• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi iştahı düzeltebilen var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alisana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
319
1
96
Ankara
Bebeğim hep zor yerdi, yediremezdim bir türlü ama şunu yaptım ondan sonra düzelme oldu ve iştahı iyi şu anda diyen anneler varsa ne olur allah aşkına benim gibi kafayı yemek üzere olan annelereyardımcı olmak için buraya yazsınlar. büyük sevap işlerler.
benim kızım henüz 14 aylık ve doğduundan beri inanılmaz iştahsız, yol yakınken bişeyler yapmak lazım ama NE?

canım aynı dert bende de var doğduğundan beri hep aynı iştah emmedi bile beni,....ben çare bulamadım götürmediğim dr.da kalmdı bitkisel ve şurupda kalmadı hiçbirnin faydası olmadı....

ah ah cektigim ahlarla karsimdaki daglar yikilirdi simdi sukur 3aydir daha iyi dr bir tarifi var kuru erigi az suda haslayip ezdim marmelet kivaminda ama seker eklemeden kizima sabah kahvaltida birde aksam yemegi arkasi yedirdim az su ictigi icin kabizliginida duzeltti istahinida acti simdi tastan yumusak herseyi yiyor sadece doyup dilinle ittiginde israrci olmami istiyor israrci olunca deliriyor birde surup olarak minadex i kullandim erik marmeladi ve minadex hayatimi kurtardi denemedigim yontem kalmamisti sinirden agliyacak duruma gelmistim dislerimi SIKmaktan delirecektim artik kizima bagiriyordum ne kotu gunlerdi

çok teşekkür ederim nuray.
minadexi ben aylarca kullandım, sonra viminc iştah açıyormuş diye okudum birdan ondan aldım. ama viminc'nin içinde balıkyağı yok, doktora sordum birgün minadex bir gün viminc veriyorum. pek faydası yok gibi ama yine de hergün dönüşümlü veriyorum.
evde kuru erik var ama ekşimsi tadı, ondan yapıp deneyeyim.bizim de kabızlık sorunu var, hergün duphalac şurup veriyorum artık çünkü yarık olmuş.

bizde de aynı sorun var. bugünlerde 4. küçük azı geliyor ve sadece biberon içiyordu onu bile almıyor. arada su içiyor. düşünün 1gr yemek yok. biberon yok, süt yok. azıcık su ile hayat nereye kadar. ücretsiz iznim bitiyo haftaya işe başlayacağım belki ben olmayınca yer

sevgili nuray,
bu eriğin bir özelliği var mı? bendeki erik beyaz gibi bir renkte ve ekşimsi yermi bilmem. olmazsa biraz şeker koyarım, nasılsa bir yaşı geçti

sevgili nuray,
bu eriğin bir özelliği var mı? bendeki erik beyaz gibi bir renkte ve ekşimsi yermi bilmem. olmazsa biraz şeker koyarım, nasılsa bir yaşı geçti
yok arkadasim bildigimiz hani bordodan koyu erik yok mu kayisi uzum kurusu satan heryerde kesin oda vardir dilersen kuruyemiscilere sor aktarlarda olabilir ben burda vitamin satan magza var ordan aldim iyice yumsasin sonrada marmelat gibi yapin puruzsuz olsun biraz eksimsi ama biraz sekerden birsey olmaz sanirim 1cay kasigi icirebilirsiniz sabah aksam ac karnina vermeyin yemeklerin ardindan verin ki midesi bulanmasin benim kizin kabizligini bile duzeltti simdi ilaca gerek kalmadan 3erik kaynatip veriyorum[

bizde de aynı sorun var. bugünlerde 4. küçük azı geliyor ve sadece biberon içiyordu onu bile almıyor. arada su içiyor. düşünün 1gr yemek yok. biberon yok, süt yok. azıcık su ile hayat nereye kadar. ücretsiz iznim bitiyo haftaya işe başlayacağım belki ben olmayınca yer

yazik kiyamam nasil aci cekiyor yavrum bosver sakin uzerine gitme sabirli ol oyunla ver yemiyorsada zorlama cok SIKINtisi vardir simdi cok gecmis olsun

çok teşekkür ederim nuray.
minadexi ben aylarca kullandım, sonra viminc iştah açıyormuş diye okudum birdan ondan aldım. ama viminc'nin içinde balıkyağı yok, doktora sordum birgün minadex bir gün viminc veriyorum. pek faydası yok gibi ama yine de hergün dönüşümlü veriyorum.
evde kuru erik var ama ekşimsi tadı, ondan yapıp deneyeyim.bizim de kabızlık sorunu var, hergün duphalac şurup veriyorum artık çünkü yarık olmuş.

kabızlık sorunuda yemesine engel olur canım kuru eriği yediremezsen benim kıza aptamil junior ama büyük şişede olanı iyi geliyor kutuda toz olanı aynı etkiyi yapmıyor. sütte kabızlık yapabilir aklında olsun.

ay evet ya sütün kabızlık yapacagı da hiç gelmiyor aklıma,zorlanıyor son zamnlarda demek ondan.
kuru eriğin marmelatını yapıyorlar buralarda süper tadı var,nerden bulsam ki.heronun mürüdm eriği püresi var kavanoz,bulamayan ondan deneyebilir.

benim kızıma gezmek iyi geldi hergün dışarı çıkıyoruz artık hava kötü ise alış veriş merkezine iyi ise parka gidiyoruz koşuyor herşeyi kurcalıyor. markette oyuncak reyonunda oyuncakları kurcalıyor.
dışarı çıktığımızdan beri iştahı iyi çok şükür. ama dışarda arbasında tutmayacaksın
yürümeyede başlamış hazır yürüt dolaşşın

birde arabada eve dönerken anneannesi arkada o dışarı izlerken ağzına ekmek poğaça gibi şetler veriyor biraz yiyor.

Son düzenleme:
bizimkisi ( sanırım dişten ) neredeyse hiçbirşey yemiyor... denemediğim 1şey kalmadı... deliricem valla.

2 ay kadar önce bir teyzeden duymuştum iştah düzelten formül. bugün deneyeceğim bakalım fayda edecek mi? 1 kg. çekirdekli siyah üzüm kurusu ile 50 gr. kına kına kaynatıp içireceğim. kına kınayı daha yeni aldım lokman hekimden, onlar da biliyor. inşallah faydası olur. bir de Ahmet Maranki havuç tohumu demiş ama lokman hekimde yoktu, nerden bulunur bilmiyorum

Back