Künye:
Yer:Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi Beylikdüzü
Başlangıç Tarihi: 31 Ekim 2009 - Cumartesi
Bitiş Tarihi: 08 Kasım 2009 - Pazar
Tel: 212 886 68 43
Adres:Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı Beylikdüzü/Büyükçekmece
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Beylikdüzü’nde, 31 Ekim - 8 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 28. ıstanbul Kitap Fuarı’nın ana teması ve Onur Yazarı belli oldu.
ıstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu’nun oy birliği ile aldığı karar sonucunda değerli şair, tiyatro eleştirmeni ve çevirmen Cevat Çapan, 28. ıstanbul Kitap Fuarı’nın “Onur Yazarı” olarak belirlenmiştir. Fuar süresince Cevat Çapan’ın şiirleri, çevirileri ve yaşamı üzerine söyleşi ve panellerin yer aldığı etkinlikler düzenlenecektir.
Bur çok yazarın katılacağı imza günü listesi ve tarihleri için lütfen tıklayınız.
http://www.tuyap.com.tr/webpages/kitap09/imza-gunleri.php
Merhabalar,
Geleneksel 28. Tüyap Kitap Fuarına gitmeyen isteyen arkadaşlar olusr birlikte gidelim diyorum.
Gelmek isteyenler bana adını yazdırabilir.
Bu şekilde hem birlikte vakit geçirme şansı bulur hemde çok sevdiğimiz kitaplarımızı yazarlarına imzalatma şansı buluruz. Kalabalık olursak daha eğlenceli geçer diye düşünüyorum. Arkadaşlar fuar 31 Ekim Cumartesi başlayıp-8 Kasım Pazar günü sona eriyor. Cumartesi ya da pazar günü gidersek çalışanlar için iyi bir fırsat olur diye düşünüyorum. Katılımlarınızı bekliyorum.
Sevgilerimle...
Son düzenleme: