yahu ise baslayinca arayacaksın o bos oturdugun gunleri
hergun sabah git aksam gel, monotonluk, cok yorucu zaten
6 ay evde oturmak zorunda da degilsin, yapmak istedigin seyleri yap, biseylerle ugras, kendini gelistir
is hayatina atilinca gorursun hicbirseye vakit kalmiyor
bu sene mezun oldum diyorsun ve iş bulamadım diyorsun vede bunalımdasın :)))
mezun olur olmaz iş bulamayınca bunalıma giriyorsan sen hiç yaşama böylece bunalıma da girmezsin..
Her şey gönlünüze göre olsun inşallah...Güzel şeyler düşünün ve bize işinizin olduğu müjdesini verin
İçerik nedeniyle daha sonra konunuz" iş ve kariyer bölümüne" taşınacak.
Şimdilik bu bölümden devam edin. Bilginize
is gorusmesine cagirilinca insanda umut olur
sense elim bos donecegime eminim diyorsun
evet donersin cunku kendine guvenin yok
ne dusunursen o olur
az önce bi holdingten görüşmeye çağırıldım feryadımı duydular galiba:))
ama benim üstümde hep bi umutsuzluk var..herkes buna sinir oluyor erkek arkadaşım ailem durmadan umutsuz umutsuz konuşmamdan nefret ediyorlar..ama bundan da elim boş döneceğime eminim(
Canım işte böyle düşünerek baştan kaybediyorsun
Olumlu düşün rahat ol görüşmede
Ailen ve erkek arkadaşın haklılar umutsuz olma
Her gecenin sonu sabahtır canım
Seni bunalıma sokan arkadaşlarınada takma kafana hatta görüşme bile
işveren laubali,lakayıt,mesai saatleri içerisinde zamanının çoğunu laklakta geçiren aldığı maaşı hiçbi zaman beğenmeyecek o işe girmek için binbir takla atıp sonrada nankörlük edip durmadan söylenecek ve orasını burasını açıp dikkat çekecek birilerini arıyor ben bu kanıya vardım artık..
Bu kurduğunuz cümle hiç hoş değil...
Yani işe alınanlar şu an çalışmakta bulunanlar sizin söylediğiniz şeyleri yapanlarmı???
İş bulamamanıza çok üzüldüm, ama başvurulan bir işe 10 hatta 100 kişi başvurur bir kişi alınır, o alınan da genelde işe en uygun kalifikasyonları en iyi olandır...
Çağrı merkezine laubali olarak nitlendirilmese de çok konuşan ve rahat tavırlı insanlar alınır ki müşteri ile iletişimde çekinme tutukluk yaşanmasın....
Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun oldum, aynı üniv.de yüksek lisans yaptım.
Yüksek lisansta bir dış ticaret firmasında çaışmaya başladım, ve buradaki otomotiv tecrübem sayesinde Türkiyenin en büyük holdinglerinden birinde çalışmaya başladım... Uzun süre çalıştıktan sonra kriz vurdu ve ayrılmak durumunda kaldım. Tam 6 ay iş aradım....
Çok iyi ingilizce biliyorum. İşim sayesinde 8 ay ingilterede ve amerikada çeşitli eyaletlerde yaşadım.
Upper intermediate İtalyanca biliyorum, orta derecede Almanca...
6 ay iş aradım.. iş yoktu yoktu yoktu...
Şimdi ise orta büyüklükte bir firmada 2 aydır ihracat yöneticisi olarak çalışıyorum, başvuran 20küsür aday arasından seçildim.ne oramı buramı açtım ne de laubalilik nankörlük yaptım..
Kendi üzüntünüzü dile getirirken lütfen başkalarını incitmeyecek kelimeler kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?