Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anadolu yakasında neredesin bide nikah mı düşünüosun yoksa düğün mü?
acıbademde asil vardı canım cadde üzerinde çok güzel çekimi vardı ama şimdi ümraniye caddeye taşınmış ,acıbademde hala var bitane ama aynı kişi değil , geçen bende aradım 2 ay sonra gelcem diye acıbademe stüdyo acıcam oraya daha rahat gelirsin demişti ümraniye çok kalabalık oluyomuş ..... benim görümcemin resimlerini çekmişti çokta güzeldi ... fiyatıda 400-450 civarıydı kocaman albüm kalın kitap gibi bir sürü resim cd vs vardı ...
hehehhe sağol canım evet. bak tavsiye ederim hayatcolor u biz bugün gittik görüştük dışmekan 16fotoyu 600e yapıyolar nakit. ayrıca bitane büyütüyo cd yapıyo 2tane de aile albümü veriyo.6şar resim var içinde. siz nakit verin pazarlık yapın belki daha da iner ama pişman olmazsınız büyük ihtimal biz yine oraya gtcez dışmekan çekimi olcak busefer
ımmmm evet orayada bakmak lazım dış mekanı nerede çekecekler
ya fenerbahçede ya da ataşehirde botanik parkı var ya orda. ama sizin özel bi isteğiniz olursa orda da çekeriz dediler:CüvCüv:
Maltepede yağkut var, 2 ay önce artistik poz çektirmiştim :)) gayette güzeldi, adam çok rahatlatıo gayet doğal ve yüzünü tamamen fotoshop falan yapıp donuk hale getirmio.. Hatta bi albüm vardı orda örnek olarak koymuş müthiş güzeldi, bizde orda çektiricez kaydirigubbakcemile2