Bebek İkinci El istanbul anadolu yakasında kraft idol mama sandalyesi arıyorum...

beril14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
190
4
48
İstanbul
arkadaslar aranızda kraft idol mama sandalyesi satmak isteyen var mı, pembe olmasın ama ogluma bakıyorum.. bir de istabul anadolu yakası mümkünse, ürünü görüp almak niyetindeyim..

Merhaba bende oğlum büyüdüğü için kraft idol mama sandalyesini satmayı istiyordum..istanbul anadolu yakasında oturuyorum..

Size özelden iletişim bilgilerimi yollamak istedim,yeni üye olduğum için yollayamadım..sizden mesaj bekliyorum..

ürün hakkında bilgi verirmisiniz, ne kadar kullanıldı renk nedir, ve fiyat ne düşünüyorsunuz.. anadolu yakasında nerdesiniz peki, ben görüp elden almak niyetindeyim, oğlum çok tombul düşmesinden korkuyorum :)) burda mail adresi vermek yasak arkadaş olarak ekleyim ben sizi. acil haber bekliyorum, sanırım sizden de almazsam ikeaya yöneleceğim... çünkü ek gıdalara başladık..

Merhaba Beril hanım özelden mesaj gonderme hakkim yok yeni uye oldugum icin.Detayları konusabilmemiz icin telefon numaranizi iletebilirseniz sevinirim.Anadalu yakasında idealtepede oturuyorum gelip gorebilirsiniz.Hoşçakalın.

Son düzenleme:
Beril hanım. Ne yaptınız?? Biraz zaman geçmiş ama... Mama sandalyesi aldınız mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…