İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

evet beyaz inci kentteyim çok sıkıcı geliyor bana belkide yabancılık hissettiğmdendir ama çok sıkılıyorum.artık bekleriz senide 6 ay sonra:)

6ay daha bekle cnm sonra yanndaym sıkılmayz 2mızde kaydirigubbakcemile3 bnde hftasnu o traftaydm ctesı aksamı sıtenın onunden gectık nısanlımla..az kaldı az kaldı dıyp tesellı edıorz kendmzı aklinialirimsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol Canım, Allah razı olsun. Çok iyiyim herşey yolunda. 10.10.2010 da evlendik şükürler olsun. Senin de şafak azalmış, sen ne tarafa geliyosun?

allah daim etsin mutluluğunuzu ne güzel bi tarih.. bizde istedik o tarihi ama kiracımız evi boşaltmadı şimdi onun yılbaşında falan kontratının dolmasını ve evden çıkmasını bekliyoruz.. bende beyaz inci kent sitesinde oturucam bilirsin belki cihangir mahallesinin alt tarafında sahile doğru inerken tam karşısında kiler var yan tarafında lise var önünde sahide zorlu ticaret meslek lisesi var

Amin canım, en güzelleri senin başına inşallah, evet biliyorum bizim caddenin sonu kiler zaten karşı tarafta da lise kalıyo kirazlı caddesindeym ben biraz daha e-5 tarafında ama yakınız yine de

Amin canım, en güzelleri senin başına inşallah, evet biliyorum bizim caddenin sonu kiler zaten karşı tarafta da lise kalıyo kirazlı caddesindeym ben biraz daha e-5 tarafında ama yakınız yine de

evet canım yakınız Şeniz kızzz değiştir nikinin altında nişanlısının bitanesi yazıyo kocasının bitanesi yaz oraya :kedi: opuyorumnanaktan dğününüz nrde oldu canm hangı dugun salonlarını blıosn mesela avcılarda araştırmalara başladıkta

Haha, tamam canım, kocasının bitanesi yaparım...
Düğünümüz Armoni Düğün Salonunda oldu Avcıların en güzel düğün salonu diyebilirim sana kesinlikle gidip görmeni tavsiye ederim. 2. kat lila salonda oldu bizimkisi. Yanyol üzerinde hemen Akbank var hemen yanı

biliyorum canım o salonu gittik gördük çok beyendik
ama çok pahalı ya
4 milyar dedi
siz ne kadara tuttunuz

biliyorum canım o salonu gittik gördük çok beyendik
ama çok pahalı ya
4 milyar dedi
siz ne kadara tuttunuz

merhaba canım,geçen cumartesi gecesi beyaz inci kente gelen gelin sensin galiba a/4 blok kapısını gören a/2 de oturuyorum,bayağı geç bir saatti uyumamıştım kornaları felan duyunca baktım,daha önce de yazmıştım orada oturduğumu.hayırlı uğurlu olsun yuvanız allah bir yastıkta kocatsın inşallah:)))

merhaba canım,bende beyaz inci kentte oturuyorum,hoşgeldin sitemize,biraz kasvetli bir yerdir maalesef( bende ilk geldiğimde çok sıkılıyordum 5 yıldır oturuyorum selam sabah ayaküstü konuşmalardan öteye geçemedi komşuluklarım,belkide komşu dairelerde hep yaşlı insanlar oturuyor diye böyle oldu diyorum, birde ben hemen samimi olabilen bir insan değilim.neyseki eşimin akrabalarının gelini var yaşıt gibi onunla takılıyoruz arada.sende zaman geçince arkadaşlar edinirsin inşallah aslında çok genç var ama rastlamak lazım.ben a/2 deyim,sen hangi bloktasın belki üst katımda bile oturuyor olabilirsin di mi::)))

ne tesadüf bende a2 blokta oturuyorum.bir yıl olacak neredeyse buraya geleli kimseyle iletişim kuramadım aslında hemen iletişime geçebilen bir yapı bendede yok belkide sorun bendedir bilemiyorum.birde insan yabancısı olduğu şehir arkadaş eş dost olmayıncada daha geri çekiyor.bu arada ben en üst katta oturuyorum sen kaçıncı katsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…