İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

yercekimlikaranfil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
4.409
79
118
İstanbul
Merhaba herkese,
18 aylık bir erkek bebek annesiyim. Anadolu yakasında oturuyorum. Malum büyük şehirde insan ilişkileri zor kuruluyor. Mesafeler, maddi olanaklar. Ama insan olarak sosyalleşmeye ihtiyacımız var, en çok da bebeklerin buna ihtiyacı var. İnsan ilişkisini ancak kendi yaşıtları arasında öğrenecekler. İşte bununiçin kreşler, ana okulları oyun grupları kuruyor. Bana da gene bu bölümde istikrarla ilişkilerini sürdüren İzmir anneleri bana ilham kaynağı oldu.
Derim ki; İstanbul Anadolu yakasında oturan ya da Avrupa yakasında otursa da buluşmalarımıza gelebilecek anneler ve bebekleri ile sıklığını daha sonra belirleyeceğimiz ama mutlaka düzenli katılım sağlayacağımız bir oyun grubu kuralım. Birbirimizi tanıyana kadar ev ziyaretlerinden çekinenler olacaktır. Dışarıda buluşuruz, uygun mekanlar bulmak zor olmaz.
12-24 ay arasındaki bebekler uyum açısından ideal olur diye düşünüyorum.
Katılmak isteyenler için bir liste yapalım. Umarım biz güzel dostluklara adım atarız, bebeklerimiz de iyi arkadaşlıklar kurar.

off cnm yaa keşke bende ist.da otursaydım kesin görüşürdüm seninle hem seni hemde oğluşunla tanışmak güzel olurdu. ama ist geldiğimde eğer fırsatımız olursa yinede senle ve oğluşunla tanışmak isterim.

Tabi Meralcim, ben de sizinle tanışmayı çok isterim. Mutlaka haberim olsun İstanbul'a gelince.
Bu arada kimsenin ilgisini çekmedi herhalde bu oyun grubu fikri, halbuki çok eksikliğini çekiyoruz çocukların akranları ile zaman geçirmesinin...

Merhaba,
Evet ismin çok tanıdık, sanırım bebek beslenme bölümlerinde epey sohbet etmiştik bebekler küçükken.
Valla katılmanı çok isterim ama daha seninle birlikte iki kişiyiz. :)) Eğer bize katılan arkadaşlar olursa iyi bir oyun grubu kurar, bir araya geliriz. Avrupa yakasında olman biraz da bulunduğun semte göre etkisini gösterir. Örneğin Avrupa yakası derken bir Beylikdüzü ya da Avcılar'ı kasdediyorsan tabi ulaşım ciddi sorun, ama Beşiktaş ise dert değil. Hatta vapurla Kadıköy-Beşiktaş Anadolu yakası içi ya da Avrupa yakası içi kara yolu ile seyahat etmekten çok daha kolay.:)))
Biraz daha ısrarlı davet edeyim o zaman ben tüm 12-24 aylık bebek annelerini oyun grubumuza. Haydi anneler. :)))

evet bebek beslenmesi bölümünde çok sohbet etmiştik yoğun çalıştığım için çok fırsat bulamıyorum bilgisayara. oturduğum semt ise denize uzak maalesef bağcılarda oturuyorm ama kalabalık olursak sorun deil bence herşey ufaklıklar için bazen büyüklerin içinde çok sıkıldığını farkediyorum üzülüyorum onun adına. bu yüzden çocuklar için herşeye varım. inş herkes duyarlı olur bu konuda.

:))) Umarım katılan olur da güzel arkadaşlıklar kuracağımız bir grubumuz olur.
Katılan artar da kotarabilirsem işi mutlaka haberdar ederim mesajla da. Bu arada Avrupa Yakası'nda oyun grubu kuran kurmaya çalışan arkadaşlar var. Onların konularına da bir göz at. Onlar bizden önce toplanmayı başarırsa sana da daha yakın olabilir. Belki zamanla ben de katılırım eğer çok zor ulaşımı olmazsa toplanılan yerlerin.

bende anadolu yakasında oturuyorum katılmaktan mutlu olurum. ne yapmalıyız peki?

Aaa merhaba, ben bir süredir giremedim internete. Şimdi şöyle yapabiliriz..
Şu anda siz, ben ve Sedefurkan adlı arkadaşımız var katılabilecek durumda. Bu başlığı güncel tutalım, en az 5 kişilik bir katılım sağlayacak hale gelince bir buluşma günü ve yeri ayarlarız. İlk buluşma dışarıda olursa herkes daha rahat eder sanırım. Buna çok uygun bir yer de biliyorum aslında Göztepe'de. Çocuk buluşmaları için tasarlanmış bir cafe. Tabi fiyatları filan bilmiyorum. Uygun değilse başka seçenekler düşünürüz.
Siz nerede oturyorsunuz? Bebeğiniz kız mı erkek mi? KAç aylık? Çalışıyor musunuz? Tanışalım yavaş yavaş...:))))

çekmeköyde oturuyorum.yeni taşındım bu yakaya açıkcası çokda iyi bilmiyorum buraları.sadece kızımın sosyalleşmesi için çok ideal olur diye düşünüyorum.

Evet bu konu gerçekten çok sıkıntılı. Büyük şehir hayatı bu tür konularda bizi zorluyor. Çekmeköy epey bir uzak bizim o tarafa ama zaten Çekmeköy'e ulaşım her durumda araba ile. Arabaya binince ha biraz uzak ha biraz yakın. Ara formüller de buluruz. İki bölgenin arasında kalan yerler düşünürüz. Çalışıyor musunuz?

çalışıyordum fakat kızım olunca kızımın herseyıyle birebir ilgilenmek istedgim için çıktım.şu andada kızımla ilgleniyorum fakat canı sıkılıyor haliyle ne kadar onunla onun istediği gibi oyun oynayabilirm ki.

Onların en önemli işi oyun değil mi? Ne büyük ciddiyetle oyun oynuyorlar. :)) Ne yapalım bize de onların bu çoook önemli işlerine uyum sağlamak ve saygı duymak düşüyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…