• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul 28. Kitap Fuarı

Duygu.C

CDarkness
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
7.816
2
158
37
İstanbul
afisbd.jpg

Künye:
Yer:Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi Beylikdüzü
Başlangıç Tarihi: 31 Ekim 2009 - Cumartesi
Bitiş Tarihi: 08 Kasım 2009 - Pazar
Tel: 212 886 68 43
Adres:Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı Beylikdüzü/Büyükçekmece

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Beylikdüzü’nde, 31 Ekim - 8 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 28. ıstanbul Kitap Fuarı’nın ana teması ve Onur Yazarı belli oldu.

ıstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu’nun oy birliği ile aldığı karar sonucunda değerli şair, tiyatro eleştirmeni ve çevirmen Cevat Çapan, 28. ıstanbul Kitap Fuarı’nın “Onur Yazarı” olarak belirlenmiştir. Fuar süresince Cevat Çapan’ın şiirleri, çevirileri ve yaşamı üzerine söyleşi ve panellerin yer aldığı etkinlikler düzenlenecektir.

Bur çok yazarın katılacağı imza günü listesi ve tarihleri için lütfen tıklayınız.
http://www.tuyap.com.tr/webpages/kitap09/imza-gunleri.php

Merhabalar,
Geleneksel 28. Tüyap Kitap Fuarına gitmeyen isteyen arkadaşlar olusr birlikte gidelim diyorum.
Gelmek isteyenler bana adını yazdırabilir.
Bu şekilde hem birlikte vakit geçirme şansı bulur hemde çok sevdiğimiz kitaplarımızı yazarlarına imzalatma şansı buluruz. Kalabalık olursak daha eğlenceli geçer diye düşünüyorum. Arkadaşlar fuar 31 Ekim Cumartesi başlayıp-8 Kasım Pazar günü sona eriyor. Cumartesi ya da pazar günü gidersek çalışanlar için iyi bir fırsat olur diye düşünüyorum. Katılımlarınızı bekliyorum.
Sevgilerimle...

Son düzenleme:
Bu sene kitap fuarına katılım muhteşem olucak diye bekliyorum.Muhteşem yazarlar var en azından benim okuduğum ve beğendiğim yazarlar var.Gitmek isteyenlere bir tavsiye vereyim fuara gitmek isteyenler 7 ve 8 Kasım tarihlerinde gidin %25 ve %50 indirmler oluyor..

Ya ben de gitmek istiyorum ama istanbul'da değilim yaaaaaa:çok üzgünüm:

bugün gittik ama haftaya cumartesi gitmek isterdim,ayşe kulinin imza günü varmış bir sürü kitabını aldım bugün,imzalatmak isterdim
otopark ücretli (10 TL),giriş ücretli,yol uzak,hava yağışlı ve özellikle orası buzzzz gibi (içerisi sıcak tabii)

ama biz istanbulda olduğumuz sürece her yıl gittik,kaçırmayız pek çok kitap alırız

Evet arkadaşlar 7 Kasım Cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.
Hem kitaplarda indirim oluyor hemde birçok yazar 7 Kasım'da fuarda olacaklar.
Sabah erkenden gidince kalabalık olmuyor çok fazla, hem kitaplarınızı rahat rahat alırsınız. Kargaşa olmadan sonra da imzalatırsınız.
7 Kasım Cumartesi imza günü olan yazarlardan bazıları
ıpek Ongun
Penguen Dergisi Tüm Kadrosu
Ayşe Arman
Ayşe Kulin
Ayşenur Yazıcı
Can Dündar
Canan Tan

bugün gittik ama haftaya cumartesi gitmek isterdim,ayşe kulinin imza günü varmış bir sürü kitabını aldım bugün,imzalatmak isterdim
otopark ücretli (10 TL),giriş ücretli,yol uzak,hava yağışlı ve özellikle orası buzzzz gibi (içerisi sıcak tabii)

ama biz istanbulda olduğumuz sürece her yıl gittik,kaçırmayız pek çok kitap alırız

giriş ücretli mi oldu?
liseden beri neredeyse her sene gideriz ancak girişte hiç ücret ödemedik
ben de cumartesi ya da pazar gitmeyi düşünüyorum
evime de yakın çok şükür

öğrencilik biteli 2 yıl oldu
ben yine bedava girmiştim =)
neyse hafta sonu gidince görelim bakalım

Ben, ındırım olabılır dıye son gunlerını bekleyemeyecek kadar
sabırsız beklıyordum fuarın acılısını.
o yuzden ılk gun ılk saatınde oradaydım. yagmur falan kımse dınlememıs:))) sevındım tabı.
son gunlerınde de gıdecegım. ılk gun kollarım dustu.esımın de suratı dusunce, erkenden cıktım.
ama el cabuklugu marıfet aldım bır cok kıtabı.:)))
tecrubelerınızı de yazarsanız, yararlanırız...

Bende bugün 4 ten sonra gittim kendime oğluma kitaplar aldım. hihoyyyt

Ancak otopark ücreti 10 tl olması çok kötü ve mecburen vermek zorunda kaldık :1closedeyes:

Fuardan alacağım kitapların listesini çıkarttım zemuszemus
sabırsızlanıyorum ya bu hafta bitmedi gitti
Canan Tan var Cumartesi günü bir iki kitabını yanıma alıp imzalatıcam :dance:

Bu arada cumartesi günü hiç giden yok mu ki

Son düzenleme:
Fuardan alacağım kitapların listesini çıkarttım zemuszemus
sabırsızlanıyorum ya bu hafta bitmedi gitti
Canan Tan var Cumartesi günü bir iki kitabını yanıma alıp imzalatıcam :dance:

Bu arada cumartesi günü hiç giden yok mu ki

Gitmek isterdim ama maalesef gidemiyorum,izlenimlerini yazar birkac fotograf cekip buraya eklersen cok makbul gecer duygu kardesim...

Eveet dün sabahın 11.00 sularından akşamın 19.00 'ına kadar fuardaydım arkadaşlar.
Zaten yaklaşık 3 saatim penguen ekibine afişlerimi, kitaplarımı imzalatmakla geçti.
Çok eğlenceli geçti bir sürü yeni kitap aldım :dance: Tüm penguen ekibiyle tanıştım karikatür bile çizdiler. Harikaydı. Canan Tan, Ayşenur Yazıcı, Üstün Dökmen... hepsiyle tanışma fırsatı buldum. Çok güzel ve de indirimli kitaplar aldım. Arayıp ta bulamadığım daha doğrusu Sinan Akyüz'ün Etekli ıktidar kitabı hiçbir dağıtım da kalmamıştı, Alfa Yayınlarında hiç yoktu çok şaşırdım. O kadar talep var demek ki. Bazı yazarlar imza günlerine gelemeyenler için kitaplarını imzalamışlar imzalı kitaplarını satıyorlardı.
Çok eğlenceli geçti benim için. Bugün Son gün kaçırmayın gidin derim. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile.

Paylasimlarin icin tesekkürler...Fotolarda olsaydi tam olucakti ama insallah bir dahaki sefere ...

Back