İstanbul Arel üniversitesi yurt fiyatları nekadardır

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
devlet yurdu bulabilirmiyim Arel e yakın yada kendi yurtları nekadardır bilen var mı araştırdım ama sitesinde de yazmıyo

arel üni. bildiğim kadarıyla sefaköy ciwarında.ulaşım açısından kolay sayılır canım,yani yurdu biraz daha uzakta bile bulsan gidip gelmenin sorun olucağını zannetmiyorum.metrobüsler war artık o ciwarda zaten.dewlet yurdu cewizlibağda wardı sanıyorum,yakın sayılır ama boş yer warmıdır,bilemem.çoğu üni başladı çünkü.ama yakın sayılabilcek birbaşka yerde,yani avcılarda da üni.olduğu çin sanıyorum ciwarda özel yurt ws wardr.sen bana özelden ulaş,stres yapma,ist hakkında yönlendirme yaparım.hayırlı olsun şimdiden.

ya evet ben de merak ediyorum Arel'in yurtları ne kadardır ?
Kızlar haberi olan olursa bana da mesaj atabilir mi =)

Arel'e yakın yurtları var öğrenci evleri.. Ayrıca Arel'e ait kendi evleri de var.. 1/2/3 kişilik odaları var villa şeklinde evler zaten okulun kendi sitesinde var ama yemek içmek içinde değil ev fiyatlarının. Metrobus'da yok Tepeköy tarafında yarım saate bir dolmuş var veya okula ait servis veya ringler var. Bi taksime gitmek 3 saati buluyor haliyle akannehir ama okul güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…