Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar 15+5 hamileyim, hiç iştahım yok en sevdiğim yemeği bile istemiyorum. Nezaman iştahım açılır veya sizler aynısını yasadinizmi? Mide bulantısı yok iştah yok sadexe
Merhaba hanımlar 15+5 hamileyim, hiç iştahım yok en sevdiğim yemeği bile istemiyorum. Nezaman iştahım açılır veya sizler aynısını yasadinizmi? Mide bulantısı yok iştah yok sadexe
Bende 15+5’teyim haftalarımız aynıymış dediğin gibi benimde iştahım yok ayrıca bulantı için hap kullanmazsam yediklerimde geri çıkıyor :/ kullanmazsam bulantı ve kusma ile baş edemiyorum . İştahım açılsın istiyorum artık inşallah bi an önce olur