arkadaşlar uzun süredir işsizim. özelde iş baktım işe alındım falan ama uygun olmadı.
özel çok yorucu ve ilerisini de düşünüyorum sadece bugünümü değil, ilerde rahat etmek istiyorum.
çocuğum olsun istiyorum ilerde ve çocuğumla mı ilgilenicem haftasnları bile işe mi gidicem?...!
ben de bu yüzden en rahatının memurluk olduğuna karar verdim. ve 3 kez kpss ye girdim. en son girişimde 82 puan aldım. bekliyorum ama umudum yok.
çok daraldım artık. eskiden okul arkadaşıydı dışarı çıkmalardı gidip gelmelerdi gezmelerdi.. çok sosyaldim. şimdi eve tıkıldım kaldım.
işe gidince bir çevren oluyor iyi kötü.
ama yok şuan...
nişanlım var ve işi var çok şükür. ama bu zamanda tek maaş yetmiyor. insan daha iyisini istiyor. sırf para da değil mesele. ben çalışmak istiyorum.
benden az puan alıp atanan kuzenim bir güzel dalgasını geçti benimle. herkesin işi gücü var ben neden böyleyim???
psikiyatriste gidicem evet bana ilaç vericek kullanıcam belki bir nebze olsun rahatlıycam ama sorunlarımı çözmem gerek. yoksa sonuca ulaşamam. bu hep böyle devam eder.
geceleri bile uyanıp aklıma hayatım hep böyle devam edecek işte, diyorum... umudum bitiyor.
hiçbir şey istediğim gibi olmuyor. çok şükür inançlıyım ama bazen isyan edesim geliyor.
kendimi yemek yemeye veriyorum.
çok bunaldım daraldım. hayallerim vardı ve hepsi çup gidiyor. yalnız olmak da cabası, arkadaş bakımından yani...