- Konu Sahibi kacakkiz86
-
evet beyaz inci kentteyim çok sıkıcı geliyor bana belkide yabancılık hissettiğmdendir ama çok sıkılıyorum.artık bekleriz senide 6 ay sonra:)
avcılardayım ve cihangir de oturuyorum :)
ve ben burayı çok seviyorum
Selan_Ay'cığım,
Evlendim, barklandım, Avcılar Cihangir'li oldum yeni kaymakamlık binasına çok yakın evim. Sen nerdesin?
hayırlı uğurlu olsun canım nasılsın
ne zaman evlendin
bende avcılara gelin geliyorum 5ay sonra
Sağol Canım, Allah razı olsun. Çok iyiyim herşey yolunda. 10.10.2010 da evlendik şükürler olsun. Senin de şafak azalmış, sen ne tarafa geliyosun?
allah mesut bahtiyar etsin inşallah hepinizi
allah daim etsin mutluluğunuzu ne güzel bi tarih.. bizde istedik o tarihi ama kiracımız evi boşaltmadı şimdi onun yılbaşında falan kontratının dolmasını ve evden çıkmasını bekliyoruz.. bende beyaz inci kent sitesinde oturucam bilirsin belki cihangir mahallesinin alt tarafında sahile doğru inerken tam karşısında kiler var yan tarafında lise var önünde sahide zorlu ticaret meslek lisesi var
Amin canım, en güzelleri senin başına inşallah, evet biliyorum bizim caddenin sonu kiler zaten karşı tarafta da lise kalıyo kirazlı caddesindeym ben biraz daha e-5 tarafında ama yakınız yine de
evet canım yakınız Şeniz kızzz değiştir nikinin altında nişanlısının bitanesi yazıyo kocasının bitanesi yaz oraya :kedi: opuyorumnanaktan dğününüz nrde oldu canm hangı dugun salonlarını blıosn mesela avcılarda araştırmalara başladıkta
[ı]haha, tamam canım, kocasının bitanesi yaparım...[/ı]
[ı]düğünümüz armoni düğün salonunda oldu avcıların en güzel düğün salonu diyebilirim sana kesinlikle gidip görmeni tavsiye ederim. 2. Kat lila salonda oldu bizimkisi. Yanyol üzerinde hemen akbank var hemen yanı[/ı]
biliyorum canım o salonu gittik gördük çok beyendik
ama çok pahalı ya
4 milyar dedi
siz ne kadara tuttunuz
merhabalar bende 3 ay oldu evleneli Ankaradan İstanbul Avcılara geldim bende Beyaz İncikent sitesinde oturuyorum günler çok sıkıcı geçiyor komşuluk ilişkileri pek yok gibi umarım ilerleyen zamanlarda güzel arkadaşlık ve komşuluklar edinme imkanım olur ...
merhaba canım,bende beyaz inci kentte oturuyorum,hoşgeldin sitemize,biraz kasvetli bir yerdir maalesef( bende ilk geldiğimde çok sıkılıyordum 5 yıldır oturuyorum selam sabah ayaküstü konuşmalardan öteye geçemedi komşuluklarım,belkide komşu dairelerde hep yaşlı insanlar oturuyor diye böyle oldu diyorum, birde ben hemen samimi olabilen bir insan değilim.neyseki eşimin akrabalarının gelini var yaşıt gibi onunla takılıyoruz arada.sende zaman geçince arkadaşlar edinirsin inşallah aslında çok genç var ama rastlamak lazım.ben a/2 deyim,sen hangi bloktasın belki üst katımda bile oturuyor olabilirsin di mi::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?