benim anlamadığım diğer bişey ise zaten neden herkes ilaki devlet memuru olmaya çalişiyor??
kpss lere 100lerce kişi giriyor herkesin tek derdi memur olmak iyide neden bukadar önemli memur olmak? memur olmak istediğim son şeydir benim, bak burda bile bi arkadaş yazmış yata yata para kazanmak! memurlar için düşünülen hep budur ve çoğu zamanda doğrudur malesef ama aldıkları parada ona göre işte
900 ytl maaş nedir allah aşkına? o parala ne olur? kirami ödiceni evmi geçindircen yoksa kredi çekip evmi alacaksın. Neyse benim burda anlatmak istediğim kimseyi emekli olmuyor diye yargilayamaz, Onun ihtiyaci var bunun yok demeyede hakkımız yok.
İnşallah sizde tez zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Allah yardımcınız olsun
arkadaşım 900 ytl ile nemi olur benim eşim 700 ytl alıyor 600 kiraya veriyoruz zaten şöle bi baktığımızda 900 hafife alıncak para değil bence asgari ücretle çalışıp çocuk okutup geçinmeye çalışanlar var tabi burda ayıp bizim değil devletin eğer emeklilere asgari ücretliler yaşam standartlarında ücret ödenseydi herşey daha iyi olurdu adaletsizbi ülkede yaşamak bu olsa gerek