• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI DERMATOLOG ÖNERİSİ

ozgeergin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
18
4
86
36
merhaba arkadaşlar

nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazayım dedim.benim aralık ayında vajina sol dudakta kaşıntılı bir şişlik oluşmuştu jinekoloğa gittiğimde kıl kökü iltihabı deyip tendürdiyot döküp göndermişti.şimdi tekrar oluştu bu sefer iyi bir cildiye doktoruna gitmek istiyorum.anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir dermotolog var mdıır?teşekkürler.

merhaba arkadaşlar

nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazayım dedim.benim aralık ayında vajina sol dudakta kaşıntılı bir şişlik oluşmuştu jinekoloğa gittiğimde kıl kökü iltihabı deyip tendürdiyot döküp göndermişti.şimdi tekrar oluştu bu sefer iyi bir cildiye doktoruna gitmek istiyorum.anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir dermotolog var mdıır?teşekkürler.
Canim umraniye de pinar arat var. Biraz pahali ama cok Iyi bir doktordur. Bir arastir istersen.

Teşekkürler bir bakayım ücreti çok önemli değil aslında 6 hamileyim o yüzden iyi bir doktor olmasıni istiyorum
Allah sag saglim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Doktor tavsiyesi sitesi var ya ordan da bakabilirsin doktorlarin yorumlarina

Back