merhaba, şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim.. benim kuaförüm bağdat caddesi göztepede MEK kuaför, gelin için hem saç hem de makyaj konusunda kesinlikle tavsiye edebilirim
Merhaba teşekkürler cevabınız için. Peki hiç gelinbasi veya ozel bir gun icin sac yaptırdınız mı orada peki?
Bu arada başka tavsiyesi olan?
Bende bagdat cad. bostanci civarlarinda kuaför ariyorum hala bulamadim
tavsiyesi olanlar yokmu
Kizlar merhaba cevaplariniz icin tesekkurler.
Bu aksama kadar karar vermem gereken bir durum var ve belki de sizin de.
grupca.com"da Cadde Kuafor gelin paketi 700TL YERINE 300 TL. Bence cok hesapli ama kuponu almadan once bilmak istiyorum hic cadde kuafore giden var mi memnun kalan?
Firsat bes saat sonra sona eriyor kizlar yardim :18:
cadde kuaförü bende düsündüm ama bilemedim..
hersey öyle resimlerdeki gibi olmayabilir.. kararsiz kaldim bende acikcasi
Resimler tabii ki internetten. Ancak biraz arastirma yaptim genelde yorumlar iyi. Bu foruma yazan bir arkadas da orayi tavsiye etmis.Telefon da actim konustum makyaj Krayolan urunleriyle yapiliyormus Jaklin Hanim yapiyormus. Kendisi makyaj egitmeniymis. Benim dugun gunume de musaitmisler. Ben de belki kumar oynadim ama kuponu aldim. Normal fiyatlari 700 lira ise 300 (sac+makyaj+manikur+pedikur ve sac bakimi) cok uygun. Turkiyeye gittigimde de gorusecegim yuzyuze.
Size de kolay gelsin iyi sanslar diliyorum
hmm iyiymis... bende baktim kupon icin alicaktim ama malesef kredi kartim olmadigi icin alamadim.
artik bi sekilde fiyat ögrenip bende orayi düsünüyorum..
hayirlisi olur insallah :)
sizin dügün ne zamandi?
Benim esim yabanci oldugu icin iki tane olacak. Yani bir dugunle ugrasamazken iki tanesi kabus gibi:18:
Portekizdeki 27 Agustosta Turkiyedeki ise bir hafta sonra 3 Eylulde olacak. Isterseniz size benim konustugum ve internette iyi yorumlarini okudugum birkac kuaforu yazayim. Karar size kalmis kolay gelsin
AS Hasan Yoldas Kuafor: 850 lira
Sayanora kuafor: Subeye gore degisiyor 350 veya 400 lira
Saloon Black: Sadece sac makyaj yani manikur pedikur falan yok 550 lira(ama en cok buranin methini duydum)
Cadde Kuafor ise kampanyasiz normal fiyati 700 lira
oo masallah dükkani falanmi satiyorlar o paraya
gözüm büyüdü valla tamam kusursuz olmak istiyorum ama cok pahali ya.. ben tamam desem bile esim kabul etmez cocugu batirmaya hakkim yok.. zaten aldigi aylik maasi 600 lira...
300 tl ile 350 ye tamam dedi.. bakalim.. ugurkan kuaför 350 tl diyo arastiriyorum ama söyledigin yerlere mutlaka bakicam cok tsk ederim canim
Paran bile olsa iki saat sonra bozulacak bir saç ve makyaja değecek bir fiyat değil yazık. Uğurkan'ın Göztepe'deki yerinin iyi olduğunu duymuştum. Bu forumda da adını hatırlamadığım bir topicte bir fotoğrafçı arkadaş orayı çok methediyordu hatta öncesi ve sonrası fotoğraflarını koymuştu. Oraya bakabilirsin. Kolay gelsin mutluluklar.
merhaba kızlar konuya geç kaldım sanırım :) daha önce görseymişim keşke yaaa nisan kuaför var nasıl söylenmez burda ümraniyenin marka ve en gözde kuaförü gelin saçı ve makyajı için başka yer aranırmı ya fiyatlarda burda bahsedilenler gibi uçukta değil saç ve makyaj 120 tl hemde özel makyaj akmayan kalıcı makyaj çok özür dilerim ya geciktiğim için ortamıda şahane ve oldukça profesyönel kadro sağlam anlıycağınız benim tavsiyem nisan kuaför modeller için siteye bakın isterseniz Nisan Kuafr - Nisan Life öpüldünüz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?