Bebek Beslenmesi iştahsız bebekler :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben de aynı durumdayım ve sınırlerım harap oldu. her gece dua edıyorum sutum azalmasın dıye. cunku kızım hıc bır sey yemıyor ve ve zayıf malesef. ıstahlı bebeklerın annelerı ne kadar sanslı

bend eaynı durumdayım resmen psıkolojım bozulmustu bıde benım dıger bı sorunum annem benım cocuguma anem bakıyor cocgu acayıp zorluyor
bende cok dr goturdum gayet saglıklı bıseyı yok dedıler..olmadı profesore goturdum bıde ustune benı fırcaladı bu cocugu ıstemedıgı ıseyı verırsenız kusar dıe ıstemıyorsa zorlamıcaksanız ddedı bı kere verdın kabul etmedı bıkeredaha dene dedı yıne kabul etmıyorsa 3,dene mıcen deı bısey vermcen dedı ama ama annem ebu olayı anlatamadım benı anlamı dr hıc ıyı deıl onlar bısey bılmıo ayagına yatıo ac deyıp cocuk agzıan saat bası bıseyler sokmaya kalkıo kusmadıgı yer kalmadı am a3-4 gun baktım cocuga zorlamadım ıstemıoyorsa oyunla geze geze yedırmeye kalktım cok zorlanacagım yerde cektım ama yemek satatını uzattım onu az yedı bır ıkı saat sona baska bısey hazırlayayım yapmadı bole bole kusmadan yedırmeye kalktım ama en buyuk problemı asamıoz sut ıcmek ıstemıo
zaten benım zor emmdı 6 ylıktan sona hıc almadı sımdıde farmul sutlerı almıo eskıden uykusunda verırdım sımdı uykusundada almaz oldu evın ıcınde kucagım da gezdırerkmı dersın sallayarakmı dersın her yontemı denıoz ıcmesı ııcn
gercekten cok yıprandım ve acayıp yoruldum artık...

bend aynı durumdayım resmen psıkolojım bozulmustu bıde benım dıger bı sorunum annem benım cocuguma anem bakıyor cocgu acayıp zorluyor
bende cok dr goturdum gayet saglıklı bıseyı yok dedıler..olmadı profesore goturdum bıde ustune benı fırcaladı bu cocugu ıstemedıgı ıseyı verırsenız kusar dıe ıstemıyorsa zorlamıcaksanız ddedı bı kere verdın kabul etmedı bıkeredaha dene dedı yıne kabul etmıyorsa 3,dene mıcen deı bısey vermcen dedı ama ama annem ebu olayı anlatamadım benı anlamı dr hıc ıyı deıl onlar bısey bılmıo ayagına yatıo ac deyıp cocuk agzıan saat bası bıseyler sokmaya kalkıo kusmadıgı yer kalmadı am a3-4 gun baktım cocuga zorlamadım ıstemıoyorsa oyunla geze geze yedırmeye kalktım cok zorlanacagım yerde cektım ama yemek satatını uzattım onu az yedı bır ıkı saat sona baska bısey hazırlayayım yapmadı bole bole kusmadan yedırmeye kalktım ama en buyuk problemı asamıoz sut ıcmek ıstemıo
zaten benım zor emmdı 6 ylıktan sona hıc almadı sımdıde farmul sutlerı almıo eskıden uykusunda verırdım sımdı uykusundada almaz oldu evın ıcınde kucagım da gezdırerkmı dersın sallayarakmı dersın her yontemı denıoz ıcmesı ııcn
gercekten cok yıprandım ve acayıp yoruldum artık...

aynı sorunlarla ugrasıyoruz iştahsız bi bebek benimkide bir yasında ve sekiz kilo cok yorucu ve stresli beslemek.. sevdigi seyleri keşfetmek lazım sanırım makarnamsı eline alıp yiyebilicegi seylere izin vermek lazım belki bi iki tanede olsa .. bide bi arkadasımız dısarı cıkamıyorum o yüzden demiş bende dısarı cıkarken minik bi kavanoza hazırlıyorum yiyeceğini ve parkda dikkati sağa sola dagıldıgı için birazcıkda olsa yedirebiliyorum belki çözüm olur arkadasımıza bide zorlarsam asla yemiyor sıkıca tutup kucaga alırsamda yemiyor yani naparsam yapayım ısrar etmek sadece sinir bozucu oluyor acıkmasını bekliyorum bende ..

