Ay sizde çok enteransiniz. Kadıncağız yardım istemiş böyle bir konuda 5 dk dursa nolcak. Hemen ispiyonlamk neden ?
Kuralları ben mi koyuyorum sizce bu siteye,ispiyonlamak falan,çocuk gibi.Ay sizde çok enteransiniz. Kadıncağız yardım istemiş böyle bir konuda 5 dk dursa nolcak. Hemen ispiyonlamk neden ?
Kuralları ben mi koyuyorum sizce bu siteye,ispiyonlamak falan,çocuk gibi.
Kib le de hallederdim işimi,sizdeki sıkıntının sebebi nedir?
Kazen Mune @Margarikotin
Sen de bana yorum yapıp polemiğe girme benimle.Mune zaten bakıyor konu dışı olduğunu görünce direk taşır zaten. Ama kadıncağız böyle hassas bi konuda yardım isterken saniyesinde kaldirtmaya çalışman hoş bir hareket değil. Kural koyucu sen değilsin denetleyici de sen değilsin. Yöneticiler bu yüzden var. Senin adını da göremedim yönetici listesinde. O zaman yorum yap geç. Yada başka konuya bak.
Ben üstüme ne vazife ne değil bilirim. Tabi sende haklısın kendini yönetici sanıp üstüne vazife olmayan şeylere atladığın için milleti de öyle sanarsın. Ugurlar ola.Sen de bana yorum yapıp polemiğe girme benimle.
Üstüne vazife değil
Sen git.Ben üstüme ne vazife ne değil bilirim. Tabi sende haklısın kendini yönetici sanıp üstüne vazife olmayan şeylere atladığın için milleti de öyle sanarsın. Ugurlar ola.
Umarım bu tarz tavsiyelere hiç ihtiyacınız olmaz...!
Amin,teşekkür ederim.Umarım bu tarz tavsiyelere hiç ihtiyacınız olmaz...!
Allah bağışlasın canım. Mutluluğunuz daim olsun.Canlarım hiç durmayın alle klinik ataşehir Op. Dr. Serkan Aydoğdu kendisi memorial ataşehir de idi ayrıldı kendileri klinik kurdu bize büyük mutluluk yaşattı 14 yıl sonra şiddetle tavsiye ediyorum kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda
muayene ucretleri nekadar acaba bende 3senedir cocugum olmuyoCanlarım hiç durmayın alle klinik ataşehir Op. Dr. Serkan Aydoğdu kendisi memorial ataşehir de idi ayrıldı kendileri klinik kurdu bize büyük mutluluk yaşattı 14 yıl sonra şiddetle tavsiye ediyorum kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?