• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İştahsız çocuklara kesin çözüm...denenmiştir!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
448
$image.jpg

derdimin dermanını buldum, sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı şurup gibi keçiboynuzu özü içiriyorum, hemen üstüne su veriyorum bulanmasın diye daha bir hafta olmadan iştahı açılmaya başladı inanılır gibi değil... Kesinlikle tavsiye ederim.:KK9:

Son düzenleme:
tavsiye için teşekkürler.ilaç içme delisi kızım için ilaç diyerek rahatlıkla verebilirim :) nerden temin edebiliriz.marketlerde bulunuyor mu aktara mı gideyim ?

Son düzenleme:
tavsiye için teşekkürler.ilaç içme delisi kızım için ilaç diyerek rahatlıkla verebilirim :) nerden temin edebiliriz.marketlerde bulunuyor mu aktara mı gideyim ?

canım ben ahtar da bulamamıştım hata ahtarcı amca " 50 yıldır bu işi yapıyorum hiç duymadım diyip pekmez vermeye kalktı :)" beğendik marketten aldım ben....nette de satan siteler var...ama bu marka olmasına dikkat et...keçiboynuzu pekmeziyle özü farklı şeyler...pekmez sananlar var ama ÖZÜ nün yapımı çok farklı, 50 derecede mineral kaybı olmadan üretiliyor, pekmezde kullanılan kum filanda yok harika bişi:34:

ben 1 yaşından küçük çocuklara bu tarz ağır ürünlerin sürekli verilmesini doğru bulmuyorum, doktorumuzda önermiyor.

Eki Görüntüle 910029

Oğlum bildim bileli iştahsız bir çocuktur, ne yaptımsa işe yaramamıştı, götürmediğim dr kalmamıştı malesef... Ama derdimin dermanını buldum, sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı şurup gibi keçiboynuzu özü içiriyorum, hemen üstüne su veriyorum bulanmasın diye daha bir hafta olmadan iştahı açılmaya başladı inanılır gibi değil... Kesinlikle tavsiye ederim.:46:[/QUO

NASIL KULLANILIYORMUŞ AÇIKLARMISINIZ BİRAZ BİLGİNİZ VARSA OĞLUM KESİNLİKLE İLAÇ İÇMİYOR BU SÜTÜN YADA MEYVE SUYUNUN İÇİNE KATILABİLİRMİ UMARIM HEMEN TEMİN EDEBİLİRİM OĞLUM 3 YAŞINDA AMA KAHVALTI DIŞINDA DİĞER TÜM ÖĞÜNLER SAVAŞ ARTIK HASTA OLMASINDAN KORKUYORUM..

Back