneyi görürsem bilirimki o sensin.umarım görüşürz.

aaaa o teyze ben miyim acaba:))yaşlıysa ben değilimdir zaten benim daire değildir o,3 değilde 2.katta ziline basanlara bağıran bir amcayla teyze var,ynı şeyi kayınvalideme de yapmışlardı.belkide bizim katta ki hasta abladır ama emin ol ben değilimüzücü bir durum misafirlerinin karşısında,evet bana günler dar geliyor gerçekten çok zor işim kızların arası 15 ay biri 3 yaşında olacak diğeri 18 aylık koşturup duruyoruz::))

nur49 mrb cnm nasılsın sen nerde oturuyosn sendemı a2 desın ısmın ne cnm cok sevındm ben sızı tanıdıgıma yaaa :))

canım merhaba iyiyim sağol sen nasılsın ismim nur. ben çok memnun oluyorum böyle komşularımı tanımaktan:)
sende aynı benim gibi bu soğuk sitede sıkılıyorsun değilmi inşallah bizde alışabiliriz buralara.bir ayı geçti evliliğin nasıl alışabildinmi.ben hep ağlamıştım ama ailen istanbuldaysa o kadar zor olmaz sanırım.
sen çalışmıyormusun?
ya ben özele msj yollayamıyorum denedim olmadı

mesaj sayın azsa ondan yollanmamıştır canım ya facebook un varmı eklesem seni?
daha rahat olur

çok fazla bilmiyorum bu kk arasıra giriyordum bir kaç gündür daha fazla giriyorum evet bende a2 deyim

Memnun oldum Nur.Sen ne kadarlık evlisin sende yenisin sanırım.Alıştım sayılır evet ailemde İstanbulda oturuyor.Evet bu sitede soğuk olmaya başladı artık eskisi kadar takılan yok bizim sitede soğuk hep yaşlı amcalar teyzeler var pek komşuluk yok gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…