Bebek Beslenmesi İştahlı Bebek ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kesme yemeğini azaltma doymuyor demek ki

Dışarı çıkarken de yap yemeği koy kapaklı kaba ya da kavanoza yedir orada

Bir de örneğin brokoli yiyor da Nasıl pişiriyorsun karbonhidrat var mı

benim oğlan sekiz aylıkken içinde her türlü bakliyat ve Avcu kadar kıyma olan çorba yerdi yani özellikle protein ve iyi karbonhidrat yoksa sebze ile hemen acıkması normal

Afiyet olsun cici kıza

Bende ileride obez olmasından korkuyorum işte anlatmaya çalıştığım buydu
Şimdiden doymuyorsa büyüdüğünde de böyle olursa bir de kız çocuğu komplekse girer sağlık açısından da iyi değil
5 yaşına geldiğinde spora vermeyi düşünüyorum yüzme kursuna

Sağol canım ama zorlanıyorum gündüzleri gezemiyoruz hiç kız arkadaşıma gidemiyorum 3-4 saatliğine bile hep yemek hazırlansın istiyor
Zaten sürekli meme meme diye mememi çekiştiriyor
inan iştahsız olsa daha çok zorlanırsın örnek ben bi yere gitmek işkence oluyor aman ne yiyecek daha doğrusu yemeyip beni nasıl uğraştıracak diye
maşallah bu arada

Yaaa maşallah ne tatlı bir bebek
Alev inan iştahsızlık çok beter bir durum. O yürümeye başlayınca zaten kilosu kalmayacak. İçin rahat olsun.
Tosbikinle sağlıklı mutlu günler diliyorum...

Aslında hep sebze et balık yoğurt meyve türü şeyler yediriyorum sağlıklı kilo yapmayacak şeyler
Hamur falan yedirsem acıkır tamam ama bilemedim..
porsiyonlarını azaltmam lazım

Evet anne sütü önemli bağışıklık için..
Allah bağışlasın kızlarını

Kardeşim ne sporlara gitti bir bilsen ama dediğim gibi ipin ucu kaçtı bir kere. Sen bakma ay ne güzel diyenlere. Biraz porsiyonlarını küçült. Az yesin sık yesin mesela. Sağlıklı beslenmeye aynen devam zaten, güzel alıştırmışsınız tebrikler.

Kaşık maması yerine akşam yemeğinde ızgara köfte vs yatmadan önce de emzirme deneyebilirsin.

Bence hiç elleme..yürüyünce zaten eritir :)
Boyu kaç ?
İnşallah ama çok hareketsiz:)
Yiyip yiyip yatmayı seviyor çok hareketli her yeri gezinen Bebek değil :)
Boyunu hatırlamıyorum canım haftaya sağlık ocağına gittiğimizde ölçecekler bakalım kaç olmuş
Ama 100 çocuğun 85inden uzun demişlerdi
100 çocuğun 90ından kiloluymuş

Bana yedikleri çok gelmedi, benim oğlum da o dönem iştahlıydı, sonra yemek seçmeye başladı maalesef.

Sadece 2 saatte bir beslenme düzeni sorun yaratabilir, mideyi çok yoruyor olabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla 4. Aydan sonra 4 aaat kadar bir şey yemeden durabiliyor olmaları gerekiyor.

Evet haklısın canım
Çok şükür sağlıklı beslemeye alıştırdım
Bizim ki sık yiyor çok yiyor
Ara öğünleri kaldırmak yerine porsiyonları küçültmeyi deneyeceğim inşallah huysuzluk yapıp bağırmaz

O kadar yemesine ayına göre kilosu gayet az maşallah? Kaç kilo doğdu benimki de iştahlı ama öyle kalkıpta dev tabak yemiyo tadımlık istiyo ama hep istiyo anne sütüde alıyo

O zaman 75 cm falandır....bence şu an tehlike yok
Normal...:))

Sağlıkla büyüsün kuzucuk. Maşallah:)

Haklısınız benim kız 2 saatte bir yemek istiyor
Ara öğünleri o yüzden koydum
En azından 3 saate çıksa o bile iyi

O kadar yemesine ayına göre kilosu gayet az maşallah? Kaç kilo doğdu benimki de iştahlı ama öyle kalkıpta dev tabak yemiyo tadımlık istiyo ama hep istiyo anne sütüde alıyo
1 yaşında bebeğin 10 kilo olması gerekiyormuş bizimdi 8 buçuk aylık 12 kilo
3 kilo Doğdu kızım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…