İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

dik başlı olduğunu düşündüğün için evliliğe karşısın sanırım tatlım
herşey kader kısmet meselesi tabi yaştan önce kendisini hazır hissetmeli insan

bnm erkek arkadaşımın annesi de çk genç o da 38 yaşında ne kdr dink dinamik bir kadın bnm annem 46 yaşnda ama dha genç olmasını çk isterdim o da isterdim dıyor.ama kısmet ya :kedi:

korkmamam gerek yok yani bu huyum yüzünden:)
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

kızlar hala popom ağrıyor yahu oturuken güçlük çekiyorum ne bisikletmiş:)Çok üzgünüm çoook

bnm erkek arkadaşımın annesi de çk genç o da 38 yaşında ne kdr dink dinamik bir kadın bnm annem 46 yaşnda ama dha genç olmasını çk isterdim o da isterdim dıyor.ama kısmet ya :kedi:

canım senin erkek arkadaşın küçük demekki annesi 38 olduna göre 20 falandır zaten şu durumda istesende evlenemezsin 20 yaşındaki bi erkeğin evlenmesi zor daha askerliği bile var
ama aslınınki kendinden büyük problem olmaz ama senin beklemen lazım yani bikaç sene daha

öğğğggg pis ambarlı ya orda denize mi girilir bee koli basili oranı çk yüksek avcılar sahillerinin...insan hasta olur be

lisanslı futbolcu olduğu için askerliği 6 ay yapıcak zaten eğer süper lig de bi takıma transfer olursa 28 gün yapıcak hihoyyyt ki ne kdr isterm 28 gün yapmasını .amcası da öyle yaptı çnkü amcası 34 yaşnda yaptı.çocuğu bile vrdı beraber asker ziyaretine gitmişlerdi :) kendi dha çk istiyor evlenmeyi bıraksan şmdi evlencek yni :)

kız ben daha hiç gitmedim bi arkadaş dedi ordan biliyorum gidin görün bakalım nasıl bi yer
kimlerle gidiceksiniz
bu arada bisiklet tutu organizasyonu
denize gitmek için organizasyonlar yapalım kızlar

canım bisikleti geçte :) ben bu cumartesi gidiyorum kumburgaza ailecek ama erkek yok hihoyyyt

oooo kızlar sohbet ilerlemiş
evlilik falan :hulya:

aslıcım vallahi iyi cesaret 20 yaşında evlenebilmek
ama elbet kısmet meselesi
ne zaman nereden geleceği belli olmuyor
evleneceği vakit insanın gözü hiçbir şeyi görmüyor
ben de mecburen 23ümü beklemiştim ünv olduğu için
o olmasaydı belki daha da erken evlenecektim
diplomamı almadan nikah cüzdanımı almıştım kaydirigubbakcemile3
ağustos sonu 2 sene dolacak inşaallah
evlilik gerçekten bambaşka bir sorumluluk
bana göre hayatta alacağımız 2 büyük sorumluluktan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…