İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

hatta daha sonra çok sevgili din alimlerimizden (!) gelen kocasının ayağını yıkamayan kadın cehennemliktir gibi bir açıklama
sosyal medya da konunun tartışılması ve bunla ilgili haberler şu bu derken aaa bir bakmışız ölenlerin yakınları hariç Atatürk havalimanı saldırısını hatırlayan yok

Annemin olan bitene ilk yorumu ne oldu biliyor musunuz ? " Vay gidene " sahiden de öyle..
Sözde din alimlerine de pek diyecek bir şey bulamıyorum sorun ciddi anlamda halkta.:kızgın:

Ölenlere rahmet ,yakınlara baş sağlığı diliyorum.Allahım sabır versin.Bu acı hepimizin acısı.
Tabii ki bir Türk vatandaşı olarak patlamalara hepimiz üzüldük,sinirlendik,defalarca ülkemizde patlayan bombalar isyan etme noktasına getirdi bizi.
Bombayı patlatanların ve patlattıranların amacı neydi?
Ölenlerle kişisel bir problemi olmadığına göre.
Ülkeyi kaosa sürüklemek,kışkırtmak ,isyan ettirmek değil midir?
Hepimiz bunu yaptığımıza göre bombayı patlatanların ekmeğine yağ sürmüyor muyuz?
Çözüm nedir cidden bilmiyorum,hadi diyelim hükümet istifa etti,çözüm müdür?
Yerine şu parti ,şu isim gelirse herşey dört dörtlük olur diyebilir misiniz?
Öyle bir imkan varsa ben bugün kabul ederim ama yokkk.
Allah yardımcımız olsun.Tüm Türk Milletinin .Sağcısıyla,solcusuyla,kürtüyle,yabancısıyla.Bombayı patlatanlar kim olduğuna bakmıyor,tehlike hepimiz için var.
Bombayı patlatanların ekmeğine yağ sürenler sesi çıkanlar değil çıkmayanlar.
1 yıldır sadece Ankara ve İstanbul da 6 büyük patlama oldu.Ne yaptı hükümet bu patlamalardan sonra? Ne gibi güvenlik önlemleri aldı?
Bana de ki " şunlar şunlar yapıldı" bende o Zaman diyeyim " mukadderat" diye.
Hiçbir önlem almadan ülkeye doldurdukları teröristlerin insafına kalmış şekilde yaşadığımızın farkında mısın?
Yerine seçilecek dört dörtlük Ada'm yokmuş!
Bu Ada'm dört üçlük mü ki sen 4-4 lük arıyorsun?
Bir insanın en temel Hakkı " yaşama Hakkı" dır. Sonra barınma, eğitim vs gelir. Yaşama Hakkı'nı bile sana vermeyen hükümet midir savunduğun?
Her bombada bu sondur zannediyorsunuz ama bundan çok fazlası var bu ülkede, anlayın artık. Suriye sınırından giren çıkan milyonların ne olduğunu bile bilmiyoruz. Belki binlerce terörist var çevrende ve sen hala daha " sakin arkadaşlar oyuna gelmeyin " diyebiliyorsun. Belkide sen bir oyunun içindesin hiç düşündün mü?
Neden bu kadar çok ölümüz varken işid kamplarını bombalamıyor hükümet sordun mu?
Suriye, Irak, İran sınırları neden tamamen kontrol altına alınmıyor sordun mu?
Oturduğunuz yerden verdiğiniz oyun ,yaşama Hakkı'nızın hesabını bile sormadığınız sürece daha çok bombalar patlar bu ülkede.
Biz elimizden geleni yaptık, yüzde ellisine güvendiği için ciddiye alınmadık.Bu uğurda ölenler, sakatlananlar da oldu.Sıra sizde, bir deneyin bakalım hesap sormayı, bişeyler değişir belki.

