Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kk'daşlarım. Benim derdim iştahımla lütfen iştah kesmeye yardmcı olabilecek bildiginiz seyler varsa paylaşın. Zira zayıflama değil sadece iştahımı kessem bile bana çok iyi gelecek.
Merhaba kk'daşlarım. Benim derdim iştahımla lütfen iştah kesmeye yardmcı olabilecek bildiginiz seyler varsa paylaşın. Zira zayıflama değil sadece iştahımı kessem bile bana çok iyi gelecek.
Bol su içmenin de etkisini görüyorum kendimde. Çok su içtiğim zamanlar mide dolu gezdiğim için fazla yiyemiyorum
Tarçınlı süt özellikle tatlı krizlerine birebir. Ara öğün gibi kullanabilirsiniz ya da aclık hissettiğiniz zamanlarda. Kavrulmamış kuruyemiş Bir ne ne yemek yaparsam az yapıyorum. İştahım çok olsa bile yemek bittiği için az yemiş oluyorum