• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi İştah Şuruplarını asla kullanmayın...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Çünkü iştah açan fakat hiçbir yan etkisi olmayan bir ilaç henüz keşfedilmedi. Çocuklarda görülen iştahsızlık sorununa karşı verilen iştah açıcı ilaçların da yan etkilerinin göz ardı edilmemesi gerekiyor. İlacı alanların bir kısmında uyku uyuşukluk, bazılarında tam tersi huzursuzluk, aşırı sinirlilik, alerjik reaksiyonlar, anemi, karaciğer fonksiyonlarında bozulma, kusma, ishal, kabızlık, sık ve ağrılı idrar yapma gibi yan etkiler ortaya çıkıyor.

Çünkü iştah açan fakat hiçbir yan etkisi olmayan bir ilaç henüz keşfedilmedi. Çocuklarda görülen iştahsızlık sorununa karşı verilen iştah açıcı ilaçların da yan etkilerinin göz ardı edilmemesi gerekiyor. İlacı alanların bir kısmında uyku uyuşukluk, bazılarında tam tersi huzursuzluk, aşırı sinirlilik, alerjik reaksiyonlar, anemi, karaciğer fonksiyonlarında bozulma, kusma, ishal, kabızlık, sık ve ağrılı idrar yapma gibi yan etkiler ortaya çıkıyor.

bu etkiler özellikle
balık yagı içeren şruplarda oluyormuş
kızımın bazen günlerce aç kaldıgı zamanlar oluyor
babamız doktorumuza hocam balık yagı içeren vitamin şruplarından alayım mı diye sorusuna aldıgım cevap beni korkuttu
balık yagı içeren şruplar balıgın gerçek yagısı degil
balıgın neresi kullanıldıgı belli bile degil
diyince içim kalktı
ha tavsiye edilen bir iki şrup var ama
şişeler bitirmemek şartıyla
bunun yerine çocuklarıma
fındık fıstık ve kuru meyveler verirsek daha iyi olur arkadaşlar

ya ben spraktın kullanıyorum 3 4 gun verıp 3 4 gun ara verıyorum saglık ocagında calısan arkadasımın hekımı solemıs verıyorum ama yınede ıcım hıc rahat degıl benımde..

Back