- Konu Sahibi annevebebegi
-
aynı sorunlarla ugrasıyoruz iştahsız bi bebek benimkide bir yasında ve sekiz kilo cok yorucu ve stresli beslemek.. sevdigi seyleri keşfetmek lazım sanırım makarnamsı eline alıp yiyebilicegi seylere izin vermek lazım belki bi iki tanede olsa .. bide bi arkadasımız dısarı cıkamıyorum o yüzden demiş bende dısarı cıkarken minik bi kavanoza hazırlıyorum yiyeceğini ve parkda dikkati sağa sola dagıldıgı için birazcıkda olsa yedirebiliyorum belki çözüm olur arkadasımıza bide zorlarsam asla yemiyor sıkıca tutup kucaga alırsamda yemiyor yani naparsam yapayım ısrar etmek sadece sinir bozucu oluyor acıkmasını bekliyorum bende ..
canım merhabalar hala kadınlar kulübüne girdiğimde ilk sana bakıyorum sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah minik kızın nasıl iştahsızmııı benimkide öyleeegecen hafta dr um bi şurup verdi baya açtı iştahını denemek istersen atarım sana ismini druna sor belki tavsiye eder öpüyorum seni ve kızını
Kızlar iştahsız bebeklerimiz yüzünden kafayı yemek üzere olan biz annler facebookta bir grup kurduk.
İŞTAHSIZ BEBEKLER VE ANNELERİ diye. Katılmak isterseniz memnuniyetle aramıza bekleriz.
ÇOCUĞUM YEMEK YEMİYOR, İŞTAHSIZ, YETERİNCE KİLO ALAMIYOR DİYEN ANNELER. YEMEK SAATLERİ SİZİN İÇİN DE İŞKENCEYSE, HERGÜN NE PİŞİRİCEM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORSANIZ, BU DURUMDAN BUNALIP ÇOK SIKILDIYSANIZ GRUBUMUZA KATILIN.
YALNIZ OLMADIĞINI BİLMEK, PAYLAŞMAK VE DAYANIŞMAK İNSANA ÜMİT VE CESARET VERİR. HAYDİ BİZDE EL ELE VERİP MÜCADELE EDELİM. DERTLEŞELİM, FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPALIM, TARTIŞALIM, SOHBET EDELİM, YEMEK TARİFLERİ YAZALIM, ÇOCUKLARIMIZI TANIYALIM.
HEM HOŞÇA VAKİT GEÇİRMEK HEMDE KADER ARKADAŞLIĞI YAPMAK İÇİN BU SAYFADA BULUŞALIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?