- Konu Sahibi annevebebegi
-
offffffffff tam yarama bastınız.benim kızım 28 aylık ek gıdaya geçtiğimizden günden beri ne çektiğimi ben bilirim.artık o kadar sıkıldım ki iştahsız bebek çok zor.hergün ne yapsamda yedirsem diye düşünmekten kaşık hesabı yapmaktan bunaldım.vurdumduymaz anne olabilsem keşke biraz.ama yapamıyorum kendimi çok yıpratıyorum.
benim bebeğimde iştahsız ve aşırı yemek seçiyor. en az 9 kilo olması gerekirken bebeğim 8 kilo bile zor geliyor. doktor kilosu düşük dedi ama sağlığında bir sıkıntı yok diye balık yağı vermedi.
yakınlarımda balık yağı kullanıp bunun faydasını görenler var. bebeklerin iştahını açıyormuş. sizce balık yağı almalımıyız. bir zararı olmaz değil mi?
Benmkide sizinkiler gibi ... 3,5 aylıkken memeyi redetme durumumuz vardı. Uyanıkken kesnlikle emmiyor. Uykudayken ancak emiyor. Sıkayım dişimi dayanayım 6,ayına kadar dedim ve son 3 haftadır ekgıdaya geçtik. İlk 2hafta çok güzel yedi ama şimdi çok zorlanıyorum. Bunaldım , bunaldım , Bunaldım. bebeğim 6.ayını bitirmek üzere 7 kg. Bazen acaba hazır değilmiydim çocuk için diyorum. Bu arada ben akşam keşfettim belki sizde işe yarar. Sıcak şeyleri çok seviyo benm kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?