Bebek Beslenmesi İştahlı Bebek ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Haklısın canımm Benim kızda öylee bacaklar boğum boğum:)
Öğünlerini azaltmayı düşünmüyorum bende sonuçta her meyvenin yoğurdun vitaminine ihtiyacı var dediğin gibi porsiyonları küçültmeyi deneyeceğim gerçekten fazla yiyor

11 aylık..ve illa memede uyuyacak

11 aylık..ve illa memede uyuyacak
Ferber yönetimini duymuştum bebeğin kendi kendine uyuma becerisini geliştirmek
4aylıktan itibaren uygulanabiliyor bebeklere
Araştır derim
Uyumadan önce banyo yaptır
Masaj.. masal gibi sıralama
Sonrada iyi geceler bebeğim diyip odadan çık
Biraz ağlayacak ama birkaç güne alışır kendi kendine uyur:)
Uyku arkadaşını duymuştum birde

canım benegine seker katılmıs seyler verme muhallebiyi bile sekersizde yapsan verme zaten inek sütü 1 yasından önce önerilmiyor bebeklerin böbrek ykünü arttırdıgı için. kilosu normal olsa bile dikkat et
ekmek içi dograyabilirsin yeneklerine tok tutar .

ama istahlı diye cocugu kontrolden cıkarmamak lazım kilo alımı normal sınırlarda olması gerek . boy kilo oranına bakmak lazım.

Normal mama kabıyla doysa tamam dicem ama bildiğin bizim yendiğimiz yemek tabaklarını bitiriyor
Azaltmak istiyorum ara öğünleri mi kessem diyorum bu sefer yoğurdun meyvenin vitaminini alamayacak
canım o ay bir cocuk midesi 200 cc alır oyuzden garipsenecek birseyi yok . o tabak patatesli brokolili kalori dengeli bir tabaksa sorun yok. ama makarna ise sırf sorun var

canım o ay bir cocuk midesi 200 cc alır oyuzden garipsenecek birseyi yok . o tabak patatesli brokolili kalori dengeli bir tabaksa sorun yok. ama makarna ise sırf sorun var
Makarna falan değil canım dediğin gibi bazen brokoli bazen pırasa bazen kereviz, karnabahar, et,balık,kabak,bazen Tarhana mercimek.. hergün farklı birşey yapıyorum
Eşim eve geldiğinde biz eşimle makarna falan yersek nisayada biraz yediriyorum belli olmuyor biz eşimle ne yersek canım

öncelikle cok asiri kilolu degil ama sinirdasin.Seker tuz baharat vermemelisin.Porsiyonlari kucult . Birde ona yemek yapacam diye ona endeksli yasama sonucta senin de hayatin var .Bencil bir cocuk olmasin.surekli de yemek yapma cirba ver

Benım kızımda aynı
Bazıları benı korkuttu yok obez olurda yok cok sık ve fazla beslıyosunda dıye
3 saatde bı 1 tabaga yakın yer herseyı her ayırt etmez
Bence bu bı sans doktorlarda sorun yok dedıkden sonra

Sız gozlemleyın yararlı seyler oldukfan sonra hareketı uykusuda yerındeyse yesın kuzuya afıyet olsun

Benim adımda nisa kızın ınsallah bu ısmın gucunu ve sansını omur boyu tasır saglıkla sıhhatle

1 yaşında bebeğin 10 kilo olması gerekiyormuş bizimdi 8 buçuk aylık 12 kilo
3 kilo Doğdu kızım canım:)
Benim kızımda 3,870 doğdu şuan 6,5 aylık 9,850 ydi en son. yani aslında doğum kilosu fazlaysa fazla kilo aalabilir diye düşündüm ama seninki o kadar yemeye gene kilosu iyi canım üzülme boşver saatli beslemeye çalış sofraya hep beraber oturun kalkın düzeni oluşur

bebekken güzel ama bunun ileris var allah korusun obez olur çok üzülürsün ,

onun için lütfen bir uzmandan yardım al

öncelikle cok asiri kilolu degil ama sinirdasin.Seker tuz baharat vermemelisin.Porsiyonlari kucult . Birde ona yemek yapacam diye ona endeksli yasama sonucta senin de hayatin var .Bencil bir cocuk olmasin.surekli de yemek yapma cirba ver
Haklısın canım yemeklerinde hiç yağ tuz kullanmıyorum zaten alıştırmadım yani
Dediğin gibi porsiyonları küçülttüm bu sefer de yemekten bir saat sonra ağlamaya başlıyor nasıl yapıcam bilmiyorum

Sanırım şanslıyız bizim bebişler hep aç yemek seçmiyor
Gözlemliyorum çok hareketsiz yiyip yiyip yatıyor:)
Amin canım inşallah hayırlı evlat olsunlar

Zayıf doğan bebişler sonraları tombik oluyormuş:)
Bizim kızın bacakları inceydi zayıfçacıktı şimdi büklüm büklüm

Akşam eşimle yemek yerken biZle yiyor üstüne muhallebi yiyor:)
Kaşık maması nasıl oluyor canım hazır mı marketten falan mı alıyorsun?
Muhallebi yerine ondan verebilirim dediğin gibi
Evet tahilli mamalar var. İyi geceler yaziyor gecekinin uzerinde. Muhallebi hem kalorili hem de cidden sagliksiz yemek veye meyve ver. Kilosu cok olmadigi halde muhallebi vermedim hiç. Zayif bebeklere yapiyorlar muhallebi . Bence muhallebi yerine baska birsey vermeye caliş

bence abartı bır ıstahı yok benım kızımda hemen hemen bu dedıklerınızı yıyor ama oturup bır yemek tabagı degılde bır kase kadar yıyor en fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…