Aslında oda olabilirSağlıklı şeyler yiyorsa bence sorun yok..
9 ay 12 ay arası yürüme öncesi en tombik halleri oluyor sonra hareketlenince azaliyor ve boya gidiyor..
Brokoliyi pırasa yemegine batırıp yiyen bir Kiz annesi olarak sebze sevmesi çok güzel.. makarna kadar tokluk vermediği için porsiyon büyük oluyor biraz:)
Bende...45 kg oldum 60 küsürden :))İleridede normal olur inşallah :)
Ben yoruluyorum sadece şuanlık:)
Bebek o kandırılmaya en müsait dönemi ona verdiğin şeyleri çay tabağına koy azalt yavaş yavaş. Yürümeye başlar hem bir iki aya annesi kilolarını atar bi anda sen de anlamazsın.Aslında hep sebze et balık yoğurt meyve türü şeyler yediriyorum sağlıklı kilo yapmayacak şeyler
Hamur falan yedirsem acıkır tamam ama bilemedim..
porsiyonlarını azaltmam lazım
Bende 75 den 48 oldummBende...45 kg oldum 60 küsürden :))
Haklısınız benim kız 2 saatte bir yemek istiyor
Ara öğünleri o yüzden koydum
En azından 3 saate çıksa o bile iyi
Öyle öyle...ona baktıkça doyuyorum ben zatenBende 75 den 48 oldumm
Erittiler bizi :)
İkinciyi doğurursam 40 a inerim herhalde
Kendim yemeyi unutuyorum bazen
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için miniklerinizi allah bağışlasın :)valla ben birinciyi büyüttüm sayılır, 3,5 oldu, ikinci daha 2 aylık, insan unutuyor:)
4. Aydan sonra 4 saatlik yeme düzenine geçin diyor tracy hogg, artık bebeğin midesi o kadar büyümüştür diyor, hem böylece atıştırma yerine daha çok acıkmış olacağı için tam öğün beslenir diyor. 9. Aydan sonra da aile ile birlikte 3 öğün sofraya oturması teşvik edilmeli diye hatırlıyorum yine. Gece beslenmesinin de artık kesilmesi gerekiyor, hem kaliteli uyku için hem de dediğim gibi mide ve diğer iç organların dinlenmesi için.
Doktorunuza bu konuyu danışsanız, yanlış bilgi vermek istemem, çünkü bu dönemde diyet gibi bir şey asla önerilmiyor.
Ben yoğurdunu öğünleri ile birlikte veriyordum, sadece arada meyve veriyordum, o da saatsiz yani. Muhallebici hiç yediremedim, gece yatmadan önce süt içiriyordum o da akşam öğününde tam doymadığını düşündüğüm zamanlar.
Ben akıllanmadım halaÖyle öyle...ona baktıkça doyuyorum ben zaten
İkinci mi ? Allah yazdıysa bozsun yahu:)))
Benim için ilk ve son :)))
Benim hamilelik süperdi ..aslında bakarsan hep hamile olmak isterim...o hormonların yükselişi bana epey yarıyor...ama bakamam artık çocuk falan...çünkü en ufak bir destek yok eşim hariç...ve çalışmak istiyorum...Ben akıllanmadım hala
Ne bileyim çok z. ama insan özeniyor ikinciyee o hamileliği o heyecanı o duyguları yaşamayı özledimm
Ama çok zor tırsıyorum
İnsan ilkinde cahil oluyor neler yaşayacağını bilmiyor ama ikincide bütün zorlukları biliyorsun korkuyor insan
Sanırım benim kızım uykuya düşkün olduğu ve hareketsiz olduğu için kilo alıyor yediğini yakamıyor:)Benim oglumda ayni ogun yiyor . Miktarida senin kizinin yedigi kadar gece biberon mama iciyor. Ama 11 aylikken 10 kiloydu. Ocakta bir yasinda olacak. Uykusu az ve cok hareketli yedigini yakiyor. Bunye meselesi. Bide emziriyorsun sutunde yariyordur. Emzirenlerinki daha kilo aliyor. Uykusu yerinde ve normal hareketli ise. Yedigi ogun ve miktari normal bence. Bir yasindan sonra gezince daha hareketli olacak ve kilo alumi azalacaktir.
Akşam eşimle yemek yerken biZle yiyor üstüne muhallebi yiyor:)Muhallebi yerine yemek yada tahilli kasik mamasi verebilirsin. Muhallebi hem sagliksiz hem kilo aldiriyor. Ben arada kasik mamasi veriyordum. Onu da yemek istemiyor ev yemegi istiyor. Aksam ev yemegi ver daha az kalorili
Hamilelik çook güzel bebeğini karnında hissetmek Harika bir duygu ama ben sevmiyorummBenim hamilelik süperdi ..aslında bakarsan hep hamile olmak isterim...o hormonların yükselişi bana epey yarıyor...ama bakamam artık çocuk falan...çünkü en ufak bir destek yok eşim hariç...ve çalışmak istiyorum...
bişey sorucam...emerek mi uyuyor bebişin?
benimki öyle ve başka bir şekilde uyumak bilmiyor
kara kara ne yapıcam diye düşünüyorum
Dedesine çekmiş herhalde babam 90 kilo:)allahım esirgesin
tombiklik genetik olabilir mi , ailede varmı anne baba hala teyze kuzenler babanne anneanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?