Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmı?

Twinsmom1

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Temmuz 2008
912
211
Merhaba arkadaşlar Alman hastanesinde tedavi görenler varsa lütfen yardımcı olsun bilgiye ihtiyacım var bu tüp bebek merkezinin bir numara olduğu söyleniyor doğrumu?Ben Ankara anatoliada tüp bebek denedim olmadı ikinci denememi nerede yaptıracağımı bilemiyorum.fiyatı,ilgi alakası,kalacak yeri varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba gaye,
ben Ankara'da oturuyorum,ilk denememi ankara'da özel Ankara Tüp bebek'te yaptırdım Dikmen'deydi.sonuç pozitifti ama daha sonra sağlıksız gebelikle sonuçlandı.Şimdi ikinci denememizi yapmak için yer arıyorumz ,okadar çok araştırdım ki en sonunda bahçeci kliniği'ne karar verdik ,randevu aldım Ekim ayında inşallah hayırlısıysa gideceğim.biraz pahalıymış ama çok tecrübelilermiş.bakalım hayırlısı.a.s

arkadaşlar yine de görüşlerinizi yazın Bende Gaye gibi merak ediyorum....

Merhaba arkadaşlar Alman hastanesinde tedavi görenler varsa lütfen yardımcı olsun bilgiye ihtiyacım var bu tüp bebek merkezinin bir numara olduğu söyleniyor doğrumu?Ben Ankara anatoliada tüp bebek denedim olmadı ikinci denememi nerede yaptıracağımı bilemiyorum.fiyatı,ilgi alakası,kalacak yeri varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.

ben alman hastanesinde tüp bebek yaptırdım.çok araştırdıktan sonra karar verdik.ama çok kalabalık oluyor ve işlemler için baya beklemek zorunda kalıyosun .çok ciddi çalışıyorlar.ben burçak hanımın hastasıyım.kendisi çok tatlı. insanın moralini yüksek tutan ve her aşmada bilgi veren bi doktor.tavsiye ederim.ha birde alman hastanesi biraz daha pahalı ilaçlarla beraber şu anda 9 milyara yakın masrafımız oldu.kalacak otel falan ayarlıyorlar ama yine o da çok pahalı.ama herşeye rağmen tavsiye ederim.

ben alman hastanesinde tüp bebek yaptırdım.çok araştırdıktan sonra karar verdik.ama çok kalabalık oluyor ve işlemler için baya beklemek zorunda kalıyosun .çok ciddi çalışıyorlar.ben burçak hanımın hastasıyım.kendisi çok tatlı. insanın moralini yüksek tutan ve her aşmada bilgi veren bi doktor.tavsiye ederim.ha birde alman hastanesi biraz daha pahalı ilaçlarla beraber şu anda 9 milyara yakın masrafımız oldu.kalacak otel falan ayarlıyorlar ama yine o da çok pahalı.ama herşeye rağmen tavsiye ederim.

sağol canım evt pahalı olduğunu duymuştum sen raporsuz normal tüp bebek fiyatınımı yazdın?

merhaba gaye,
ben Ankara'da oturuyorum,ilk denememi ankara'da özel Ankara Tüp bebek'te yaptırdım Dikmen'deydi.sonuç pozitifti ama daha sonra sağlıksız gebelikle sonuçlandı.Şimdi ikinci denememizi yapmak için yer arıyorumz ,okadar çok araştırdım ki en sonunda bahçeci kliniği'ne karar verdik ,randevu aldım Ekim ayında inşallah hayırlısıysa gideceğim.biraz pahalıymış ama çok tecrübelilermiş.bakalım hayırlısı.a.s

arkadaşlar yine de görüşlerinizi yazın Bende Gaye gibi merak ediyorum....

