Bebek Beslenmesi iştahsız bebekler :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba benimde bebeğim iştahsızdı bir ay işkence çektik doktora gittik bebeğim diş çıkarma sürecine girmiş ondan dolayı olduğunu söyledi doktor .Ve kehribar bebek diş kolyesi tavsiye etti daha az ağrılı geçerse iştahı açılır dedi bende araştırdım aldım gerçekten çok faydasını gördüm ağlaması yemeği ve uykusu düzene girdi .
Bu arada adresinden almıştım herkese tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benimde bebeğim iştahsızdı bir ay işkence çektik doktora gittik bebeğim diş çıkarma sürecine girmiş ondan dolayı olduğunu söyledi doktor .Ve kehribar bebek diş kolyesi tavsiye etti daha az ağrılı geçerse iştahı açılır dedi bende araştırdım aldım gerçekten çok faydasını gördüm ağlaması yemeği ve uykusu düzene girdi .
Bu arada adresinden almıştım herkese tavsiye ederim
Hmmm çok ilginçççç, yeni üyelik ve 5 mesajın dördü kehribar kolye. Hem de dr tavsiyeli:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bebeğimde 10 aylık şuanda 9 aylıkken 9 kiloydu söyledim doktorumuza balık yağı versin die vermedi balık yiyosa gerek yok dedi.eltimin oğlu balık yağı içiyor hergün ama çok iştahsız bir çocuk 3 yaşında hiçbişey yemezzz yani balık yağı iştah falan açmıo canlarım[/Qk
Kizlar arkadasimin bebegi 7 bucuk aylik ek besine gecilmesi gerekiyr demis doktor ama annesinden baskasini emmiyor yemiyormus sutu biberonda da icmiyormus bir kere hasta olmus ek besinden once antibiyotik vermisler sonra da mamayi vermisler cocuk da kosullanmis ve hic bir sekilde annneden baskasini yemeyi reddeiyormus arkadasim zor durumda nasil yenebilirim bunu diyor pedegog ariyor hatta size sormak istedim akil verin yol gosterin kizcaggiz calisiyor da nasi yemesi saglanabilir

kızım aşırı iştahsız ve ben artık neyapcagımı bilmiyorum doktorlar acıkınca yer saglık sorunu yok diyor ama acıkmıyor gerçekten.. hele ki agzına bir kaşık koydugumda onu yutmayıp genzine akıtıyor ve eger hemen arkasından su vermezsem kusuyor.. zaten dogdugundan beri kusan bir bebekti ama ek gıdalara geçince daha da arttı kusmaları ve iştahsızlıgı.. çok moralım bozuluyor takmak istemiyorum ama gerçekten ben zorla 2-3 kaşık vermesem tüm gün yemezse yemez son 3 haftadır da emmiyor hiç bir şekilde memeyi tutmuyor emmeyince de daha cok takar oldum sagım verdiğim sütümü de mutlaka kusuyor zaten bilirsiniz sagınca epeyy az geliyor emmesi için neler yapabilirim?

burdan paylaşalım arkadaşlar :KK43: yardımcı olalım birbirimize :KK43:

Kizlar benim de arkadasimin bebegi 7 bucuk aylik ama takviye almiyormus anne sutu icitormus surekli doktoru da ek gidaya gecilmesi gerektigini soylemis kizcagiz cok zor durumda ne onerebirsiniz

kızım aşırı iştahsız ve ben artık neyapcagımı bilmiyorum doktorlar acıkınca yer saglık sorunu yok diyor ama acıkmıyor gerçekten.. hele ki agzına bir kaşık koydugumda onu yutmayıp genzine akıtıyor ve eger hemen arkasından su vermezsem kusuyor.. zaten dogdugundan beri kusan bir bebekti ama ek gıdalara geçince daha da arttı kusmaları ve iştahsızlıgı.. çok moralım bozuluyor takmak istemiyorum ama gerçekten ben zorla 2-3 kaşık vermesem tüm gün yemezse yemez son 3 haftadır da emmiyor hiç bir şekilde memeyi tutmuyor emmeyince de daha cok takar oldum sagım verdiğim sütümü de mutlaka kusuyor zaten bilirsiniz sagınca epeyy az geliyor emmesi için neler yapabilirim?

burdan paylaşalım arkadaşlar :KK43: yardımcı olalım birbirimize :KK43:
Uyuduğunda emzirmeyi deneyin öylede kusarmiki benim bebeğinde bir ara emmiyordu uyuduğu zaman emziriyordum yada belki dişleri falanmı çıkıyor acaba ozanda yemez

Back