Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin evlatlarımızı.Merhaba! En son ıkı gün önce kan verdım 1297 dı degerım keseyı gormedık henuz carsamba günü ıcım randevu aldım ama mide bulantım falan yok sadece halsızım acaba mide bulantısı kacıncı haftada baslıyor keseyı Nezaman görürüz
21 nisana gün verdı ama cok var daha haftaya gıtsemmı dıyorumÖncelikle hayırlı olsun. Rabbim hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Bulantı bende 5-6 haftalarda başladı ama herkeste değişiyor PRİLAM KULLAN doktoruna danışarak başlarsa gebeler için hiç acı çektirme kendine.
Kese randevusu bana 6+1 de verilmişti,ama 5.hafta içinde görende var ama kalp atışı zor duyulur. Ben 6+1 de derinden gelen bir ses ile(çok küçük olduğu için) kalp atışını da duymuştum.
Muhtemelen seni de bu civarda çağıracaklardır. 6-7 hafta civarı.
7.gaftada falan 6 da olabilirMerhaba! En son ıkı gün önce kan verdım 1297 dı degerım keseyı gormedık henuz carsamba günü ıcım randevu aldım ama mide bulantım falan yok sadece halsızım acaba mide bulantısı kacıncı haftada baslıyor keseyı Nezaman görürüz
Son adet tarıhıme göre 7 haftalık falan ama benım kendı tahmınıme göre 5 6 haftalık dıye dusunuyorum bugün kan vermedım ama 2 katı artmışsa 2590 civarı olmalı bıraz daha bekleyım enıyısıÖncelikle hayırlı olsun. Rabbim hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Bulantı bende 5-6 haftalarda başladı ama herkeste değişiyor PRİLAM KULLAN doktoruna danışarak başlarsa gebeler için hiç acı çektirme kendine.
Kese randevusu bana 6+1 de verilmişti,ama 5.hafta içinde görende var ama kalp atışı zor duyulur. Ben 6+1 de derinden gelen bir ses ile(çok küçük olduğu için) kalp atışını da duymuştum.
Muhtemelen seni de bu civarda çağıracaklardır. 6-7 hafta civarı.
Hıcmı olmadı suan Kac haftalıksınız7.gaftada falan 6 da olabilir
Veya hiç olmayabilir şahsen ben hiç bulantı yaşamadım desem yeridir
Doğum yaptım,1 yaşında oldu bile.Hıcmı olmadı suan Kac haftalıksınız
Bence gününü bekle bir bildikleri oluyor ki ona göre çağırıyorlar.21 nisana gün verdı ama cok var daha haftaya gıtsemmı dıyorum
Ultrasonda belli oluyor haftası zaten benden uygulamadan son adet tarihinin ilk gününe göre bakmıştım doğru çıkmıştı.Son adet tarıhıme göre 7 haftalık falan ama benım kendı tahmınıme göre 5 6 haftalık dıye dusunuyorum bugün kan vermedım ama 2 katı artmışsa 2590 civarı olmalı bıraz daha bekleyım enıyısı
Ultrasonda belli oluyor haftası zaten benden uygulamadan son adet tarihinin ilk gününe göre bakmıştım doğru çıkmıştı.
Hayırlısı olsun beklerım sabırlı olmalıyım saglıklı olsundaUltrasonda belli oluyor haftası zaten benden uygulamadan son adet tarihinin ilk gününe göre bakmıştım doğru çıkmıştı.
Baktın bekleyemiyorsun ara sor 1 hafta önce gelsem sorun olur mu şehir dışına çıkacağım veya burada olmayacağım yakında felan dersin. Ben bir kez dayanamadım öyle yaptımHayırlısı olsun beklerım sabırlı olmalıyım saglıklı olsunda
Ya keseyı göremezsek uzulurum galıba bakalım dayanamazsam gıderım bır hafta oncedenBaktın bekleyemiyorsun ara sor 1 hafta önce gelsem sorun olur mu şehir dışına çıkacağım veya burada olmayacağım yakında felan dersin. Ben bir kez dayanamadım öyle yaptım![]()
Annelik endişeleri hiç bitmiyor,görünce kalp atışı var mı varsa bi daha ki kontrole kadar acaba bişi oldu mu vs hiç bitmiyor endişeler. Ben kendimden biliyorum yaniYa keseyı göremezsek uzulurum galıba bakalım dayanamazsam gıderım bır hafta onceden
Rabbım sağlıkla kucagımza almayı nasıp etsınAnnelik endişeleri hiç bitmiyor,görünce kalp atışı var mı varsa bi daha ki kontrole kadar acaba bişi oldu mu vs hiç bitmiyor endişeler. Ben kendimden biliyorum yani![]()