Bombayı patlatanların ekmeğine yağ sürenler sesi çıkanlar değil çıkmayanlar.
1 yıldır sadece Ankara ve İstanbul da 6 büyük patlama oldu.Ne yaptı hükümet bu patlamalardan sonra? Ne gibi güvenlik önlemleri aldı?
Bana de ki " şunlar şunlar yapıldı" bende o Zaman diyeyim " mukadderat" diye.
Hiçbir önlem almadan ülkeye doldurdukları teröristlerin insafına kalmış şekilde yaşadığımızın farkında mısın?
Yerine seçilecek dört dörtlük Ada'm yokmuş!
Bu Ada'm dört üçlük mü ki sen 4-4 lük arıyorsun?
Bir insanın en temel Hakkı " yaşama Hakkı" dır. Sonra barınma, eğitim vs gelir. Yaşama Hakkı'nı bile sana vermeyen hükümet midir savunduğun?
Her bombada bu sondur zannediyorsunuz ama bundan çok fazlası var bu ülkede, anlayın artık. Suriye sınırından giren çıkan milyonların ne olduğunu bile bilmiyoruz. Belki binlerce terörist var çevrende ve sen hala daha " sakin arkadaşlar oyuna gelmeyin " diyebiliyorsun. Belkide sen bir oyunun içindesin hiç düşündün mü?
Neden bu kadar çok ölümüz varken işid kamplarını bombalamıyor hükümet sordun mu?
Suriye, Irak, İran sınırları neden tamamen kontrol altına alınmıyor sordun mu?
Oturduğunuz yerden verdiğiniz oyun ,yaşama Hakkı'nızın hesabını bile sormadığınız sürece daha çok bombalar patlar bu ülkede.
Biz elimizden geleni yaptık, yüzde ellisine güvendiği için ciddiye alınmadık.Bu uğurda ölenler, sakatlananlar da oldu.Sıra sizde, bir deneyin bakalım hesap sormayı, bişeyler değişir belki.

bir de isyan ettirmek istiyorlar diyorlar ya ben burada ölüyorum gülmekten.. yahu bu millet neye ne zaman isyan etmiş? 1 yılda 10 patlama olmuş, gıkları bile çıkmadığı gibi şurada iki üç yoruma tahammül edemiyorlar.. hangi isyan, hangi eylem, hangi kaos? bu yaşanılanlar kaos değilse kaos ne? işte bunlara cevap alamazsın parkonum boşuna yazmışsın yani..

Benim sinirlerim kaldırmıyor artık çünkü biliyorum bu son olmayacak. En geç 1 aya kalmadan başka yerlerde birileri ölecek.
Şans eseri yaşıyoruz kalabalıkta herkese canlı bomba gözüyle bakıyoruz.
Sebep olanların darısı başına olsun bir eylemde geberip gitsinler inşallah

bir de isyan ettirmek istiyorlar diyorlar ya ben burada ölüyorum gülmekten.. yahu bu millet neye ne zaman isyan etmiş? 1 yılda 10 patlama olmuş, gıkları bile çıkmadığı gibi şurada iki üç yoruma tahammül edemiyorlar.. hangi isyan, hangi eylem, hangi kaos? bu yaşanılanlar kaos değilse kaos ne? işte bunlara cevap alamazsın parkonum boşuna yazmışsın yani..
Valla beynim durdu benim.
Ülkenin yüzde ellisi aynı şeyi düşünürken diğer yüzde elliside tamamen zıddını Nasıl düşünür acaba ya?
Bizi ülkecek incelesinler bence, eminim çok acayip sonuçlara ulaşacaklardır..
Hepsinin kafasında aynı senaryo " bunların tek derdi Erdoğan ı indirmek" diyorlar. Benim Erdoğan ı indirmek gibi bir derdim yok. Seçimle gelen seçimle gider.
Tek derdim oy verenlerin herşeyi onaylaması. Hiçbir koşulda itiraz etmemesi, can güvenlikleri yokken bile başkalarını suçlamaları. Onların verdiği sonsuz özgüven zaten bizim yaşam kalitemizi ( daha doğrusu yaşam Hakkı'mızı) bile elimizden alıyor.

