İstanbul anadolu yakası kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum

hedef85

Lütfen olsun çünkü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
49
29
8
39
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir senedir normal şartlarla bebek denemelerimiz sonuç vermedi.
Biz de eşimle dr a gitmeye karar verdik.
Fakat hangi dr iyi dir bilemedik maalesef
Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

Merhaba ,

Benim doktorum Çamlıca Medicana Esra Rahime Çabuk,ben memnunum kendisinden.
Sorunlu gebeliklerde Atıl Yüksel çok başarılıymış,muayenehanesi avrupa yakasında ama belki bilmek istersiniz diye yazmak istedim.Ben kürtaj olmak zorunda kaldım,hamileliğim devam etseydi eğer ben de kontrol olacaktım kendisine.

Karsiya gelme ihtimalin yokmu tedavi icin.Avrupa yakasinda ozel bir hastanede doktor var cok basarili

Kuralları ben mi koyuyorum sizce bu siteye,ispiyonlamak falan,çocuk gibi.
Kib le de hallederdim işimi,sizdeki sıkıntının sebebi nedir?
Kazen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Margarikotin
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. zaten bakıyor konu dışı olduğunu görünce direk taşır zaten. Ama kadıncağız böyle hassas bi konuda yardım isterken saniyesinde kaldirtmaya çalışman hoş bir hareket değil. Kural koyucu sen değilsin denetleyici de sen değilsin. Yöneticiler bu yüzden var. Senin adını da göremedim yönetici listesinde. O zaman yorum yap geç. Yada başka konuya bak.

Sen de bana yorum yapıp polemiğe girme benimle.
Üstüne vazife değil

Sen de bana yorum yapıp polemiğe girme benimle.
Üstüne vazife değil
Ben üstüme ne vazife ne değil bilirim. Tabi sende haklısın kendini yönetici sanıp üstüne vazife olmayan şeylere atladığın için milleti de öyle sanarsın. Ugurlar ola.

kadın burada konu açmış yardım istemiş polemiğe gerek yok

doktor tavsiyelerini bende bekliyorum

1 yıldır üyeyim ve ilk defa konu açtım. Neyin yasak olup olmadığını bilmiyorum fakat sitede bu tip tavsiyelere çok rastladım. Kadın kadına birbirimize yardımcı olamayacaksak bu tip siteler neden var? Bu konuları burada konuşamayacaksak hangi platformda konuşacağız. Şikayette bulunacak olursa buyursun çekinmesin. Onun haricindeki hanım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi bir dr olursa avrupa yakasına da giderim fakat kadın dr a gitmek istiyorum. Baya utangaç olduğum için zorunlu kalmadığım sürecek erkek dr a gitmek istemiyorum.

Canlarım hiç durmayın alle klinik ataşehir Op. Dr. Serkan Aydoğdu kendisi memorial ataşehir de idi ayrıldı kendileri klinik kurdu bize büyük mutluluk yaşattı 14 yıl sonra şiddetle tavsiye ediyorum kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda

Allah bağışlasın canım. Mutluluğunuz daim olsun.

muayene ucretleri nekadar acaba bende 3senedir cocugum olmuyo

Doktor tavsiyesi yasak mı!!
Burda her konuda binlerce doktor tavsiyesi var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…