canım merhabalar hala kadınlar kulübüne girdiğimde ilk sana bakıyorum sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah minik kızın nasıl iştahsızmııı benimkide öyleee:( gecen hafta dr um bi şurup verdi baya açtı iştahını denemek istersen atarım sana ismini druna sor belki tavsiye eder öpüyorum seni ve kızını
:9:

canım merhabalar hala kadınlar kulübüne girdiğimde ilk sana bakıyorum sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah minik kızın nasıl iştahsızmııı benimkide öyleee:( gecen hafta dr um bi şurup verdi baya açtı iştahını denemek istersen atarım sana ismini druna sor belki tavsiye eder öpüyorum seni ve kızını
:9:

Merhaba, Bahsettiğiniz şurubu öğrenebilirmiyim? ve kaç aylık bebekler için uygun?

oğlum 7 aylık 2 aydır ek gıda alıyor ilk zamanlar herşey güzeldi o da bende hevesliydim ama artık hiçbirşey yediremiyorum..sebzelerden nefret ediyor..bir iki kaşıktan sonra ağzını kilitliyor..sonrada kusuyor..artık sabrım kalmadı bu gün devam sütü ve mama vermeye başladım devam sütünü çok sevdi biberonu soluksuz bitiriyor..sütüm azalmaya başladı artık doyurmuor..hiç mama vermemeyi düşünüyordum çok güzel kilosu vardı oğlumun sanırım birazda göze geldi..giderek zayıflıyor..

ben ne yapayım 18 aylık 9 kilo. hiçbişey yediremiyorum. sadece emiyor. köfteyi seviyor bir de o da 2 taneyi yedirene kadar neler çekiyorum.

kimse çözüm bulamamış hepimiz dert yanmışız tek degilsiniz kızlar bendede var aynısında valla oturup sinirimden aglıyorum artık sabah tam oh yedi dedim hop hepsini kustu resmen ölmek istiyorum hayatımdan bezdim :14:

Benim bebeğim 1 yaşına kadar anne sütünden başka bir şey yemedi. Çok denediysek de başarılı olamadık. 1 yaşa kadar anne sütü ana besindir diye çok da zorlamadık. Sanırım ben 14 aylık olduğunda artık çıldırmaya başlamaıştım. Yaz ayları gelmişti ve kızım durmaksızın anne sütü istiyordu. Kilosu da çok fazlaydı, ama doktor anne sütüyle obez olmaz diyordu. 15 aylıkken 15 kilo olmuştu. Sonra da hızla kilo vermeye başladı, şimdi 21 aylık ve 13.500 gr. Yani altı aydır kilo almıyor, veriyor. Yeme problemi hâlâ devam ediyor. Kaşığı görür görmez öğürüyor. Yani bizimkisi tamamen psikolojik. Allahım, sevdiği bir tek yiyecek olsa bari diyorum. Ama yok, yok, yok... Hâlâ emiyor, emzirmeyi bıraksam da iştahının açılacağını düşünmüyorum doğrusu.

arkadaşlar kızım 31 aylık ve hala 11.500 gr boyu iyi ama iştahı yok zorla yediriyorum.şükür kusması da yok.dr lar iyi diyor.ben çok kafaya takıyorum zayıf diye.

Benimde 8.5 aylık kız bebeğim var,8 kg katı gıdalara başladık ama henüz 3 kaşıktan fazla birşey yediğini göremedim.Mamanın tadına bakıyor,sonra ağzını kilitliyor yememek için.Ne yapacağımı şaşırdım,tavsiyelerinizi bekliyorum :92:

polen benim kızımda müthiş iştah açtı.. tavsiye ederim. ben gece sütünün içine karıştırıyorum, bal ve ruşeymde atıyorum.