Ya sen şu yazdıklarını okuyor musun kakao?
''ABD VATANDAŞLARINI UYARMIŞ'' tamam,suçlu bulundu dağılalım kızlar....
Bu ülkede MİT niye var her canı isteyen istediği yerde bomba patlatabilecekse?
Bu ülkede hükümet niye var can güvenliğimizi başka ülkelerden (senin bakış açınla) koruyamayacaksa?
Hiç bir şey becerebilme yetileri yoksa bari ABD yi takip etsinler,onlar vatandaşını uyarınca bir önlem alsınlar.
Hiç bir şeyin farkında değilsin değilmi parkon .. senin ülkende oynanan oyunlardan. seni bölmek i,stemeleri,nin bir ırak ,bir suriye ,bir libya gibi olmanı istediklerinin farkında değilsin değilmi .. senin için varsa yoksa başta olan erdoğanın gitmesi,, nerden biliyorsun önlem almadıklarını,, yada hangi ülkede halkını bu tarz felaketlerden koruyan bir sistemmi varda biz bilemiyoruz .. yahu metrobüslere biniyoruz tıklım ,tıklım gidiyoruz ALLAH korusun böyle bir olayı nasıl engellersin vapurlara biniyoruz seninle binen teröristi nasıl ayırdedeceksin .. yukarılarda bir arkadaş paylaşmış bu tarz yerlerde cihazların artırılmasını .. ne yapılmasını istiyorsun parkon.. sesimizin çıkmadığı bir ülkemi olalım . koyun gibi güdülelimmi, seni ab ye almıyorlar sanıyormusunki sen gelişmiş yada modern bir ülke değilsinde ondan,, sen müslüman bir ülkesinde ondan almıyorlar parkon.. neyi farkedemiyor neyi göremiyorsunuz.. güçlü TÜRKİYE olmamızı istemiyorlar anlamıyormusun.her zaman söylüyorumm ülkem bir ırak olmayacak bir suriye olmayacak, bir libya olmayacak .. düşmanlar etrafımızda ,içimizde RABBİM fırsat vermesin.. ve RABBİM türkiyemi VE milletimi KORUSUN..

Valla beynim durdu benim.
Ülkenin yüzde ellisi aynı şeyi düşünürken diğer yüzde elliside tamamen zıddını Nasıl düşünür acaba ya?
Bizi ülkecek incelesinler bence, eminim çok acayip sonuçlara ulaşacaklardır..
Hepsinin kafasında aynı senaryo " bunların tek derdi Erdoğan ı indirmek" diyorlar. Benim Erdoğan ı indirmek gibi bir derdim yok. Seçimle gelen seçimle gider.
Tek derdim oy verenlerin herşeyi onaylaması. Hiçbir koşulda itiraz etmemesi, can güvenlikleri yokken bile başkalarını suçlamaları. Onların verdiği sonsuz özgüven zaten bizim yaşam kalitemizi ( daha doğrusu yaşam Hakkı'mızı) bile elimizden alıyor.

Dahasi onlarin olmesi ya da kalmasi reislerinin umurunda bile degil.. bugun bir yere daha yazdim yani burada can siperane savunan adam olse hukumet "abartmayin" diyecek. Peki be ugruna oluyor bu insanlar? Neden kimsenin sesi cikmiyor? Neden baslari sikisinca birlik oluyoruz da islerine gelmeyince catla da patla moduna giriyorlar.. incelenmeli bu ulke bencede..

Cevap veremezler bizimle aynı düşünemezler çünkü kötüler içlerinde merhamet insanlık adına zerre yok. Küçücük çocuklar öldüğünde bile aman oh olmuş zaten kürtmüş zaten suriyeliymiş diyen bi zihniyet bu. Çocuk ulan çocuk bu milleti dini ırkı yoktur!!!!! Bu zihniyetten birşey beklemeyin çünkü bu insanlar kötü bak adamalara diyoruz bu işidi bunlar silahlandırdı bunlar bela etti başımıza cevap veren var mı yok anca yazsınlar Erdoğan düşsün kafanıza diye. Görmezden geliyorlar yok sayıyorlar öyle lanet olsun teröre yazık Ölenlere üzülüyoruz demelerine bakmayın şuan kendi Boğaz'larını ceplerini kendi dertlerini düşünüyorlar ölenler umrunda değil bunların çünkü olsa göz yummazlar bunca ortada ki duruma çünkü kötüler çünkü rahmet dileyip arkalarını dönünce oh olmuş diyorlar ulan depremde insanlar ölünce bile orda fuhuş çoktu allah verdi diyen zihniyetsiniz siz kime be anlatıyoruz ki deliricem ya valla deliricem birlik olalımmış. Yemin ediyorum cinnet geçirir insan

Ya benim anladığım şu idam neden geri dönmüyor neden ya ota ...ka eylem yapılıyo referandum yapılıyor neden ya neden neden ???

