İşta Size Eksiksiz Full+Full Güncel Çeyiz Listesi

ben fazlasıyla almışımm hepsini hepside gerekli eşyalar bence birde öyle ıvır zıvır almayacan aldınmı kullanışlı ve iyisi olacak..Ben hepsini Allaha şükürler olsun iyisinden aldım :) Rabbim kolaylık versin herkese çok zor bu işelr

Bu listeyi gören bazı arkadaşlarım yok artık evin yarısını biz alıyoruz neredeyse dediler:) aslında farkında olmadan bir şundan bir bundan diyerek kızlara çoook harcama yapıyor değil mi:)

Bu listeyi gören bazı arkadaşlarım yok artık evin yarısını biz alıyoruz neredeyse dediler:) aslında farkında olmadan bir şundan bir bundan diyerek kızlara çoook harcama yapıyor değil mi:)

Öyle valla bizim aldıkalrımız küçük olduğu için göze gelmiyor ama gerçektende çok para tutuyor..Erkekler büyük eşya aldıkları için onlarınki gözde ama bizim tabak çanak..Ben hepsini kaliteli aldım canım ömürlük olsun..

kesinlikle bende kaliteli alma taraftarıyım...az olsun öz olsun. Bu listeye ekleyebilecekleriniz var mı?

Canım ben borcam takımı göremedim listede,sofra bezini bilmem bilirmisin herkes kullanmaz ben takım olarak yaptırmıştım ondan mesela 6 adet yer minderi yaptırdım şu çiçekli çok güzel desenler oluyor ya onlarda mesela çiçeklerinin rengi eflatıundu ben iki tanesini eflatun yaptırdım ve sofra bezinide çiçekli kumaştan çok güzel oldu tavsiye ederim hatta resmi var bakayım atabilcemmi..Birde yatak örtüsü için tavsiyem eğer alcaksan diva nın gelin setleri var çok güzel her zaman kullananileceğin bayada kalabalık var yani sadece yatak örtüsü değil..şimdi resmi yüklemeye çalışacağım inşallah olur

bende aldım en pahalılarından ama servet de ödesen erkek evinin gözünde ıvır zıvır aldıkların, hiç göze görünmüyor, ben beyaz eşya parası verdim mutfak eşyasına ama ne fayda, annem sen kullanacaksın herşeyin kaliteli olsun dedi yazık Allah razı olsun hiçbirşeyin eksik kalmasın diye uğraştılar belki kendinde olmayanı bana almaya çalıştılar ama göze görünmeyince insanın canı sıkılıyor.kendi maaşınız varsa neyse ama yoksa fazla da abartp ailenize boşuna yük olmayın, çünkü ağzınızla kuş tutsanız o kuşuda çeyize koysanız :)kıymeti olmaz.

Son düzenleme:

borcam seti almayın canım boşuna , hani düğünde sizde yok mudur hayırlı olsun diye gelenler borcam, bardak falan getirir onları hesaba katın boşuna onlarada masraf yapmayın bence.

borcam seti almayın canım boşuna , hani düğünde sizde yok mudur hayırlı olsun diye gelenler borcam, bardak falan getirir onları hesaba katın boşuna onlarada masraf yapmayın bence.

kkderim nasılsın canım ..sana mesaj atıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için gelmiyır sağlığın nasıl iyi mi

kkderim nasılsın canım ..sana mesaj atıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için gelmiyır sağlığın nasıl iyi mi

aaa bakıym canım. iyiyim hamdolsun bende sana biryandan laf atmak için yazdım :)) özledim kız nerelerdesin.

Minder hiç aklıma gelmemişti. Eşyaları aldıktan sonra uyumlu renklerde alabilirim. Hatta balkonda filanda kullanılır. Sofra bezini eklemeyi unutmuşum doğru:) bir Türk kızının çeyzinde olmazsa olmaz ne de olsa

evet canım çok güzel oluyor ama bence diktir ben diktirdim satılanlar öyle çok güzel olmuyor 2 defa oturdun mu yere yapışıyor ben diktirdim istediğim kumaştan içinede elyaf doldurdum ama resmini atamadım hatta biz balkonumuzda şark köşesi yaptık çok güzel ama işte resmi yükleyemiyorum

Birde canım ben doğum için pike takımı yaptırdıydım bebek yorganı yaptık bizde adettir gelinin çeyizine koyulur...Pike takımımda çok güzeldi trabzonda yaptırdıydım

aaa bakıym canım. iyiyim hamdolsun bende sana biryandan laf atmak için yazdım :)) özledim kız nerelerdesin.

canım benim sen benim hep aklımdasın inanki hep dua ediyorum sana ama dediğim gibi mesaj kutun doluymuş...yazdım mesaj gelmedi...Şimdide birazcık panik hallerindeydim dışarı çıktım eczane için kapalıymış bayram nedeni ile gebelik testi alcaktım

Allah razı olsun canım msn den mail atsana maden :)) burda kısıtlıyız işte elimiz kolumuz bağlı arada maille hal hatır soralım özletme kendini

hahaaaa çok doğru mesela ekmek kızartma makinesi almayabilirm:)

valla canım durumun iyiysi yada çalışıyosan neyse ama bence tupperada o kadar para şimdi verme evlenince alırsın bence, herkesin aile yapısı farklı karşı taraf nasıl insanlar bilmem ama yarın o aldığın dünya para verdiğin tupperware lerinde adı plastik olur, sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…