- 19 Mart 2012
- 12
- 2
- 36
merhaba, şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim.. benim kuaförüm bağdat caddesi göztepede MEK kuaför, gelin için hem saç hem de makyaj konusunda kesinlikle tavsiye edebilirim![]()
ben iki yil once evlendim, sac/makyajimi 'as hasan yoldas' kuafor yapti, hasan bey'in kendisini siddetle tavsiye ederim (salonunda calisan cok ama siz ozellikle hasan bey'le gorusun dusunurseniz). yanliz hasan bey'in devamli kendisine gitmek biraz fazla pahali (normal topuz veya kesim icin bile)... makyaj ekibide cok profesyonel. ben paket anlasmistim, dugun mekanina gelip sac/makyaj yapmislardi ve ciddi bir para vermistik (ama inanilmaz memnun kaldim).
flowerb, goztepe'de tavsiye ettigin kuafore oldukca yakin oturuyorum. websitesine girdim ve fiyat listesini inceledim. caddeye gore fiyatlari normal. arasira katildigim dugun/davetlere sac/makyaj gerektikce gitmeyi dusunuyorum. ancak topuz icin bu salondaki kuaforlerden hangisini tavsiye edersin? benim tecrubelerime gore hicbi kuafor salonunda 'tum' ekip iyi olmuyo, biri bi iste (ya kesim ya topuz v.s.) daha iyi oluyo. o yuzden sormak istedim. sen ve tanidiklarin topuzu ozellikle hangi kuafore yaptirdiniz mesela? makyajda da birden fazla makyoz varsa mek'te, gene hangisini tavsiye edersin?
simdiden tesekkurler...