Hayırlı ols canım işallah allah bu sefer tamamına erdirir.Aslında okadar kötü merkezlere gidip hamile kalan varki Allah verecekAma insanın elinde değil acaba diyosun.

sağol canım evt pahalı olduğunu duymuştum sen raporsuz normal tüp bebek fiyatınımı yazdın?

evet raporsuz tüp bebk fiyatı.çok uğraştık zaman sorunundan dolayı rapor almadık.rapor alınca 6-7 milyarı falan buluyo heralde.ama güven veren bi hastane.mustafa bahçecinin ekibi zaten.

merhaba
bende 2 yıl önce alman hastanesinde micro yaptırmıştım.takiplerimde bahçeci kliniğinde olmuştu.sonuç pozitifti fakat 2,5 aylık kalbi durdu ve aldılar.diğer arkadaşlarında dediği gibi pahalı ve kalabalık oluyo buna rağmen ilgi iyi.benim doktorumda hande hanımdı zaten mustafa bahçeciyi sadece 1 kez gördük oda ilk gidişimizde ondan sonra kendi ilgilenmiyo ekibindeki doktorlardan birine devrediyo.kısacası iyi bir hastane fakat bece ankarada büyük bir yer ve eminimki iyi merkezler vardır.bence istanbula gelmene gerek yok tabi yinede sen bilirsin umarım hayırlısı olur senini için

Arkadaslar yorumları okudum bizde orayı dusunuyoruz bahçeci ekibi ıyıymis. Bızde ızmır ozel ege de başlıyacaz bakalm neler olacak

:emir_bebek:Ben ayın 29 uzunda alman hastanesinde transferimi yaptırdım.Ulun Beye kuzenim ve 2arkadaşımda yaptırdı onlar kucaklarına bile aldılar yarında sonucumu öğrenicem.1900 Euro ücretide:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:emir_bebek:Ben ayın 29 uzunda alman hastanesinde transferimi yaptırdım.Ulun Beye kuzenim ve 2arkadaşımda yaptırdı onlar kucaklarına bile aldılar yarında sonucumu öğrenicem.1900 Euro ücretide:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hayırlı olsun canım inşallah pozitif çıkar.Testten sonra haberlerini bekliyorum.

bende ulun beyin hastası idim.çok kalabalık bir hastane ama işlerinde çooook uzmanlar.ve güven veriyorlar insana.tutkun 09 inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur.

gaye43 arkadaşımsen ayrıntılı anlatılsınistiyosun galiba.ben hemen anlatayım sana.ben 6 yılın sonunda bu hastaneye çok uzun araştırarak karar verdim.tüp bebekte uzman isimler belli.memorial,ve alman hastanesi.ben evime yakın olduğu ve güvendiğim için tercih ettim alman hastanesini.ilk gittiğinde kalabalık bi gözünü kokutuyor.şu çok güzel her masrafı önceden kalem kalem söylüyorlar bir sürpriz çıkmıyor.diğer hastaneler yarı fiyat verdiler biz sordukça o da var buda var dediler.anlıycan istanbulda şu anda en pahalı merkez gibi görünsede işiniçine girince fiyat aşağı yukarı aynı.bize raporlu 6000-6500 ytl ye geldi.yalnız öyle aman aman bi ilgi bekliyosan hayal kırıklığı yaşarsın.ben sıkıntı yapmadım kendime.yoğun bi yer olduğu için beklediğin oluyor.ben alman hastanesinin teknolojisinden tecrübesinden ve doktorlarından çok memnun kaldım.ama diğer personel surattsız biraz.bu da işin en önemsiz kısmı.bence sen merkezleri netten araştır belli bi sayıya indir.vaktin imkanın varsa bi gün gel tüm merkezlerle yüz yüze görüş.o zaman insan daha rahat karar veriyor.ben hemen hemen tüm merkezleri gezmiştim.allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah.

