İst Avrupa yakasında, Endokrinoloji Uzmanı arıyorum

ben gayet memnun kaldım drumdan özel doğan hastanesinde murat kuyumcu drum iç hastalıkları ama bu konuda çok iyi..

Biz annemle birlikte 3-4 yıldır hipotiroid için Prof. Dr. İlhami USLU'ya gidiyoruz. Kendisi aynı zamanda İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Anabilimdalı başkanı.. Muayenehanesi nişantaşında ve ücreti biraz dolgun ama verdiğiniz paraya gerçekten değiyor.. çok ilgili ve çok iyi takip ediyor. verdiği ilaç dozlarını inanılmaz iyi ayarlıyor. yıllardır gidiyoruz 1 kere bile muayene biran önce bitsin gibi bir tavrıyla karşılaşmadık. her gittiğimizde hastalığın ve ilaçların önemini özenle anlatıyor.. bekleme odasında başka şehirlerden sırf bu dr için gelen hastalarla karşılaşıyoruz. araştırmanızı tavsiye ederim.

Ücreti ne kadar acaba? Ayrıca özellikle troid konusunda mı uzman? Troid konusunda uzman arıyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler..

Ücreti ne kadar acaba? Ayrıca özellikle troid konusunda mı uzman? Troid konusunda uzman arıyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler..

okmeydanı eğitim araştırma hastanesinde "tevfik özpaçacı" var, ben şişlideki muayenehanesine gitmiştim, çok ilgili bir doktor bir sürü soru soruyor muayene ediyor. ben memnunum sana da öneririm
ücreti geçen sene 200 lira falandı

avrupa yakasında değil, karşıda ama ben çok memnun kalmıştım derdime derman olmuştu...

dr.adnan gökçel var acıbadem hastanesinde tavsiye ederim...

canım bende çapa tıp faküldesindeki prof.dr. neşe çolak'ı tavsiye ediorum çok ilgili bir doktor çapada özel bakıyordu amartık sanırım çapada özeller kaldırıldı ama hastaneyle irtibata geçip nerede özelden baktığını bulabilirsin ben 6 ayda bir gidiyorum kendisine çok memnumun

Bende Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nden uz. dr Pınar Karakaya Karaca ya randevu aldım.Devlet hastanesi dr.dan memnun kalırsam sizlerle paylaşırım.

bende hamileyke çıktı hipertroidi.ben medicalpark fatihte prof.dr mehmet akif karan da tedavi oldum çok şükür şimdi normal degerlerim artık hasta degilsin dedi..tavsiye ederim çok ilgili bir dr..

Ecrin1001 , bende hipotiroidi hastasıyım. Devlet hastanelerinden bir türlü randevu alamıyorum. medicalparkta muayene ve tahliller ne kadar tutuyor, bilgi verebilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…