seninki de iyiymiş güzelim, tartış tartış sonra amacım tartışmak değil de.
istanbulu öv öv sonra umarım bilkenti kazanırsın de
beddua falan mıydı acaba bu sana göre??
ama neyse, bence de umarım konu sahibi bilkente gider
senin bölümüne senede 800 kişi alınmıyorsa amfinin o kadar olmaması çok normal değil mi bu arada :))
ben mimar sinan resim mezunuyum, bu bölüm için en iyisi en prestijlisi, resim okumak isteyen herkesin hayali, ama ben onu bile bu kadar öve öve anlatmam, eksik varsa vardır, ben onu kazandım diye yere göğe sığdıramamanın anlamı yok. sorsak amacın iyi yön göstermektir... ama böyle olsaydı tavrın üslubun bu olmazdı, çünkü kendi bölümünü övüyorsun, farkında mısın bilmem konu sahibi ingilizcelerine giremem puanım yetmez diyor, bu devirde yabancı dil bilmeyene iş yok gibi bir şey. herşeyden önce bu durum bilkenti öne gecirir. sen de bilkente kötü demiyorsun ama bi kraldan çok kralcılık var sende, madem istanbulu savunmak değil amacın, konu sahibine yardımcı olmak, konu sahibini ilgilendiren şeylere yorum yapmak lazım
bu arada istanbul üniversitesinde bi dönem boyunca derse girdim şekerim, babam istanbul ünide prof, eşim de cerrahpaşadan mezun ama sonuçta yine istanbul üniversitesi=) sen rahat ol havadan atıp tutmuyoruz, erasmusa gittiğim üniversiteyle beraber 4 üniversitede ders aldım şuana kadar, ama acaba sen başka nereyi gördün bu kadar yakından? ömründe sadece ekmek yiyip ekmeğin tadını öve öve bitirememeye benziyor seninki kusura bakma ama :))
sanmam ki ders çalıştırdığın arkadaşların da boğaziçinden odtüden sabancıdan olsun da sizin öğrendikleriniz çok daha fazla olsun
neyse, kal sağlıcakla