- 7 Şubat 2024
- 299
- 385
- 30
Canım yorumda da belirttiğim gibi biz tedavi için Bahçeci tüp bebek merkezindeki Bülent Erol a gittik. 2023 yılı Nisan ayında 1500 TL para ödedik 6 ay boyunca başka ücret ödemeyeceksiniz dediler. Eşim verdiği ilaçları kullandı ve ara ara hormon tahlili yapıp WhatsApptan gönderdik. 6 ay bitince sperm sayısı 1 milyona ulaştı. Bülent hoca daha fazla artmaz tüp bebeğe başlayalım dedi. Ama biz bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırmak istemedik. Memorial Şişli hastanesinde yaptırdık. Memorial Şişli tüp bebek merkezinden de memnun kaldık.Dr Mehmet Murat başarı aradık az önce daha ilk görüşmede ( online )birsüru para ödememiz gerektiğini söylediler normal mi sizce ne yapmalıyım sizde de öyle mi olmuştu?
Fiyat karşılaştırma yapmak için Bahçeci tüp bebek merkezini arayıp Bülent hoca için muayene ücretlerini sorabilirsin. Ama bu tür işlerde verdiğin paraya değer canım bunu unutma.
Murat Başar hocayı ben forumda öğrendim tedavi için ona da gidebilirdik alanında çok iyi. Memorialde çalışmıyor ama tese ameliyatlarını dışardan gelip o yapıyor. Bizim çok şükür tese ye ihtiyaç kalmadı. Sizinde tek tük de olsa çıkış varmış sizinde ihtiyacınız kalmaz diye düşünüyorum Eşimde hem tek tük çıkıyodu çıkanlarda ölü şekilde çıkıyordu. Tedavi ile 1 milyona ulaştı