idam gelse ne olacak sanıyor Musun bunlar asılacak ilk önce seni beni asarlar. Çocuklara tecavğz edenleri Nasıl örtbas ediyorlarsa sana bana da hain diye yafta yapıştırıp çıkarırlar idam sehpasına

Cevap veremezler bizimle aynı düşünemezler çünkü kötüler içlerinde merhamet insanlık adına zerre yok. Küçücük çocuklar öldüğünde bile aman oh olmuş zaten kürtmüş zaten suriyeliymiş diyen bi zihniyet bu. Çocuk ulan çocuk bu milleti dini ırkı yoktur!!!!! Bu zihniyetten birşey beklemeyin çünkü bu insanlar kötü bak adamalara diyoruz bu işidi bunlar silahlandırdı bunlar bela etti başımıza cevap veren var mı yok anca yazsınlar Erdoğan düşsün kafanıza diye. Görmezden geliyorlar yok sayıyorlar öyle lanet olsun teröre yazık Ölenlere üzülüyoruz demelerine bakmayın şuan kendi Boğaz'larını ceplerini kendi dertlerini düşünüyorlar ölenler umrunda değil bunların çünkü olsa göz yummazlar bunca ortada ki duruma çünkü kötüler çünkü rahmet dileyip arkalarını dönünce oh olmuş diyorlar ulan depremde insanlar ölünce bile orda fuhuş çoktu allah verdi diyen zihniyetsiniz siz kime be anlatıyoruz ki deliricem ya valla deliricem birlik olalımmış. Yemin ediyorum cinnet geçirir insan
en çok sizin tek derdiniz Erdoğan insanlara üzülmüyorsunuz yazanların umrunda değil ölen insanlar

Hiç bir şeyin farkında değilsin değilmi parkon .. senin ülkende oynanan oyunlardan. seni bölmek i,stemeleri,nin bir ırak ,bir suriye ,bir libya gibi olmanı istediklerinin farkında değilsin değilmi .. senin için varsa yoksa başta olan erdoğanın gitmesi,, nerden biliyorsun önlem almadıklarını,, yada hangi ülkede halkını bu tarz felaketlerden koruyan bir sistemmi varda biz bilemiyoruz .. yahu metrobüslere biniyoruz tıklım ,tıklım gidiyoruz ALLAH korusun böyle bir olayı nasıl engellersin vapurlara biniyoruz seninle binen teröristi nasıl ayırdedeceksin .. yukarılarda bir arkadaş paylaşmış bu tarz yerlerde cihazların artırılmasını .. ne yapılmasını istiyorsun parkon.. sesimizin çıkmadığı bir ülkemi olalım . koyun gibi güdülelimmi, seni ab ye almıyorlar sanıyormusunki sen gelişmiş yada modern bir ülke değilsinde ondan,, sen müslüman bir ülkesinde ondan almıyorlar parkon.. neyi farkedemiyor neyi göremiyorsunuz.. güçlü TÜRKİYE olmamızı istemiyorlar anlamıyormusun.her zaman söylüyorumm ülkem bir ırak olmayacak bir suriye olmayacak, bir libya olmayacak .. düşmanlar etrafımızda ,içimizde RABBİM fırsat vermesin.. ve RABBİM türkiyemi VE milletimi KORUSUN..
E kakao:işsiz:
Her bombadan sonra senin gibi " dış güçler" diye bağırırsam bitecek mi bu bombalar?
Hayır anlamadığım şey ne biliyor musun?
AKP ve oy veren yüzde ellisi bu üzerimizde oynanan oyunların farkında ya sadece, neden çanak tutuyorlar peki dış güçlerin oyunlarına ?
Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz..
Ben size " hayır dışgüçlerin oyunu değil " dedim mi?
Olabilir , olmayadabilir...
Ben size neden bu terör engellenmiyor diye soruyorum..
Neden önlem alınmıyor?
Neden ülke terörist dolana kadar sınırlar açık kaldı?
Neden sınırda dibimizdeki işid kampları bombalanmıyor?
Neden mit görevini yapmıyor?
Bunların cevabını ver sen bana.
Diğer ülkeler bizi Suriye ye çevirmeye çalışırken sen ne yapıyorsun bizlere " ölün ama ses çıkartmayın " demekten başka?
Başındaki Ada'ma neden sormuyorsun İstanbul'da işid gövde gösterisi yaparken aklın beredeydi diye?
İşid Türkiye yi geçiş yolu yaparak militan toplarken aklın neredeydi diye?
Hadi hepsini geçtim, niye bu bombanın misillemesi yapılıp işid kampını niye bombalamıyorsun diye sordun mu?
Kusura bakma ama bizi alıştırmayacaksınız " ölürken sessiz kalmaya"...

