tosbaa8 ne kadar mesela bi bilgin varmı canım muayne ve doğum ücreti
merhaba arkadaşlar buraların yabancısıyım bursadan geldim ve 17+3 haftalık hamişim bir bebek bekliyoruz ve benim doktorum avcılarda fatma tulunoğlu memnunum ama çok kalabalık çok bekliyorum gittiğimde randevu falan hikaye yani ve nerede doğum yapıcam bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim 20 ytl benim dok muayne ücreti doğumda NORMAL 500 SEZERYAN 170 FALANMIŞ bayan doktor ve hastahane önerirseniz çok memnun olurum ama çok pahalı olmasın ltfn çok fayiş fiyatlar istiyorlar acıbadem falan doğuma acıbadem dışında olursa iyi olur deneyiminize ihtiyacım var ve bebek için nerden alışveriş yapmalıyım bütün gereçlerini siz nereden neler aldınız çok uzun yazdım ama cevaplarınıza ihtiyacım var gerçekten şimdiden tşk
allah hepimize saglıkla kucagımıza almak nasip etsin insallah
Zeynepcim bende denizköşklerdeyim...neresindesin denizköşklerin sen...
Ramitep canim ben daha önce dr tülay egeliye gidiyordum cok tatli cok cici..ama faruk cekmeceli ve nil hnm daha iyilermiş dallarinda.
Zeynep merhaba ben erişir sokaktayim.ben şuan çalişmiyorum.evim burda...görüşelim tabi neden olmasin...sen kac haftalik hamileydin...hee bu arada tülay hanim cok tatli cok seker bir bayandir iyi ben sürekli ona gidiyordum...ama bazi sebeplerden dolayi gitmedim...ama kendisini cok severim...
zeynep bebek mobilyası yerine maskoda pahalı diye yazmışsın bende baktım evt fiyatlar aynı sen nerden baktın mobilya nerden bakayım bende hangi mağzalardan canım yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?