Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam hanımlar 16 poz 600 e uygun diyen arkadaşlarıma şaşırdım gerçekten. bizde fotoğraf işi yapıyoruz ve dış çekim fiyatları çok daha uygun. internet sitemizi takip edebilirsiniz
xx
arkadaşlar, dış çekimde memnun kaldığınız fiyatı uygun fotoğrafçı önerilerinizi alabilir miyim? saat/poz/ücret bilgisiyle. bir de mümkünse fotoğrafçının mizacını belirtelim lütfen:)
daha cekimim olmadi 14 temmuzda olacak. cekimler sabah 9'da baslayacak. fiyat konusunda erken rezervasyon ile sansli bir konumda oldum. malum ogretmen olunca uygun bir seyler icin cok arastiriyor insan fotografcim cok keyifli biri. hem onunla hem de onun nisanlisiyla tanistim. bir kac kez bulustuk kendimizden bahsettik, nasil bir cift oldugumuzdan falan. bakalim keyifli gececek gibi gorunuyor.