• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iştahımı kesmek istiyorum.. yardım lütfen

Socialworker

...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
77
48
3
Merhaba kk'daşlarım. Benim derdim iştahımla lütfen iştah kesmeye yardmcı olabilecek bildiginiz seyler varsa paylaşın. Zira zayıflama değil sadece iştahımı kessem bile bana çok iyi gelecek. :(

Merhaba,
Sütün içine biraz tarçın katıp içmenizi tavsiye ederim. Kan şekerinizi düzenleyecek dolayısıyla açlık hissinizi dengeleyecektir :)

Merhaba kk'daşlarım. Benim derdim iştahımla lütfen iştah kesmeye yardmcı olabilecek bildiginiz seyler varsa paylaşın. Zira zayıflama değil sadece iştahımı kessem bile bana çok iyi gelecek. :KK43:
Ben sana çiğ bademi öneririm canım :) Bir de naneli sakız :) İkisi çooook işe yarıyor emin ol :)

Bol su içmenin de etkisini görüyorum kendimde. Çok su içtiğim zamanlar mide dolu gezdiğim için fazla yiyemiyorum :D

Tarçınlı süt :super: özellikle tatlı krizlerine birebir. Ara öğün gibi kullanabilirsiniz ya da aclık hissettiğiniz zamanlarda.
Kavrulmamış kuruyemiş:super:
Bir ne ne yemek yaparsam az yapıyorum. İştahım çok olsa bile yemek bittiği için az yemiş oluyorum :D

Back