• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştah Azaltma Yöntemlerimiz

ben de öyleyim ya, yemek yemeyi sevmem bide, nasıl bir tezatsa bu...
kilo sorunum yok fakat eşim endişeleniyo kalp şeker kolestrol falan cıkcak diye
ben 47 kiloyum eşim 100ün üstnde, kesinlikle ondan cok daha fazla yiyorum :26:
yeni bi sorun değil ama hep böyleydi

Bende de iştah kontrol etme zorluğu var, ne yapacağımı bilmiyorum. Kilo vermek için diyetisyene de gittim. 5 kilo verdim ama sonra gitmeyi bırakınca geri aldım :( . Diyet yemeklerini hazırlamak zor geldiği için ve yanımdakiler abur cubur bilmem ne yerken benim de canım çektiği için uyamıyorum diyet listesine. 8 kilo fazlam var, yemeyi bırakmam lazım :26: .

ben çok kilo veriyorum sonra yine böyle iştahım açılıyo
yağ dokusunun azalmasından dolayı oluşan mekanizmalara bağlıyorum bu durumu
kontrol edemiyorum kendimi yaa
en azından çikolata yerine meyve filan yemeye çalışıyorum ben de

Ben çok zor kilo verip, çok kolay alıyorum. Polikistik over ve hipotiroidi hastasıyım, metabolizmam çok yavaş çalışıyor. Aynı senin gibi benim de derdim tatlı, diğer yiyeceklere dayanabiliyorum ama tatlı söz konusu olduğunda kendimi kontrol etmem çok zor oluyor :/ .

özellikle adet öncesi iştahınız açılıyorsa ADAÇAYI içmenizi öneririm günde bir fincan yetebiliyor..
Genellikle iştahınız hep açıksada IHLAMUR içmenizi öneririm birde bol su..insan susayıncada acıktığını zannedermiş..:((

ben işte her zaman iki, üç defa adaçayı içerim. iştahım kesilemez ama ıhlamuru denic
çok su içmekse, evet iştahımı kapatır.

Gün icersinde toz tarcinli su, yada tarcinli süt tavsiye ederim.

akşam üstleri ikindi vaktinde bir güzel yemek
gerçekten yanlık anlamadınız bir güzel yemek
mesela bir tost 2-3 galeta nerdeyse doyana kadar veya
fındık badem ceviz
inanın akşama tok oturuyorsunuz sofraya
canınız hiç bişey yemek istemiyor tatlı isteğinizde bastırılıyor
canınız yemek istemediği gibi tatlıyı bile istemiyor
çok harika oluyor tavsiye ederim

Back
X