Merhaba, ben de bu hastaneyi araştırıyordum fakat çok fazla yorum bulamadım nette, ekseriyetle olumlu yorumlar var ama olumsuz birkaç yorum nedeniyle halihazırdaki doktorumu değiştirmek istemedim. Bana yakın da sayılır, fiyatları da bazı sgklı özellere göre uygun. Siz de gidince yorumlarınızı yazar mısınız?
Yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda FSM ye de gitmişsiniz, ben de testlerim için oraya gidiyorum, hatta yarın gidip şeker yüklemesi yaptıracağım, umarım doktora yazdırabilirim.
Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi...
Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?
bende sinem hnm gitmek istiyorum yunus emre ye gidiyordum ama hiç memnun kalmadım 2 ay gittim ama hamilelik yok daha iyice tedirgin oldum klomen kullanmış bazı yazılar okudum şimdi göztepede bir dr var temel can ona gittim acaba özel para almak için mi git gel dedi diye göztepedeki dr bişeyin yok dedi adet görünce gel klomene başlayacağız dedi sadece yumurtalar istenilen seviyeye gelmiyor ve çatlamıyormuş. çok tedirginim iyice stres yaptım
Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?
Op.dr.hüseyin kösoğlu gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok memnun kalıcagınızı düşünüyorum. Annemin sezeryan dogumunda ve problemli olan bir dogumunda yardimci oldu. Benim yıllardir çektigim ve bir turlu bulanamayan hastalagimin cevabanı bulan tek doktor. Güvenle gidebilirsiniz.Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?
Nerde bu doktor hangi hastane acabaOp.dr.hüseyin kösoğlu gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok memnun kalıcagınızı düşünüyorum. Annemin sezeryan dogumunda ve problemli olan bir dogumunda yardimci oldu. Benim yıllardir çektigim ve bir turlu bulanamayan hastalagimin cevabanı bulan tek doktor. Güvenle gidebilirsiniz.
arkadaşlar merhaba, hamileliğimi ilk academic hospital'da uz. doktor ertan özer'den öğrendim. Kendisine 2 hafa muayene için gittim. Çok da memnun kaldım. Hastalarına zaman ayıran ve her şei açıklayan bir doktor. Lakin hastanenin fahiş doğum fiyatlarını öğrendiğimde (8.000-10.000 sadece doğumu kapsıyor) doktorumu değiştirmek durumunda kaldım. Erdem Çakmak hastanesinde Doktor Kadriye Şener'e gittim. Hiç memnun kalmadım çünkü hiç zaman ayırmadı ve sorduğum soruları geçiştirdi. Örneğin nasıl beslenmem gerekir diye sordum. Bana dengeli beslen dedi sadece. Halbuki çiğ et yememe, günlük kalsiyum ihtiyacı, vitamin kullanımı vs bahsetmedi. Çok uzatmayacağım Kadriye hanımdan vazgeçtim. Sevil hanımı herkes çok övmüş. Erdem Çakmak Hastanesinde Sevil hanıma ve maltepe bölge hastanesinde merve hanıma muayeneye gideceğim. Sevil hanımla ilgili buradaki yorumları okudum ama merve hanımla ilgili bilgi bulamadım. Kendisine muayene olan var mı? Teşekkürler.
Bende sultanbeyliye yakınım yenidoganda hamile misin canim ben değilim tedavi için iyi bi doktor arıyorum ersoy çok kalabalıkYa bende kurtköy ersoy hastanesine gidiyodum bende doktorumu begenıyorum sizin gibi ama hastane beş kuruş etmıyo acıle gdıyrm ılgılnmıyolar nöbetci doktorları falan yok bı acıllık oldu mu rezıl oluyosunuz bende doktor arıyormsultanbeylide oturyorum
evet çok kalabalık gerçekten 23 haftalık hamileyim via hospıtal sancaktepe tugba gurbuze yarın ona gıdecem ama içim hiç rahat değil onla ılgılıde kotu eleştırıler duydum burdaBende sultanbeyliye yakınım yenidoganda hamile misin canim ben değilim tedavi için iyi bi doktor arıyorum ersoy çok kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?