Gelinlik Modelleri İst Fatih te hangi moda evi ltfn yardım

kızlar siz ne kadara diktirdiniz ve nerede öğrenebilirmiyim?
buarada minenes sen çok şanslısın, bakıyorumda drapeleri söktürüp diktiriyorsun. bu dediğim modaevleri(fiyatları abartı olanlar) bile söküp dikmez seninkiler kadar onu da bil :34:

Son düzenleme:
kızlar siz ne kadara diktirdiniz ve nerede öğrenebilirmiyim?
buarada minenes sen çok şanslısın, bakıyorumda drapeleri söktürüp diktiriyorsun. bu dediğim modaevleri(fiyatları abartı olanlar) bile söküp dikmez seninkiler kadar onu da bil :34:

gelinlikçim kadıköy tunaliz moda.

valla hakkaten gelinlikçimden utanır oldum, bu 7. provam olacak. toplamda 10a varacağız herhalde. gelinlikçim tam fiyatı verme dedi, çünkü şartlar değişince aynı gelinliğe farklı fiyat istemeleri gerekebiliyor. aralık olarak vermem gerekirse 2500-3000 arası bir fiyata diktiyorum, herşey dahil. kumaşlar da önemli tabi, gerçek fransız danteli ve ipek organze, konumu bilmeyenler için. dantelimin üzerinde inci görünümlü ve beyaz boncuklardan işleme var.

ben nişanlığımı fatihte yaptırdım bin pişman oldum s.rüyam& meryemce gelinlik diye bir var sakın sakın uğrmayın bilee........ gelinliğimi kadıköyde yaptırmaya karar verdim.....

ben nişanlığımı fatihte yaptırdım bin pişman oldum s.rüyam& meryemce gelinlik diye bir var sakın sakın uğrmayın bilee........ gelinliğimi kadıköyde yaptırmaya karar verdim.....

gelinliğimi fatihte yaptırmaya karar verdim. yazdığın gelinlikçinin anlaştığım gelinlikçi olmadığına çok sevindim gerçekten ama senin adına da çok üzüldüm. umarım ben de pişman olmam. Allah yardımcımız olsun

fatih gelinlikçiler çarşısında da çok iyi yerler var.
ben girişin bir alt katında zenne modaevinde diktirdim,çok da memnun kaldım.elinizde belli bir model varsa gidip dikip dikemeyeceklerini sorabilirsiniz.

fatih gelinlikçiler çarşısında da çok iyi yerler var.
ben girişin bir alt katında zenne modaevinde diktirdim,çok da memnun kaldım.elinizde belli bir model varsa gidip dikip dikemeyeceklerini sorabilirsiniz.

sağol canımm bi gelinlikçide karar verdim. dediğin gibi elimde modelle gittim. şansıma aynı modeli bi hafta önce birine yapmışlar. resmini gösterdiler. onu görünce biraz daha içim ısındı. kazasız belasız alsam da rahatlasam

bende gelinlikciler carsina gittim ama aklimda olani tam olarak bulamadigim icin giymedim ,neriniz varsa alabbilirim kizlar

kızlar slm. benim düğün ekimde. daha gelinlik bakmadım. sadece model belirledim kendime, netten bakarak ,daha kilo verme sürecim var tabi.. istanbuldan alıcam yada diktircem ama
nereden ? grace kelly modeli ve tesettürlü olacak.. hakkını verebilecek bi yer bulmak lazım

Back