Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İst Tuzla'da yatılı bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

CANCAN24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
80
0
96
İstanbul
1 yaşında kızım var, kreşe gidiyor.Aralık ayında oğlum doğacak.Yatılı kalabilecek Türk veya yabancı bakıcı arıyorum. Kızım kreşte iken oğlum doğmadan önce ev ile ilgilenecek, kızım kreşe gidemeyecek ise kızım ile ilgilenecek, oğlum doğunca onunla ilgilenip, anneannenin desteği ile ev işi de yapabilecek bir bakıcı var mı?

bende yaklaşık üç ay dır arayış içerisinde idim bu süreçte türkmen ve özbek bayanlarla çalışan bi beyle tanıştım adam sağolsun her defasında sabırla eleman getirdi. bugün getirdiği özbek bayana gerçekten ısındım yarın kesin cevap vereceğim. bayan benim çalışmadığım süreçte ev işi yapmayı bebekle ilgili bakımda destek olmayı çalışmya başladığımdada evde olmadığım süreçte çocuk bakmayı kabul etti. oturmasını kalkmasını bilen düzgün görünen bir bayan işallah yanılmıyorumdur. ayrıca hepatit B ,c ve HİV testinide kabul etti. bende ona primer olarak kendisinin kullanacağı oda ,bilgisayar ,internet,TV ve haftalık 24 saat izin olanağı sundum. aylık 600 dolar ve haftalık 20 tl izin parasına anlaştık. dilerseniz o kişinin telini size özelden yazarım. bu eleman arama işi gerçekten psikolojik olarak insanı yoruyor. kolaylıklar dilerim.

bu süreçte birde nepalli yardımcı getiren bir şirketle konuştum .aslında oda cazip geldi ama birza fazla pahallıya patlıyor. ingilizce konuşan ev işi konusunda sertifikalı elemanı önce bir 2200 ödeyerek bir ay öncden istiyormuşsunuz bu paranın içinde şirketin aldığı miktar ve çalışma izni parası varmış. eleman bir ay sonra geliyormuş ve aylık 600 dolar artı ssk ödeniyormuş.çalışma izni olması ingilizce konuşması avantaj ama aylığa vurunca mevla bayağı yüksek geldi bana düşünürseniz internete nepallı bakıcı yazınca şirket çıkıyor.

merhaba bende tuzlada oturuyrum 6 yıldır.evlıyım 1 oğlum var krse gıdıyor.esım gemı muhendısı.yalovada calısıyor.eger yatılı olarak dusunmezısenız sıznle tanısmak ısterım.hem kzınıza ve doğacak oğlunuza cok ıyı bakacagımdan emın olabılırsınız.referans verebılırım.temız guvenılır bır ınsanım.ankara unıvarsıtesı gıda teknolojısı meznuyum.görüşmak ıstersenız ben tuzla yaylada oturoyrm.tel05392936603 temızlık olarak gunluk ev toplama utu yaparım yemek ıstersenz yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…