Ikı oğlum var büyüğü 5yaşında küçüğü 20 aylık. Büyük beni delirtecek derecede iştahsız küçüğü de gittikçe iştahsızlaştı. İlaçlar ve vitaminler polenler pekmezler nelrr denedim olmuyor. Bu da benim imtihanım. 5 yaşındaki 14 kılo. Milletin bebeği 1 yaşında bu kıloda oluyor. Görseniz afrikadan gelmiş gibi. Bi de bu çocuğa hiç yemek vermiyorusun yorumunu yapanları boğasım geliyor. Eğer çocuklarınız benımkı gibi iştahsızsa çok da gelecekten ümitli olmayın. Çözüm sunöak istrrdim şunu denedim çok işe yaradı demek isterdim ama yok. Üzmeyin kendinizi.

oglum 9 ayını bitirdi ama hiç bişey yemek istemiyor sadece anne sütü ne yaptıysam yediremedim son bir ayda hiç kilo almamış ve bu benim çok moralimi bozuyor ne yapmam lazım bilemiyorum yedirmeye çalıştıgımdada agzını açmıyor eger ben zorlarsam bir iki kaşık ancak yiyor :(

Kızlar iştahsız bebeklerimiz yüzünden kafayı yemek üzere olan biz annler facebookta bir grup kurduk.
İŞTAHSIZ BEBEKLER VE ANNELERİ diye. Katılmak isterseniz memnuniyetle aramıza bekleriz.

ÇOCUĞUM YEMEK YEMİYOR, İŞTAHSIZ, YETERİNCE KİLO ALAMIYOR DİYEN ANNELER. YEMEK SAATLERİ SİZİN İÇİN DE İŞKENCEYSE, HERGÜN NE PİŞİRİCEM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORSANIZ, BU DURUMDAN BUNALIP ÇOK SIKILDIYSANIZ GRUBUMUZA KATILIN.
YALNIZ OLMADIĞINI BİLMEK, PAYLAŞMAK VE DAYANIŞMAK İNSANA ÜMİT VE CESARET VERİR. HAYDİ BİZDE EL ELE VERİP MÜCADELE EDELİM. DERTLEŞELİM, FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPALIM, TARTIŞALIM, SOHBET EDELİM, YEMEK TARİFLERİ YAZALIM, ÇOCUKLARIMIZI TANIYALIM.
HEM HOŞÇA VAKİT GEÇİRMEK HEMDE KADER ARKADAŞLIĞI YAPMAK İÇİN BU SAYFADA BULUŞALIM.

Son düzenleme:
Kızlar iştahsız bebeklerimiz yüzünden kafayı yemek üzere olan biz annler facebookta bir grup kurduk.
İŞTAHSIZ BEBEKLER VE ANNELERİ diye. Katılmak isterseniz memnuniyetle aramıza bekleriz.

ÇOCUĞUM YEMEK YEMİYOR, İŞTAHSIZ, YETERİNCE KİLO ALAMIYOR DİYEN ANNELER. YEMEK SAATLERİ SİZİN İÇİN DE İŞKENCEYSE, HERGÜN NE PİŞİRİCEM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORSANIZ, BU DURUMDAN BUNALIP ÇOK SIKILDIYSANIZ GRUBUMUZA KATILIN.
YALNIZ OLMADIĞINI BİLMEK, PAYLAŞMAK VE DAYANIŞMAK İNSANA ÜMİT VE CESARET VERİR. HAYDİ BİZDE EL ELE VERİP MÜCADELE EDELİM. DERTLEŞELİM, FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPALIM, TARTIŞALIM, SOHBET EDELİM, YEMEK TARİFLERİ YAZALIM, ÇOCUKLARIMIZI TANIYALIM.
HEM HOŞÇA VAKİT GEÇİRMEK HEMDE KADER ARKADAŞLIĞI YAPMAK İÇİN BU SAYFADA BULUŞALIM.

bulamıyorum sizi facede yaaaaaaa... benide alın aranıza

Back