• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İst.-Avr. yakasında güzel tesettür kuaförleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Ezberbozan

Canparçam... Oğlummm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
432
5
46
İstanbul
Merhaba kızlar yaa İstanbulda avrupa yakasında türban yapabilecek iyi bir kuaför arıyorum. Bilgisi olan var mı ? Varsa paylaşabilir misiniz ?

Teşekkür ederim kızlar dün Nisanur kuaföre gittim yerinde gördüm beğendim anlaştık hayırlısıyla :69: Fiyat olarak baya bir uçuktu nişanbaşı için ama napalım el mahkum bu gibi durumlarda :14:

Teşekkür ederim kızlar dün Nisanur kuaföre gittim yerinde gördüm beğendim anlaştık hayırlısıyla :69: Fiyat olarak baya bir uçuktu nişanbaşı için ama napalım el mahkum bu gibi durumlarda :14:

Nekadar fiyat aldığını öğrenebilir miyim, bende kasımpaşada bi kuaförle görüştüm, bende uçuk bi fiyat aldım ama bende anlaştım dediğin gibi el mahkum , ama içim içimide yiyor, inşallah veridğim paraya değer de beni soytarıya çevirmez:((

Evet fiyat olarak biraz pahalı ama türbanı heryer güzel yapamıyo maleseff :(
Arkadaşımın geçtiğimiz hafta nişanı oldu tam istediğimiz gibiydi türbanı aysonu benimde nişanım olacak kesinlikle nisanura gitmeyi düşünüyorum ..

Canim ben 400'e anlastim cok cok yuksek bir fiyat ama dedigim gibi el mahkum :(( insaallah guzel yaparlarr yaaa :((( acikcasi korkmuyor degilim. 21 ekim nisanim daha sonra resmini cek koyarim insaallah :)

Canim ben 400'e anlastim cok cok yuksek bir fiyat ama dedigim gibi el mahkum :(( insaallah guzel yaparlarr yaaa :((( acikcasi korkmuyor degilim. 21 ekim nisanim daha sonra resmini cek koyarim insaallah :)

fiyat gerçekten uçukmuş ya:50:ben kasımpaşada metin kuaföre yaptırdım, ayın 9'undaydı nişanım çokta memnun kaldım istediğim gibi yaptılar ben sade hoş abartısız bişey istiyordum öylede oldu:34: ve akşama kadarda hiçbir rahatsızlık hissetmedim, 180e yaptırdım ben,, akşam resimlerimi koyarım.. görenlerde çok beğendiler, düğünde de kesinlikle orayı tercih etmeyi düşünüyorum..

Canım benimde 30 ekimde nişanım olacak okadarda pahalı değil aslında sadece gelin başı değil paket bu içinde manikür pedikür kirpik mini cilt bakımı v.s bunlarda dahil bende pişman olacağımı sanmıyorum
ogün kendini kötü hissetmektense üç beş fazla verip mutlu olmaya değer bence artık damat tarafı okadarını çok görmesin ama dimi :9::9:

Back