gaye43 arkadaşımsen ayrıntılı anlatılsınistiyosun galiba.ben hemen anlatayım sana.ben 6 yılın sonunda bu hastaneye çok uzun araştırarak karar verdim.tüp bebekte uzman isimler belli.memorial,ve alman hastanesi.ben evime yakın olduğu ve güvendiğim için tercih ettim alman hastanesini.ilk gittiğinde kalabalık bi gözünü kokutuyor.şu çok güzel her masrafı önceden kalem kalem söylüyorlar bir sürpriz çıkmıyor.diğer hastaneler yarı fiyat verdiler biz sordukça o da var buda var dediler.anlıycan istanbulda şu anda en pahalı merkez gibi görünsede işiniçine girince fiyat aşağı yukarı aynı.bize raporlu 6000-6500 ytl ye geldi.yalnız öyle aman aman bi ilgi bekliyosan hayal kırıklığı yaşarsın.ben sıkıntı yapmadım kendime.yoğun bi yer olduğu için beklediğin oluyor.ben alman hastanesinin teknolojisinden tecrübesinden ve doktorlarından çok memnun kaldım.ama diğer personel surattsız biraz.bu da işin en önemsiz kısmı.bence sen merkezleri netten araştır belli bi sayıya indir.vaktin imkanın varsa bi gün gel tüm merkezlerle yüz yüze görüş.o zaman insan daha rahat karar veriyor.ben hemen hemen tüm merkezleri gezmiştim.allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah.

Bilgilerin için sağol canım benim,ben bir kez ankara anatolia da yaptırdım ama tutmadı hayırlısı,sen yazmamışsın hamilemisin inşallah öyledir.

Bende uzun araştırmalarım sonunda Dr.Mustafa Bahçeci'nin Nişantaşında bulunan tüp bebek merkezinde tedavi olmaya karar ver(miştim)dim. Merkez dünyanın en iyi tüp bebek merkezleri arasında gösteriliyor. Doktorum Süleyman Tosun gayet ilgili bir doktor, görüşme için gittiğimiz ilk muayenede bizden herhangi bir ücret talep edilmedi.Bizden istenen testler sonucunda mikroenjeksiyon yapılmasına karar verildi. İlk mikroenjeksiyonumu 2006 yılında yaptırmıştım, kliniğe ödediğimiz ücret 1800 euro civarıydı, ilaçlar hariç. İlaçlarla beraber yaklaşık olarak toplamda o zaman 5 milyarı bulmuştu. Dr.Mustafa Bahçeci Alman hastanesinin de tüp bebek bölüm başkanı olduğu için laboratuvar olarak Alman hastanesi kullanılıyor, transferler Alman Hastanesin'de yapılıyor. İlk mikroenjesiyon denemem başarısız olduğu için toplanan yumurtalardan döllenen 10 emriyo donduruldu.Sanırım her merkezin dondurma özelliği yok, bunu da merkezleri araştırırken incelersen iyi olur. Ve şu anda şubat ayında dondurulmuş embriyolardan yapılan transferle hamileyim.:)

Rapor içinse merkezde eğer sigortalıysan SSK'nın ödediği tutar kadar indirim yapıyorlar o yüzden rapor almaya gerek yok. Dondurulmuş embriyo transferi olduğu için merkeze 1000 euro civarı transfer parası ödedim, ilaçlar yaklaşık 3000 ytl tuttu sanırım. Tahlillerimin birkaç tanesi hariç hepsini de SSK'da yaptırdım..Ben İstanbulda otuduğum için konaklama problemim yoktu ama kliniğin anlaşmalı olduğu oteller var.Klinikten ve doktorumdan ben her şekilde çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Kusura bakmayın biraz geç teşekkür oldu ama kızlar,sende soğol canım bilgilerin için,:emir_bebek: olduğuna çok sevindim:dance:darısı başımıza,Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.

Merhaba arkadaslar
Bende Izmırde 4 defa tup bebek yaptırdımçBuların son ucu sekız ay ıcınde oldu ve hepsı negatıfçEsımde sperm 5-15 mılyon hareketlılıgı zayıf ve sekıl bozuklugu var benımde kanallarım acıktı artık tıkanmısçBen Izmırde umudumu yıtırdım kafam karmakarısık raporumda bıttıçMemorıal Bahcecı ve Ankara Maya Tup Bebek Merkezı arasında kaldımçMaya bu tv de cıkıyor spermlerı mıknatısla secıyorlarmıs yenı bır teknolojı ama ne derece guvenılır bılmıyorumö bılgısı olan arkadaslar benı yonlendırırılerse sevınırım

X