Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyonİstanbul Anadolu Yakası - Lazer Epilasyon Tercihi Olan Var Mı?
Tercihen Üsküdar, Kadıköy, Çekmeköy, Ümraniye taraflarında, hem maddi boyutuyla uygun kampanyalı hem de sağlık beklentisi ve sonuç alıcılık açısından tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Tercihen Üsküdar, Kadıköy, Çekmeköy, Ümraniye taraflarında, hem maddi boyutuyla uygun kampanyalı hem de sağlık beklentisi ve sonuç alıcılık açısından tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
ESTETİK international koztayağında ben bütün tanıdıklarımı oraya götürdüm çok memnunun klinik olması cihazları kendileri çok iyi sonuç aldım şuan Tüysüzüm
Merhaba konu araştırmak için üye oldum ben de. bir arkadaş tavsiyesi ile gittim ümraniyede lazer epilasyona ben de çok memnun kaldım. olumlu gidiyor seanslarım cilt konusunda da çok iyiler. Canpark avm nin karşısında Nefes Estetik diye bir merkez. Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar
Ben de aynı bölgelerde aynı arayışlar içindeyim. Lütfen memnun kalan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirse seviniriz. (Bir de başka bir başlık altında bunların paylaşıldığını duydum sanki, o başlığa yönlendirilirsek de sevinirim).
Rios estetige sakin gitmeyin maltepede ipl degil cihazimiz dediler sonra ipl oldugu ortaya cikti internette arastirdim. Ve 6 seans da hic azalma olmadi olan parama oldu