zeynepcim günaydın...ooo masallah sen yolu yarılamıssın geçmişsin bile..ben daha 14 haftalıgım..bu arada oğlusuna aldıkların hayırlı olsun..allah saglıkla kucagına almak odasında uyumak nasip etsin....sana bir magaza söyliyeceğim..bebek kotları falan 10 ytl..birde dandik değil marka ürünler..kanz-tintini v.s...ben cok aldım oradan kapanıyor diye 10 ytl ...postanenin üst caddesini düşün koton magazası var orada kotonun yan tarafı...bi bey duruyor o erkek giyisilerinede 10 ytl diyor...fakat dikkat et bayan duruyo bazen bayanda etiketin yarısı diyor...etiketin yarısını verme arkadasım dün aldı ogluna de 10 ytl ver tamammı gidersen...iyi seyler kaliteli seyler var...normal etiket fiyatları 25-37 arası yani bayağı bi düşürmüşler fiyatları..pazardan bile o fiyata alamazsın pantolon..ok canım sonra görüşürüz bye bye
günaydın canım kotonu biliyorum ama onun yanindaki magazayı hatırlayamadım benim bildigim kadarıyla postanenin bir üstünde çiğdem cad üzerinde vardı bebe mağzası acaba orayımı diyorsun panço nun mallarını falanda satar bakarım canım bende oğluşuma kot alırım bende:)senin 2 haftaya kadar belli olur bebişin cinsiyeti inşallah öğreniriz bizde.kendinize iyi bakın görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzzzzzz:1hug: