• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakasında Kadın Doktoru Tavsiye Edermisiniz?

ucanbalon12

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
61
1
16
İstanbul
Hanımlar, İstanbul Anadolu yakasında gerçekten işinin ehli olan ve özellikle ağzından cımbızla laf çıkmayan, ilgili, sıcak bir bayan doktor arıyorum, doktorumun yanında rahat hissetmek istiyorum çünkü kaç doktora gittiysem hepsi de ancak ilaç yazıp, soru sorarsam zorla cevap veren doktorlardı şansıma sanırım.

Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Op. DR. AYKUT COŞKUN

FEMİNART KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ

Ve şöyle bir bilgi vermek isterim; Güvenilen sadece jinekoloğunuz olmasın..Jinekolog,çalıştığı hastaneler,çalıştığı anestezi uzmanı,doğuma eşlik edecek olan çocuk doktoru...bunların tümü bir ekiptir vetek tek değil topluca değerlendirilerek seçim yapılması en doğrusudur...Aykut bey ve ekibi işlerinin ehli ve bu alanda isim yapmış uzmanlardır...

kartal umut hastanesı BİRSEN HANIM bende ççok memnun kaldım çok ılgılı tel numarasını bıle verıyor bırsey oldugu zaman sorabılıyorsun..

canım kesinlikle kavacık medistate hastanesi sadiye eren.çok başarılı çokta samimi.giren yarım saat çıkmıyo odadan.ilgili ve sevecen.onu seviyorum beni yarın meleğime kavuşturucak inşallah:nazar::16::16::16:

kartal umut hastanesi şeyma hanım..bende birsen hanıma gidecektim ama internet üzerinden araştırınca bazı şeyler okudum ve vazgeçtim. tavsiye üzerine şeyma hanıma gittim ve çok memnun kaldım... muaynede falan çok ilgili aynı zamanda güler yüzlü çok şeker ve işinde başarılı bi doktor...

Avicenna ataşehir Hastanesi(anadolu çınar) kadın doğum doktoru soner doğanyılmaz dogumumu yaptırdı,arkadasıma tavsıye ettım onunda dogumunu yaptırdı.İkimizde çok memnun kaldık.Güler yüzlü,samimi,istediğimiz zaman kendisine ulasabılıyoruz,hastanede yenıdogan bakım hızmetıde varmıs.Size onerebilecegim bir doktor ve hastane

Bende Soner Doğanyılmaz'a gidiyordum, kendisinden çok memnunum teşhisi verdiği ilaçlar vs. çok güzel. gereksiz onu yapma bunu yapma diyerekte insanı germiyor. ama Avicenna Hastanesini bir türlü sevemedim. sırf hastane yüzünden doktorumu üzülerek değiştirdim. şuan Başkent Üni. hastsnesine gidiyorum Altunizade de Dr. Güldeniz Aksan Desteli doktorum. çok sakin tatlı bir kadın. iki doktorumu da tavsiye ederim. Hastane olarak Başkent'i tavsiye ederim. fiyat olarak aralarında en fazla 750 tl gibi bir rakam oynuyor.

Back