- Konu Sahibi kacakkiz86
-
ben erkek evliliğe karşıyım daha genç kızlığını yaşamayadan evlilik bana göre değil ki
sorumluluksa zaten bende bol miktarda sdorumluluk var
evlilik benimi çin zor değil
sadece dik başlılığımı törpüleyemedim tek derdim ve evlendiğim zaman sorun yaşabileceğim olumsuz yanım bu
canım benım tsk ederımmm Şeniz
kesinlikle haklılar..
mesela benim annem babam gençler şu an yani babam 45 yaşında ama zayf uzun boylu ben ona cekmısım mesela
anenmde 38yasında ve cok genc duruyo albumlerımde vardı hatta annemın resmı
ve cok cok ıyı anlasıoruz
yaslar ne kadar buyuk olursa anne cocugun arasındakı ıletısımde o kadar kuvvetlı oluyo
evlilik insanda dik başlılık falan bırkmaz cnm.ynı sevdikten snra ne inat etmk ne de dik başlı olmanın bi faydası olmuyor.aksine zararı oluyor ama dik başlılığını sevgiyle törpülüycek birisini emin ol bulursun.. :)
bnm erkek arkadaşımın annesi de çk genç o da 38 yaşında ne kdr dink dinamik bir kadın bnm annem 46 yaşnda ama dha genç olmasını çk isterdim o da isterdim dıyor.ama kısmet ya :kedi:
canım gördüm ben küçük çocuklar giriyor ama hiiççç tavsiye etmemneyse kızlar bişey sorucam ambarlıda denize giriyolarmış gördünüzmü
öyle tabi canım.. Erkek arkadaşın kaç yaşnda
bnm erkek arkadaşımın annesi de çk genç o da 38 yaşında ne kdr dink dinamik bir kadın bnm annem 46 yaşnda ama dha genç olmasını çk isterdim o da isterdim dıyor.ama kısmet ya :kedi:
dik başlı olduğunu düşündüğün için evliliğe karşısın sanırım tatlım
herşey kader kısmet meselesi tabi yaştan önce kendisini hazır hissetmeli insan
canım gördüm ben küçük çocuklar giriyor ama hiiççç tavsiye etmem
kumrugaza gidicem ben plajı 2 tl miş
gidişte 2 tl
6 tl ye deniz keyfi yaparım ki
benim pasomda var 4 tl geliyor):
canım senin erkek arkadaşın küçük demekki annesi 38 olduna göre 20 falandır zaten şu durumda istesende evlenemezsin 20 yaşındaki bi erkeğin evlenmesi zor daha askerliği bile var
ama aslınınki kendinden büyük problem olmaz ama senin beklemen lazım yani bikaç sene daha
bu cumartesi bizde gidiyoruz kumburgaza karşılaşırız kaydirigubbakcemile3
kız ben daha hiç gitmedim bi arkadaş dedi ordan biliyorum gidin görün bakalım nasıl bi yer
kimlerle gidiceksiniz
bu arada bisiklet tutu organizasyonu
denize gitmek için organizasyonlar yapalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?