Ölenlere rahmet ,yakınlara baş sağlığı diliyorum.Allahım sabır versin.Bu acı hepimizin acısı.
Tabii ki bir Türk vatandaşı olarak patlamalara hepimiz üzüldük,sinirlendik,defalarca ülkemizde patlayan bombalar isyan etme noktasına getirdi bizi.
Bombayı patlatanların ve patlattıranların amacı neydi?
Ölenlerle kişisel bir problemi olmadığına göre.
Ülkeyi kaosa sürüklemek,kışkırtmak ,isyan ettirmek değil midir?
Hepimiz bunu yaptığımıza göre bombayı patlatanların ekmeğine yağ sürmüyor muyuz?
Çözüm nedir cidden bilmiyorum,hadi diyelim hükümet istifa etti,çözüm müdür?
Yerine şu parti ,şu isim gelirse herşey dört dörtlük olur diyebilir misiniz?
Öyle bir imkan varsa ben bugün kabul ederim ama yokkk.
Allah yardımcımız olsun.Tüm Türk Milletinin .Sağcısıyla,solcusuyla,kürtüyle,yabancısıyla.Bombayı patlatanlar kim olduğuna bakmıyor,tehlike hepimiz için var.
Bombayı patlatanların ekmeğine yağ sürenler sesi çıkanlar değil çıkmayanlar.
1 yıldır sadece Ankara ve İstanbul da 6 büyük patlama oldu.Ne yaptı hükümet bu patlamalardan sonra? Ne gibi güvenlik önlemleri aldı?
Bana de ki " şunlar şunlar yapıldı" bende o Zaman diyeyim " mukadderat" diye.
Hiçbir önlem almadan ülkeye doldurdukları teröristlerin insafına kalmış şekilde yaşadığımızın farkında mısın?
Yerine seçilecek dört dörtlük Ada'm yokmuş!
Bu Ada'm dört üçlük mü ki sen 4-4 lük arıyorsun?
Bir insanın en temel Hakkı " yaşama Hakkı" dır. Sonra barınma, eğitim vs gelir. Yaşama Hakkı'nı bile sana vermeyen hükümet midir savunduğun?
Her bombada bu sondur zannediyorsunuz ama bundan çok fazlası var bu ülkede, anlayın artık. Suriye sınırından giren çıkan milyonların ne olduğunu bile bilmiyoruz. Belki binlerce terörist var çevrende ve sen hala daha " sakin arkadaşlar oyuna gelmeyin " diyebiliyorsun. Belkide sen bir oyunun içindesin hiç düşündün mü?
Neden bu kadar çok ölümüz varken işid kamplarını bombalamıyor hükümet sordun mu?
Suriye, Irak, İran sınırları neden tamamen kontrol altına alınmıyor sordun mu?
Oturduğunuz yerden verdiğiniz oyun ,yaşama Hakkı'nızın hesabını bile sormadığınız sürece daha çok bombalar patlar bu ülkede.
Biz elimizden geleni yaptık, yüzde ellisine güvendiği için ciddiye alınmadık.Bu uğurda ölenler, sakatlananlar da oldu.Sıra sizde, bir deneyin bakalım hesap sormayı, bişeyler değişir belki.