İştahsız Bebekler

kuzularim

derya&emir
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
882
77
46
arkadaşlar kafayı yıycem artık benım kızım bıraydır acayıp iştihasız hiçbişey yemıyo napacam bılemıyorum....

alttaki sticker yanlışmı bilmiyorum ama 3 aylık bebek zaten bişey yiyemez
ancak anne sütü içer ya da en kötü ihtimalle mama içer ama bişey yiyemez ki

Benim kızımda 2 buçuk aylıkken bir anda iştahsızlaşmıştı, meme pozisyonuna gelirken bile ağlıyordu.

Bebeğim 3 aylık diyorsun o kadar küçük bebek iştahsız olmaz kesin altta yatan bir sorunu vardır.

Benimkinin sorunu reflü çıkmıştı, kusmadığı halde memeden böyle uzaklaşması, korkması midesinin ve yemek borusunun yanmasından kaynaklanıyordu.Midesi yandığı için emmekten kaçıyordu.2 ay gaviskon tedavisi oldu, sorunu hakikaten halloldu.

Benimki şimdi 16 aylık yine çok iştahsız bizim reflümüz yeniden hortladı sanırım.Hiçbirşey yemek istemiyor aç dahi olsa...Yeniden tedaviye başladık. Sana söyliyeyim gerçekten az emiyorsa, eğerki tartıldığında kilo alımı azaldıysa, bu ihtimali her zaman göz önünde bulundur.

Mutlaka altta yatan bir sebep olmalı, bence doktorunuza danışın ya idrar yolu enfeksiyonu, ya orta kulak iltahabı birşey mutlaka vardır bu iştahsızlığın altında....

Son düzenleme:
Benim kızımda 2 buçuk aylıkken bir anda iştahsızlaşmıştı, meme pozisyonuna gelirken bile ağlıyordu.

Bebeğim 3 aylık diyorsun o kadar küçük bebek iştahsız olmaz kesin altta yatan bir sorunu vardır.

Benimkinin sorunu reflü çıkmıştı, kusmadığı halde memeden böyle uzaklaşması, korkması midesinin ve yemek borusunun yanmasından kaynaklanıyordu.Midesi yandığı için emmekten kaçıyordu.2 ay gaviskon tedavisi oldu, sorunu hakikaten halloldu.

Benimki şimdi 16 aylık yine çok iştahsız bizim reflümüz yeniden hortladı sanırım.Hiçbirşey yemek istemiyor aç dahi olsa...Yeniden tedaviye başladık. Sana söyliyeyim gerçekten az emiyorsa, eğerki tartıldığında kilo alımı azaldıysa, bu ihtimali her zaman göz önünde bulundur.

Mutlaka altta yatan bir sebep olmalı, bence doktorunuza danışın ya idrar yolu enfeksiyonu, ya orta kulak iltahabı birşey mutlaka vardır bu iştahsızlığın altında....
canım tahlıller yapıldı temiz çıktı bı sorun görunmuyo dıyo dr ama 15 saat hıç mama yemedı oluyo napacam şaşirdım

mama değiştirmeyi denedinizmi belki o yüzden yemiyordur hoşuna gitmediği için
ya da biberondan hoşnut değildir. burnu tıkalıdır belki
milumil ve sma nın tadı aptamile göre daha iyi onları deneyin birde biberon olarak nuk deneyin

ben de sütümü sağıp veriyorum... meme almıyor doğduğğundan beri, meme ucum olmadığından. bizimki de son 2-3 haftadır cayip iştahsız...30 cc zor içiyor :KK43:

mama değiştirmeyi denedinizmi belki o yüzden yemiyordur hoşuna gitmediği için
ya da biberondan hoşnut değildir. burnu tıkalıdır belki
milumil ve sma nın tadı aptamile göre daha iyi onları deneyin birde biberon olarak nuk deneyin

canım zaten sma verıyorum nuk kullanıyorum chıcco kullanıyorum

arkadaşlar çok teşekkuredreım değerlendıracam soyledıklerınızı denıycem inşallah çozum bulurum dungece 2 den buakşam 8 e kadar hiç mama yemedı kafayı yıycem.

arkadaşlar çok teşekkuredreım değerlendıracam soyledıklerınızı denıycem inşallah çozum bulurum dungece 2 den buakşam 8 e kadar hiç mama yemedı kafayı yıycem.

canım kaşıkla yedirmeyi denedin mi peki. biraz zorla ağzına akıt. direnci düşer yavrucuğun canım benim ya kıyamam.:ecrin_bebek:

yaa çok üzüldüm inşallah eskiye döner. Hiçbir fikrim yok zaten gerekli tahliller yapılmış dr birşey demedimi.

beimkide mamayı istemiyor artık uykusunda veriyorum zar zor :KK43:((

yaa çok üzüldüm inşallah eskiye döner. Hiçbir fikrim yok zaten gerekli tahliller yapılmış dr birşey demedimi.

yok canım bu yuzde 3 defa dr goturdum karişma acıkacaktır dıyo metabulızmasınden kaynaklanıyo olabılır dıyo yada diştendır.sağlıklı bebek dıyo.

yok canım bu yuzde 3 defa dr goturdum karişma acıkacaktır dıyo metabulızmasınden kaynaklanıyo olabılır dıyo yada diştendır.sağlıklı bebek dıyo.

Allah allah olurmu öyle şey canım ya açmı dursun kuzu doktorlar bulması lazım bi çözüm mamayı değiştirsen be canım belki tadını sevmiyodur yada ne biliim biberonun ağızlarını değiştirsen belki

benim doktoumda bu dönem bebeklerin tat duygularının geliştiği dönemmiş ve mamayı reddedebilir bu yüzden dedi bide benimki erken diş çıkarıcağı için kaşıntıları başladı o yüzdende yeme sorunumuz var sanırım

X