İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

Valla cocuklarımız ufak daha Park'ta oynuyamiyorlar oyuncaklariyla oynuyorlar yani ya kreş yada ev ortamı ideal onlar için aslında ha suda var benim evim büyük böyle buluşmalar için uygun ama tanisip kaynaşmadan çekiniyor insanlar doğal olarak çünkü İstanbul burası yurtdışı gibi değil ondan isterseniz ikea meydan var cok eğlenceli bı yer benim oğlum ordayiz oyuncakları cocukları izlemeye bayiliyor

Burasıydı orasıydı derken yaz geldi, zaman geçti. Bu hafta için yazmıştım ama şehir dışından misafirim geliyor. Ondan sonra da iki ya da üç hafta tatilde olacağız. Temmuz'a kadar benden hayır yok maalesef. Siz ben olmadan buluşursanız da sevinirim, gelince ben de katılırım. Sevgiler.

Merhaba mesaj sayım yetmediği için cevap veremedim ama görüşmeyi isterim çünkü cok yakın oturuyoruz

kızlar ben şerifali de oturuyorum meydan bana cok yakın orda fln olursa ben kesin gelirim

Mrb grubunuz kaç ay arası benimde 13 aylık bir kızım var acaba uyum sağlayabilirmi yoksa sizinkilerin yanında küçükmü kalır?

Bu grubu canlandirmak istiyorum tekrar. Bulusmak isteyen anneler erenkoy kids cornerda bulusalim derim ben. Hatta masada oturmak yerine oyun alaninda birarada olalim . Cocuklarla hem oturup oynayalim hem tecrubelerimizi paylasalim. Hafta ici de olur. 18-36 aylik bebekler olabilir.
Kis geldi cocuklarimiz evde bunalmasin degisiklik olur..

Merhaba, mesajını şimdi gördüm. Epeydir girmiyordum siteye. İş yerinde böyle ara ara kopukluklar olabiliyor. İlk buluşmamızdan sonra epey çaba sarfettim ben yeniden buluşabilmek için ama armutun sapı üzümün çöpü, kimi yeri bepenmedi kimi mekanı. Kimi kapalı mekan olmaz dedi kimi açık havada çocuklar donacak sandı. Senden ve Yeşimden ise pek ses çıkmadı. Neyse olan oldu geçen geçti. Ben oğlumu haftada üç gün oyun grubuna götürüyorum. Sanırım pek ihtiyacımız kalmadı çünkü hafta içi gittiği için okula hafta sonu başbaşa olmayı özlüyoruz. Haftaiçi zaten bana pek uygun değil. Umarım yeni bir grup oluşturabilirsiniz. Sevgiler.

Evet en son sahilde bulusalim derken ses seda cikmadi kimseden . Ben hazirlanmistim ama :) Ben de oglumu krese yazdirdim. Haftada 2 gün gidiyor. Şimdilik mutlu , 5 aya kadar yavas yavas 5 tam gun seviyesine gelince ben de calisma hayatima geri donecegim.
Esasinda simdilik rutin bir grup mantiginda degil belki ama bir haftasonu 2 saat birlikte vakit gecirebiliriz. Cocuklar da farkli bir ortamda enerjilerini atarlar. Minik bir bulusma olabilir, sonrasinda haftasonu programlarimiza devam edebiliriz. Ara sira uygulayabiliriz.
Katilmak isteyenler de olursa ...umarim organize olabiliriz. :)

Muzipo Kids şimdi Kozyatağı nda! Muzipo Kids 2-12 yaş arası çocuklar için tasarlanmış bir çocuk klubü. Eğitimli kadrosuyla sıcacık hizmet verirken çocuklar hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar. Güvenli bir ortamda kendi yaş grubu ile eğitime katılan çocuklar fiziksel ve zihinsel olarak gelişmenin yanısıra paylaşma , takım çalışması, grup içine uyum sağlama vb. sosyal becerelerini geliştiriyorlar ve uzun yıllar sürecek arkadaşlıklarının temellerini atıyorlar. Sevgiler

Ümraniye ve çevre bölgeler için (Şerifali,Atakent,Çekmeköy,Taşdelen vs) bir sayfa açtık inst.da .. Hem buluşmalar hem oyun grupları için hemde annelerin tanışması için..Henüz yeni kurduk grubu,destek bekleriz biraz büyüyelim aktiviteler başlayacak..

Ben kendim de Şerifali'deyim...

İsmimiz : umraniyeanneleribebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…