İst Avrupa yakasında, Endokrinoloji Uzmanı arıyorum

Bogurtlenlirecel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
16
0
86
36
İstanbul
mrb bende asırı terleme ve tuylenme problemi var bunun icin gidebilecegim ist avrupa yakasında bir endokrinoloji uzmanı arıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim daha onceden gitmis olduguunz ve bana onerebileceginiz uzmanlar varsa yazarsanız sevinirim..kaydirigubbakcemile5

canım okmeydanı eğitim araştırma hastanesin de Mine Adaş var.Kendisi çok iyidir bu konuda.Ben diyabet ile ilgili gitmiştim.Sayesinde bir çocuğum oldu.Hayatımı düzenene soktu açıkçası.Şişli de özel muayenehanesi var.ınternette rahatlıkla bulabilirsin.

ozel yada devlet farketmez selincim sadece konusunda uzman olması ve sikayetlerime yuzeysel degil detaycı ve arastırmacı yaklasması tercihim bu konuda onerebilecegin kisileri yazarsan sevinirim..

ben medical park bahçelievlerdeki mustafa gürkan taşkale ye gitmiştim, prolaktin ve dhea adlı bir hormonun yüksekliği için, verdiği ilaçlar iyi geldi, hemde ilgili bir doktor aklında bulunsn canım.

Canım öncelikle geçmiş olsun
Bende de hipotiroid var malesef Benim doktorum dç.dr. tefvik özpaçacı Ve gerçekten bu alanda tek isim diyebilirim istanbul da...
Çünkü bende biraz pimpirikliyimdir yani iyi doktor isterim ve çok araştırdım ilk önce şişli de muayenhanesine gittim çok güzel ilgileniyor ve çok güzel taktikleri var, daha sonra okmeydanına gittim.. önceden muayenhanesine gittiğim için okmeydanına gittiğimde randevu almadan gidiyorum hastasıyım diyorum direk odasına geçiyorum! Kesinlikle tavsiye ederim araştır istersen cnm...

miserde cok saol cnm onuda listeme ekledim Kıslar cuma gunu bakırkoyde ozel bi hastaneye gittim endokrinoloji bolumune sikayetemi soyledim asırı terliorum cok rahatsız oluyorum die anlattım bigusel adam ne dese begenirsiniz hastanemizde cok basarılı operasyonlar yapılıo die bir basladı size de terbezlerinizi aldırmanızı oneriyorum diye bitirdi ne bir test ne bir muayene hicbirsey yok abartmıyorum 15dk beni ameliyat olmam icin ikna etmeye calıstı tesekkur edip dusunecegimi soyleyip cıktıp odasından ama ne çıkış koşarak hic yoktan birde ameliyat cıkardı basıma ALLAH kimseyi endokrinoloji uzmanına dusurmesin.. su anda gitmeyi dusundugum iki doktor war ama kararsızım biri Mine adaş digeride Tevfik özpaçacı karar verip gidince yorumlarımı tekrar yazarım...

merhabalar

ben tiroid rahatsızlığım nedeniyle düzenli olarak endokrinoloğuma gidiyorum. Amerikan Hastanesi'nden Dr. Tahir Haytoğlu. Kendisini tavsiye edebilirm. Ben her gittiğimde detaylı muayene ediyor ve uzun uzun konuşuyoruz. Nerdeyse 30-40 dk boyunca ilgileniyor, anlatıyor ve sorduğum herşeyi yanıtlıyor. Ben yaklaşık 2 yıldır devam ediyorum ve memnunum.

reses cok geçmiş olsun. tevfik özpacacı ya gittim kendisi ilgili bir doktor yanlız tek kafama takılan yanlızca tiroid uzerine çalışması oldu tahlil sonuçlarımı bekliyorum su an eger bir sonuç alamazsam problemin tiroide baglı olmadıgını anlamıs olucam en azından

