Gelinlik Modelleri İst Fatih te hangi moda evi ltfn yardım

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
Arkadaşlar Temmuzda düğünüm var. şimdiye kadar sadece vitrinlere bakmakla yetindim gelinlik için.çünkü görür görmez aşık olacağım bi gelinlik arıyodum. ama olmadı. geçen hafta denemeye başladım. deneyince kafamda gelinlik modelimin şekillenmeye başladığını farkettim tam olmasa da. Fatihte gezdiğim gelinlikçilerde 2 gelinlikçi içime sindi. ama iyi midir bilemiorum. lütfen bana yardım eder misiniz.

Nihan Haute Couture ve Alisse nuera bu 2 gelinlikçi de gelinlik diktirip memnun kalan, kalmayan arkadaşımız var mı. Her 2 si de Fevzipaşa caddesinde

Yardımlarınızı bekliyorum

peki bu 2 si değilse fatihte diktirip memnun kaldığınız bi yer var mı.kesinlikle gitme dediğiniz yerleri de bilmek isterim. lütfenn yardım. bi an önce karar vermem lazım

fatih benim gördüğüm kadarıyla istanbulda gelinlik diktirmek için en pahalı semt. kadıköye de bak. aynı kalite daha uygun fiyata. kendi gelinlikçim tunaliz modayı önerebilirim.

açıkçası ben ist a yeni geldim sayılır. bi yer de bilmiyorum tabi kadıköyü de . burda yani fatihte çalıştığım için yakın bi yer olması lazım. yani daha uygun olur diye düşündüm. tek başıma başka yere gitmem ve zaman açısından zor olur diye. çok sağol canım önerin için. :97:

ben fatihde kaç kez gezdiğimi hatırlamıyorum gelinlik için, ama sonra bakırköydeki bir modaevinde hazır bir gelinlik modelini denedim çok beğendim üzerime göre aynısından dikildi..

birde mankende hiçgüzel deeğil dediğin bir gelinlik üzerine giyince şahane olabiliyor o yüzden bol bol denemek lazım.

selma cnm benda fatihte nüans'a diktiriyorum gelinliğimi bi bak istersen tavsiye ederim cnm

kızlar fatihe gittim ama bu gelinlikçilere vitrindeki ürünleri bana aşırı şaşalı geldiği için girmemiştim. ne gibi fiyat aralarında satıyor / dikiyorlar?

canım benim sorduklarım ki 2 tane sadece, 2500 ve 2750 ydi. ben üst kısmını tamamiyle taşlı istediğim için onları sordum hep. o yüzden böyle dediler fiyatları. işçilik falan hesabı sanırım

canım benim sorduklarım ki 2 tane sadece, 2500 ve 2750 ydi. ben üst kısmını tamamiyle taşlı istediğim için onları sordum hep. o yüzden böyle dediler fiyatları. işçilik falan hesabı sanırım

seninkiler makul bir fiyatmış, gerçekten kaliteli bir gelinlik için bu kadar istiyor her yer zaten. ben nüans, hasret için uçuk rakamlar duydum o yüzden merak ettim. belki de aslı astarı yoktur, aşırı bir model istenirsedir.

İsmini unuttum ama gelinliğimi aldığım yer sevale çok yakındı. Sevalin sırasındaydı. Tüm Fatih'i dolaştım diyebilirim ama oradaki gelinliğe resmen vurulmuştum ve gidip onu aldık. Model beğendiğim için diktirmedim ama gelinlik üzerime çok bol gelmişti, bana göre yapıldı tekrar. Çok kaliteli malzeme kullanılıyorlardı ve çoğu gelinlikçiye göre de uygundu. Allah şimdiden hayırlı etsin canım.

sıcak sıcak haber veriyim size
kaç gündür fatihi geziyorum.girmediğim bi kaç yer var hepsini gezdim
isimsiz modaevlerinden ortalama 2000-3000 arası fiyat aldım.
tanınmış olan alisse nueradan 4000,nüanstan 4500-5500,sevalden 4000-8000 arası fiyat aldım. bi hasrete gitmedim,onada en kısa zamanda gideceğim çok merak ettim ne var ne yok.

buarada sevalin vitrinindeki modelleri 15.000
nüansın 9000tl imiş

bu arada sitelerine bakıyorum, bu bahsi geçen gelinlikçilerde neredeyse hiç tesettürlü gelilnik modeli yok. ama tesettürlü kesimin en çok bildiği, en çok satın aldığı markalardan değil mi bunlar? neden sitelerinde bulundurmuyorlar acaba...

ooo o neymiş yaa ben de benimkini çok sanıyodum da üzülüyodum

benim gelinliğim de seninki civarında bir fiyata, ben de çok utanıyordum başlarda o fiyatı millete söylemeye, ama bunları duyunca içime su serpiliyor. demek ki insanlar alım gücü olunca ödüyorlar bu rakamları. çok şükür bu aralar nişanlımla durumumuz da iyi gitti, kendimiz ödeyeceğiz gelinliğimi...

aynen canım ben de çekiniyodum için için. çok şükür nişanlım ve ailesi beni hiç üzmediler bu konularda ama ben de savunma psikolojisiyle o fiyata zaten gelinlikler diyodum nişanlıma ama içimden de fazla sanki yaa diye düşünüyodum. meğerse değilmiş. vallaha rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…