Boşuna anlatıyorsun kakao, bölünmeye ön ayak olanlar bu laflarını duymazlar.

Boşuna anlatıyorsun kakao, bölünmeye ön ayak olanlar bu laflarını duymazlar.
Farkındayım daaa anlatıyorum işte.i inşallah anlayanlarla bu ülkemizi yedirmeyecegiz .bolunmeyecegiz.onursal adıgüzel adlı vatan haini nin attığı twitlere bakarsan anlarsın.tikka.. Paris te patlayan bomba için dedikleri,istanbulda patlayan bomba için dedikleri,v atan hainleri içimizde tikka.bide onlarla mücadele ediyoruz.

Kızının düğünü olacağı zaman, miting olacağı zaman çevredeki neredeyse tüm binaların tepesine keskin nişancı yerlestirerek önlemini alıyor ama?! Buna rağmen yirmi gün önce açıklanan, Atatürk Havalimanı'nın da içinde olduğu, terör eylemi riski yüksek olan yerler listesindeki mekanlara gerekli sayıda profesyonel güvenlik gücünü neden koymuyorlar? Teröristlerle oradaki az eğitimli gümrük memurları başa çıkmaya çalışıp, etkisiz hale getiremeyip bir de şehit oluyor!

Farkındayım daaa anlatıyorum işte.i inşallah anlayanlarla bu ülkemizi yedirmeyecegiz .bolunmeyecegiz.onursal adıgüzel adlı vatan haini nin attığı twitlere bakarsan anlarsın.tikka.. Paris te patlayan bomba için dedikleri,istanbulda patlayan bomba için dedikleri,v atan hainleri içimizde tikka.bide onlarla mücadele ediyoruz.
Niye boşa anlatacaksın, seni anladım, kabul ettim ve şimdi sorularımın cevabını bekliyorum?
Yoksa bu soruların cevabını öğretmediler mi henüz size?

parkon parkon en acısı da ne biliyor musun bu paragrafında? her bomba yazmışsın ya... her...
çok acı değil mi? Kimse bir daha patlama olmayacak diyemiyor. kayıtsızca hepimiz devamını bekliyoruz sanki. nasıl da ölüm kokuyor cümlelerimiz...
İşin tuhafı şu şu önlemler alındı bile denmiyor...
Nasılsa hesap soran yok ölenlerle alakalı.
Onların sorgulamayan bir yüzde ellisi var..

Niye boşa anlatacaksın, seni anladım, kabul ettim ve şimdi sorularımın cevabını bekliyorum?
Yoksa bu soruların cevabını öğretmediler mi henüz size?
Sen yazdıklarımı anladinmi parkon neden ülkemde bombalar patlıyor ,nerede,ve hangi işlerde sesimizi,gucumuzu ortaya çıkartmaya basladikta bizim bu cikislarimizi ,istemiyorlar 2023sana ne anlatıyor parkon,israille karşılıklı çıkar anlaşmasını kim istemez,rusya ile mutabakati kim istemez seni güçlü kim istemez.sen bunları bir düşün ve cevabını yaz .seni cevaplamak kolay.cikmak zorundayım herkese hayırlı iftarlar

Sen yazdıklarımı anladinmi parkon neden ülkemde bombalar patlıyor ,nerede,ve hangi işlerde sesimizi,gucumuzu ortaya çıkartmaya basladikta bizim bu cikislarimizi ,istemiyorlar 2023sana ne anlatıyor parkon,israille karşılıklı çıkar anlaşmasını kim istemez,rusya ile mutabakati kim istemez seni güçlü kim istemez.sen bunları bir düşün ve cevabını yaz .seni cevaplamak kolay.cikmak zorundayım herkese hayırlı iftarlar
Hiçbir sorumun cevabı yok burda kakao.
Seninde dediğin gibi kolay sorular sordum, niye cevap vermiyorsun?

Back