selam... ben 6 ay önce memeden süt gelmesi sebebi ile doktora gittim ve prolaktin yüksek çıktı... sonra samatya devlet hastanesine gittim.. emar, kan ve hormon tahlilleri vs.. derken endokrin bölümüne bir türlü ulaşıp adam gibi tedaviye başlayamadım.. ama özel hastanede kadın doktorum vardı ki güveniyordum kendisine devlet hastanesi ve özel hastane arasında gittim geldim. 6 ay sonunda prolaktin düştü.. fakat tekrarladı. emar istendi tekrar... 3,8mm bir adenomcuk tesbit edildi... bende araştırdım ve özel muayenesi olan mustafa gürkan taşkale'ye gittim. 1 gün önce görüştük kendisiyle, dosyamı verdim inceledi ama ben gösterdim şurada bu vardı baktınız mı? - hayır --- e bakın lütfen --- bu ne demek oluyor şimdi ne olmuş benim neyim varmış sorularıma adam gibi cevap vermedi.... hızlı soru sorup hızlı cevap bekledi... bende hızına yetişemedigim için cevaplar karıştı ve en sonunda demin sen buna evet dememiş miydin ne geldik... bende hayır buna degil buna evet demiştim dedim ve isterseniz hikayeyi tekrar edeyim diyince... - hayır bir daha tekrarlamanı istemiyorum diyince benim şalterlerim attı ne demek dinlemek istemiyorsunuz? dinleyecekseniz çünkü ben dinlenmek istiyorum ve cevap almak istiyorum bunca ayı belirsizlik ile gecirdim ve şimdi size geldim. dedim ve gerginlik oldu tabi aramızda... işinde ne kadar iyidir bilmiyorum.. bunu zamanla anlayacagım... benden macroprolaktin testi istedi.. bakalım sonucu aldıgımda tekrar gidicem ve 2. görüşmemizde de eger gerginlik olup güvensiz bir hasta doktor ilişkisi olursa tedavi sürecimi onunla gecirmemin bana bir faydası olup -olmayacagını anlayacagım. ama inanın gittiğime birazcık pişmanım... bana bu test bir yerde yaptırılır diyip bir kart verdi.. bende giitim o laboratuara ve 140 tl fiyat verdiler ve kapanış saatinde yetiştigim içinde kapatıyoruz dediler.. tabi kapıda kaldım.. neyse akşam evde netten baktım ve şişlide bir yer daha buldum aradım 90 tl fiyat verdiler... bugun gittim paşa paşa kanımı verdim... doktorun sekreterini aradım ve bu testi başka yerde yaptırmamım sakıncası olup olmadıgını sordum? kadın da sorun olmaz yeterki doktor beyin istedigi olsun dedi... onay da aldım... kanı alan hemşireye de sordum.. bunun farklı bir labr. yapılması neyi değiştirir? hemşire hiç bir şeyi değiştirmez.. belki farklı bir yöntem ile testi yaparlar ama sonuç aynı olur dedi... şimdi doktor bey bu testten memnun kalacak mı? onu da göreceğim... inanılmaz pimpirikliyim ve doktorların kasap olduklarını ve para tuzaklarını çok iyi bildigimden bir türlü onlara inanamıyorum...doktorluklarına ve yönlendirmelerine inandıklarımda fos cıktı hepten inancımı kaybettim.... uzm. dokt. gürkan taşkaleyi mustafa beyi tavsiye eder misin? diye soracak olursanız beklentileriniz ne olduguna bağlı belki işinde iyidir ama hasta ilişkisi kötü. yalnız eger uzun bir tedavi sürecinde anlaşabildiginiz ve inanabileceginiz bir doktor secmek gerekiyor sanırım?
ve bir sorum olacak mine adaş okmeydanı araştırma hastanesinde hala duruyor mu? telefon actım özeline nisanın 6 sında doktor gelcek dediler ama soramadım hala devlet hastanesinde görev yapıyor mu diye ??? bilen varsa yazarsa sevinirim...

evet hanımlar endokrin doktoru uzm. dr. mustafa gürkan taşkale ile 2. görüşmemi bugün yaptım... cok konuşmadık... macroprolaktin denen testinde gercek prolaktin değerini ortaya cıkarttıgını yaptıgım araştırmalar dogrultusunda öğrendim. ne kadar gerekli tartışılır ama cok pahalı bir yerde yapılmasına gerek yok. ben ahenk labaratuarında yaptırdım 90tl şişlide tavsiye ederim güler yüzlüler.. gitmedim bile sonucu telde sordum mail atar mısınız dedim.. hemen gönderdiler. gercek prolaktin düzeyini ölçtürmekde şöle bir fayda var bazı prolaktini yüksek insanlarsa bu test yüzünden aslında prolaktini yüksek olmadıgı fark edilirmiş ve rahatsızlıgının başka yerden kaynaklandıgı düşünülürmüş. uzm. dr.mustafa taşkale hala ne kadar iyi bir doktor bilmiyorum ama gene 6 ay önce kullanıdıgım ilacı verdi. ilaca başlıcam ve 2 ay sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak....

he belirtmekde fayda görüyorum prolaktin testim hastanede 97,5 cıkmıştı. macroprolaktin ölçümünde kanda ki asıl prolaktin düzeyimin 88 oldugu oraya cıktı.. bence göz ardı edilemeyecek (en azından benim için) fark var. hani prolaktin seviyesi 30 olan bir bayan macroprolaktin testinden sonra belki 20 değerinde bir prolaktine düzeyine sahip olabilir.... hani belki boşuna o yan etkileri aşırı olan ilaçları içiyor olabilirizdir??

ben de bu doktora gidiyorum ve iyi ilgileniyor. ama şişlide tevfik özpaçacı diye bir doktor var, okmeydanı ssk'nın doktoru ama nükleer tıp bölümünde olduğu için özel muayenehanesine gittim. gerçekten çok ilgileniyor bir sürü soru soruyor alanında uzman biri kesinlikle

bende hamileyke çıktı hipertroidi.ben medicalpark fatihte prof.dr mehmet akif karan da tedavi oldum çok şükür şimdi normal degerlerim artık hasta degilsin dedi..tavsiye ederim çok ilgili bir dr..

haşimoto trodi hastayısım 3 yıldur tedavi görüyorum alman hastanesi hacı hüsrev hatemi cok memnunum alanında bir numaralı dr diyebilirim tavsiye ederim canım acil şifalar

kızlar ben devlet hastanesinde prof arıyorum pko var bendede kadın doğumcular doğum kontrol hapı verip yolluyolar kesin tedavi olmak istiyorum varmı bilen özel muaynehanede olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…