• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul Anadolu Yakası/ Kadıköy Gelin Saç ve Makyajı

Benim çok yakın arkadaşım uğurkan da yaptırdı 2 gün önce güzel yapıyorlar prova da yapıyorlar paket olarak 600 tl ama aynı anda 3-4 gelin oluyormuş salonda hem kendini özel hissetmiyorsun hem düğün hikayesi foto çekimi için uygun olmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar merhaba

birşey soracağımm

ugurkan göztepe ile libadiye arasında çok kalite farkı var mıı? bileen? bana libadiye daha yakında ona gideceğim farkyoksa

Arkadaşlar Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz? Gelin saç ve makyaj konusunda kuaför tavsiyesi olan var mı? araştırmalarımız sonucunda 4 kuaför arasında kaldık. Aşağıdaki gelin başı fiyatlarına prova dahil. Makyajda kullandıkları Mac ve Kroyln

Cadde Kuaför 850 tl
Uğurkan (Göztepe) 600
İlker Yavrutürk (950)
Serkan Eskioğlu (350)

Öncelikle Cadde Kuaför hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? İnternetten pek bilgi edinemedim. Başka Önereceğiniz Kuaför varsa onlara da bakarız. Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum:)

ben de çiftehavuzlarda oturuyorum nikaha 4 hafta kaldı ama bir türlü kuaföre karar veremedim en max. bütçe 300 saç ve makyaj istiyorum napsam bilemedimmmmm:18::18::18::18:

ugurkan libadiyeye gittim
ama hiiiç beğenmedim
saçım güzeldi de
makyajı o kadar özensiz yaptı ki
hiç gelin makyajı gibi değidli

Back